כל רכב מקבל את הבודי ליפט בצורה שונה ולכן צריך לעשות את השינויים המתאימים.
אין כמו להתייעץ עם בעלי ניסיון.
בכל אופן אני נוסע עם בודי ליפט 5 שנים ואין תלונות,להפך.
Printable View
כל רכב מקבל את הבודי ליפט בצורה שונה ולכן צריך לעשות את השינויים המתאימים.
אין כמו להתייעץ עם בעלי ניסיון.
בכל אופן אני נוסע עם בודי ליפט 5 שנים ואין תלונות,להפך.
גם אם הבודי ליפט הוא מוצר מוגמר ויוצר במפעל, תוך התחשבות בהגדלת העומס על הנק חיבור, וגם אם עשו את כל ההתאמות הנדרשות כדי לא לפגוע במכלולים...
עדיין:
בודי ליפט לא משפר זוויות גישה/נטישה/בטן
בודי ליפט לא משפר את מרווח הגחון
בודי ליפט מעלה את מרכז הכובד של הרכב, באופן גורף.
עם רכב קצר וגבוה, לא הייתי בחיים חושב על בודי ליפט.
ולא כי אני חושב שהדבר פוגם בבטיחות.. אלא לדעתי להעלות את מרכז הכובד פוגם בעבירות.
בסיס גלגלים קצר מתגלה כבעייתי בטיפוס מדרגות, העלאת מרכז הכובד רק פוגמת עוד ביכולת..
אני ואסי עבדנו ברצף יומייםמהבוקר עד 4 לפנות בוקר ולא גמרנו. הפירוק הכי קשה שראיתי בחיים, לא נשאר לי כוח וכל הידים שלי פצועות, ולא היה בורג אחד שלא נלחם בנו, הבודי ליפט ישב על הרכב לפחות 7 שנים. נשברו: ידית כוח גדולה, מפתח 19,בוקסה 16,19,17, לפחות 5 דיסקים לחיתוך. (כל הכלים מכרום)הוחלפו כל הברגים. כסף כולל חומרים לצבוע את פנים הרכב ולשייף, בנתיים 700 שח לא כולל תיקון מצנן, וצינורות הגה( צריך להאריך אותם)לברגים פתחתי פתח מלמעלה שיהיה אפשר לטפל בהם להבא. נכתב באייפון סליחה מראש שאין רווחים בשורות.
מעניין מה ייקרה שתרצה לעלות מידה בצמיגים ,
שנית כל אלו שאומרים לך וצועקים בודי ליפט וכו , אני עשיתי מחקר מעמיק בנושא ופתרתי את כל הבעיות ואני נהנה מכל הייתרונות ,
אין ספק שלנסוע עם צמיגים קטנים ובודי ליפט זה בזבוז זמן וכסף נטו אבל מכבר לכך??
יש לי 33 הם שיפשפו לפני פירוק הבודי ליפט, עכשיו איאפשר לנסוע ברכב עד שהוא יקבל הגבהה אמיתית ולא השטות שהייתה. מי שרוצה לקנות את הבודיליפט אני מוכר.
מי שתקוע עם בודי ליפט ופתר את כל הבעיות - אשרהו. מי שקנה רכב עם בודי-ליפט, גם לא הייתי מציע לו לקפוץ ולפרק מיד - הנה יניב כתב בדיוק למה... ולך תדע איזה עוד הפתעות מחכות לו בדרך.
אבל להתקין בודי ליפט במודע על רכב? בחיים לא!
בודי ליפט זה באמת מקרה של "לקנות פרה בשביל כוס חלב". כל מה שאנחנו רוצים זה להרחיק את הכנף מהגלגל, בשביל זה להרים את כל המרכב ולהרחיק אותו מהשלדה??? זה רעיון ששייך לתקופה קדומה בהתפתחות תחביב הג'יפאות.
נמרוד על תשכח שמהרגע שפירקתי את הבודיליפט לא ניתן להשמיש את הרכב עד להגבהה חדשה זה ממש לא פשוט.
בעייה חדשה: מאז הפירוק שח הבודיליפט הידית של ה4x4 נוגעת לי במזגן ופירקה אותו איך אני מרחיק את הידית?
[QUOTE=נמרוד;398006]מלחציים + ברנר, זה דרך הקלה ביותר...[/QUOTE
נמרוד לא מתאים לך, נו טוב היה לך סיקס....
יניב יש בורג שיודע לכוון את הידית (ראה יש ספר מעולה באתר) אולי זה יכול לעזור קצת שוב תלוי כמה זה מפריע. אולי ניתן גם להרים קצת את יחידת הפורמולה. או לשנות את הזווית שלה
ברנר עשה את העבודה.