תגובה: Article: מתלי אוויר לרנגלר JK
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GJeep
בתשובה לשתי התגובות האחרונות גם יחד:
לא חדש לי שבכל מקום ישנם אלו שמצליחים להוציא משהו שלילי, וכשאין, מסלפים ע"י הוצאת דברים מהקשרם, או נטפלים ללא הגיון.
כתבתי בזמנו -- "אם ניסית לרמוז שיש לי אינטרס עסקי/משפחתי/חברי, אתה טועה". הדברים לא נאמרו על עצמי, אלא בקשר למוסך שביצע את העבודה.
ברור?
אין זה עסקו של אף אחד אם ומדוע רציתי להזדהות או לא, וגם אין זה גורע מנכונות הדברים שכתבתי.
השתנו אצלי התוכניות, ואני מוכר את הג'יפ. מדוע זה מעורר אצל כמה אנשים תירוץ להתנפל/להיטפל, לא ברור לי.
פשוט הייתי מצפה שבקהילת הג'יפאים זה יהיה אחרת... אבל, אם זה מה "שעושה לכם את היום", לבריאות.
תגיד לי, מה אתה מתקשקש ומיתמם ומסכן.
אף אחד לא" מוצא" משהו שלילי, מלבדך.
אתה לא חייב כלום לאיש ובטח לא דין וחשבון אבל אם אתה מציג את עצמך כזר לרכב - לא מסתיר את זהותך כבעליו, אלא ממש יוזם הרחקה מכל קשר "אישי/משפחתי" להרכב, משום מה וללא כל סיבה, לטעמי, שהרי הרכב נחמד מאוד והרעיון והביצוע נהדרים ויש, בהחלט, במה להתגאות ולשתף - מה אתה מתלונן ומתבכיין על קהילת הג'יפאים, כפי שאתה מכנה אותנו?
הנה מה שאתה כתבת, ביוזמתך בלבד.
מה נראה לך שניתן להבין ממה שכתבת? שיש לך קשר לרכב?
מה אתה מתפלא, שאנחנו מתפלאים ומופתעים, שאתה הוא הבעלים (שצריך להיות גאה, לדעתי)?
בכוונה הבאתי ציטוטים מלאים ולא הדגשתי בצבעים זועקים, של אדום וכו', שלא תייחס עוד רשעות וסילופים ו/או תיפגע עוד יותר ממניעים ניסתרים של "הקהילה".
לא בושה להודות בטעות, במיוחד בטעות שבתגובתך הצעקנית והמתבכיינת האחרונה - כמו שאתה בעצמך כתבת שם, זו (היתה) תגובתך הראשונה ולא מכירים אותך.
נראה לך שטוב ככה יכירו אותך?
לא צריך לבקש סליחה. דון בכך, בינך לבינך.
בהצלחה עם המכירה.כמו שאמרתי,רכב נחמד מאוד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GJeep
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
omri_t
ברוך הבא לאתר.
מעניינת התגובה הראשונה שלך באתר... ועוד השקעת והגבת על שרשור שנח לו כבר חודש....
לא יודע מה האינטרסים שלך. ובעיקר לא ברור מה רצית לומר ומה מטרת הסינגור הזה.
תודה. אתר מעניין.
לא שאני חייב הסבר כלשהו... אבל מאחר וזו היתה התגובה הראשונה שלי בפורום, ולא מכירים אותי
:
קראתי כאן על הג'יפ הזה, יצא לי לנהוג בו, מערכת הקפיצים וההגבהה שבו אינה נפוצה, ולכן מעניינת.
המשך הסיפור של הג'יפ הזה נראה לי מתאים כתגובה ראשונה שלי בפורום.
בכל מקרה, ה-"ברוך הבא" קצת נמחק ע"י החשדנות
... "אינטרסים"??
אם ניסית לרמוז שיש לי אינטרס עסקי/
משפחתי/חברי,
אתה טועה.
האינטרס שלי הוא אהבה רבת שנים לנהיגת שטח ולג'יפים בפרט, ש"נדבקתי" בה בצבא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GJeep
"מה שמצחיק בכל הסיפור זה שאחרי שהיטלטלנו כהוגן, הובטח לי ש"יש פתרון לבעיה, אבל הוא ייחודי ולא רוצים להרחיב עליו את הדיבור כרגע". מי שישמע, איזה טכנולוגיית טילים מנאס"א יש בפתרון הזה, בסך הכל כיול מחודש של הבולמים."
דרור,
אכן, שיסתום הבולמים עשה את מירב ה"עבודה", אולם ידוע לי שישנו מענה טכני נוסף, שמאפשר "fine tuning" מעבר לשיסתום בולמים.
זהו בפתרון מקורי, שמשפר דקויות בהתנהגות המתלים, ששיסתום לבדו אינו יכול לשפר.
מאחר ומדובר בנושא שבנוי על חשיבה מקורית, ונמצא עדיין בפיתוח, נראה לי שאפשר להבין ולכבד את העובדה שיניב אינו מרחיב עליו את הדיבור.
לאותו ג'יפ יכולות מרשימות - כפי שנוכחת - גם לפני השיסתום.
אני מסכים אתך שהקשיות שדיברת עליה, מהווה אי-נוחות, אבל בל נשכח שכיוונון מתלים מוכתב ע"י סוג הנהיגה שרוצים בו.
במהירויות גבוהות בשטח, הקשיות הייתה הופכת ליתרון.
מאחר ובעל הרכב כנראה מעדיף נהיגה רגועה יותר, יניב המשיך בפיתוח, ולעניות דעתי נותן לו פתרונות ורמת ביצוע שלא נותר אלא להסיר בפניהם את הכובע.
כדאי לך להתרשם שוב, גם אם הוא מאלו שעושים יותר ומדברים פחות
... :-)
"מתקשקש ומיתמם ומסכן" -- שלושת המילים גם יחד נובעות מראשך, לא מדברי ולא מכוונת דברי.
"אלא ממש יוזם הרחקה מכל קשר "אישי/משפחתי" להרכב, משום מה וללא כל סיבה" -- שוב, אתה מייחס לי דברים שאינם נמצאים במה שכתבתי.
שוב, הוצאת דברים מהקשרם, שחוזרת על עצמה. הרי כבר קבלת תשובה פשוטה וברורה...: היעדר הקשר לג'יפ התייחס למוסך, ולא אלי.
"וללא כל סיבה" -- סיבה שאינך מודע לה, היא "ללא סיבה" ?...
מאחר והתייחסותך מתעלמת מדברי, ומאחר ואין לי עניין בוויכוחים, אודה לך על המחמאות לג'יפ, ואתעלם מכל השאר.
אגב, באמת ממש תענוג לנהוג בג'יפ, כך שאם אתה מעוניין בו, אתה מוזמן ליצור קשר... http://jplg.jeepologltd.netdna-cdn.c...cons/icon7.png
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GJeep
איש חביב.
תודה אך יש לי ריינג' רובר. מוגבה, ארוך מהלך ו...עם מתלי אויר.
אין לי אלא לחזור על הצעתי, בקשר לדיון שלך עם עצמך.
בהצלחה.
ההתנשאות מיותרת ואינה מוסיפה לך.
בבקשה עבור לרוח חיובית, והתייחס לתוכן הדברים ולא לדובר, כמקובל בפורומים רציניים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shahav
לאור הנהלים החדשים שתגבשים, האם זה אופציה טובה ללכת בלי אבל עם???
מה לגבי חסרונות של מערכת קפיצים כזו? קראתי את הכתבה ופיספסתי - דיברו רק על מחיר...
מבחינת היתרונות, שום קפיץ פלדה, אפילו לא קוייל-אובר, אינו מתחרה בביצועים ובתחושת הנהיגה של קפיץ אוויר, שהוא אקספוננציאלי אמיתי.
אינני מכיר פיתוח נוסף שיניב עשה.
לגבי המערכת שהייתה לי, בתחום של 0" עד 4" הגבהה, ההתנהגות הן על כביש והן בשטח הייתה מעולה.
מאחר וההגבהה נעשית ע"י העלאת הלחץ, קפיץ אוויר נעשה קשה יותר ככל שמגביהים. עד 4" זה לא מובחן. מ- 5, 6" זה מורגש, ומעל לזה הקפיץ כבר קשה מדי.
בעייה אחרת היא שכיווני הפרונט נשארים זהים בלי/עם הגבהה, כך שאינם אופטימליים לכל גובה.
זו מערכת הרבה יותר מסובכת מקפיצי פלדה. כל סיבוך מעלה אפשרות לתקלה.
ישנו מספר גדול של מחברים והרבה מטרים של צנרת, שצריכים לשמור על אפס דליפת לחץ.
כל הצנרת צריכה להיות מחופה בשרוול מגן מפני שחיקה ומפני חום. חום הורס את צינור הפלסטיק. כאשר הצינור עובר בסמוך לחלק חם מאוד, יש להוסיף מגן חום בין השניים.