תגובה: מנוע נכבה תוך כדי נסיעה
ממש לא,השסתום מקבל את המכה בראש השסתום שאינו נראה,בזמון שקנה השסתום יכול להיראות תקין לחלוטין ללא כל סימן לנזק.
את ראש השסתום ניתן לראות רק כאשר מורידים את הראש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ינון
אני חושב שפתיחת מכסה שסתומים הייתה יכולה לתת מענה ראשוני אם שסתום התעקם או נפגע.
וזה יחסית לא דורש הרבה מעבר לאטם חדש.
עידן,
לגבי מכוני הבדיקה,זה ידוע וכבר נכתב פה בפורומים יותר מפעם אחת,אבל מה לעשות,העדר ימשיך בשלו...
לעצם העניין,זה נשמע כמו רשלות/חוסר מקצועיות של המוסך שטיפל לך בבעיה שהיתה עם שרשרת התזמון בפעם הקודמת.
תמיד במקרים כאלה,דרוש לפתוח את הראש על מנת לאתר נזקים צפויים כתוצאה מכשל במערכת התזמון.
בהחלט ייתכן שיש קשר בין המקרה הקודם למקרה הנוכחי,אם כי לא מחייב,אבל אני מאמין שדברים נגרמים,לא קורים.
לא היו רעשים מאזור השסתומים מאז המקרה ההוא?האם היה שסתום שתיקתק ועשו לו כיוון?האם בדקו קומפרסיה?
המלצה להמשך:
אני לא ממליץ לעשות שיפוץ במחירים האלה,לא כדאי ומיותר.
במודלים האלו,אתה יכול למצוא מנועים מפירוק/יבוא,(לא משנה),במצב מעולה ובמחיר יותר נמוך בהרבה ממה שציינת.
תעשה סקר שוק אצל הסוחרים הגדולים ותשתדל לדלג על דגי הרקק והחאפרים למיניהם.
כמוכן מומלץ לבצע את ההתקנה באותו המקום שהמנוע נרכש.
בהצלחה,
טל.
חשבתי שזה משאבה ואיגקטורים . חבל שלא . יכולתי לתקן במחיר זול או לחילופין אדון לוי היה מתקן אותם ואני רק הייתי בודק .
טל
מנוע לסורנטו - הכי זול שאני ראיתי בזמנו - כולל עבודה באיזור 17K.
זה היה אוטו של חבר, לא זוכר אצל מי הוא עשה.
בכל מקרה, ממליץ לבדוק ב "דני חלפים" ביפו 036821014.
עשיתי אצלו פעם סטרטר ומשאבת סולר - נתן לי את ההצעה הזולה ביותר ובהפרש גדול.
שווה לבדוק.
המנוע הוחלף כבר בקאיה יפו עלות מנוע משיפוץ יבוא 15K לפני מעמ ועבודה סה"כ יצא 21500 כולל מעמ ועבודה.
ראיתי את המנוע הוא נראה כאילו ירו בו עם מא"ג ....
אני שוקל למכור את האוטו כרגע רק מהעצבים...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
idan_ti
הי
היום במהלך נסיעיה בכביש מהיר בפתאומיות הרכב נכבה ללא התרעה מוקדמת או סימנים מקדימים (נסע נפלא לפני) ולאחר סרב להניע.
הרכב עבר החלפת שמנים/פילטרים הכל מקורי לפני חודשיים , לא תודלק בתחנה שונה מהרגיל מצבר נבדק ונמצא חזק. מה אתם אומרים ? מישהו נתקל? רעיונות? הרכב במוסך אבל אני רוצה לבוא מוכן ביום ראשון שהם אמורים להחזיר לי תשובה מה קורה שם...
שלום עידן אשמח לדעת איך טיפלתה בבעיה הזו גם לי יש אותה בעיה עם קיה סורנטו 2005
טלפון שלי 0522292202 אשמח לתשובה תודה