גל תעלה תתמנוה שאתה עם 17 חברה בחוף על הסיקס כמו שאמרת פעם שיש לךךך
מסקרן
Printable View
גל תעלה תתמנוה שאתה עם 17 חברה בחוף על הסיקס כמו שאמרת פעם שיש לךךך
מסקרן
לכול מי שאומר ״שמירה על הטבע״ בפעמים האחרונות שההיתי בים לא זכור לי שהפקחים על החוף נוסעים ברחפת גם האיסוזו שלהם עושה קוליסים גם הם נוסעים בין האנשים במהירות של לפחות 30 קמש לא זכור לי שיש להם מערכת התראה נגד עליה על צבים ויש גם את הטרקטור הזה שמנקה את החוף לא זכור לי שמישהו יושב לפניו ומתריעה שצב עובר אני לא אומר שלא צריך לשמור על הטבע אני בעצמי לא עולה על שום שיח או איזה מחילה שאני רואה בחול אבצ צריך ליהיות הגיוניים יש אנשים שהתחביב שלהם זה גיפ וחלק מהכיף זה להיכנס איתו עד לים מוסיקה חפצים וכו׳נכון שחבל שבגלל כמה בהמות שחייבים לעשות קצת דאווין כולם אכלו אותה אבל בכל זאת גם לנו מגיע להנות מהתחביב שלנו וגם צריך שיסתובב ביניינו פקח ״לשמור״ על כל הבהמות שלא מעניין אותם כלום
זו בדיוק ההגדרה של חוף רחצה מוכרז.
וזה שאינו מוכרז מטרתו מלבד לשרת את הנודיסטים ותעשיית הפורנו, פשוט להיות פיסת טבע, כזו שמשמשת בית גידול לחיות, ריאה ירוקה וכו'
רוצים לטייל בטבע הזה? סבבה... תשאירו את האוטו בחניה.
מעניין שבנוגע לשטח חקלאי אין ויכוח כזה או לגבי נסיעה מחוץ לשבילים בשמורות טבע...
אני הראשון שירד לחוף עם הג'יפ, ברגע שיהיה אחד כזה שמוכרז כחוף מותר לפעילות כזו. לשם שינוי יש היום בממשלה כמה שרים עם אוזן קשבת אפשר לארגן אליהם פניה מסודרת...
+1 גם אני בעד חוף לגי'פים למי שזה הקטע שלו.
אבל היום זה לא מה שהיה פעם..
היום לכל מי שרוצה להרגיש קצת "שופוני" יש גי'פ (SUV) ויש הרבה כאילו
לא שיש בעיה עם זה, אבל כל אחד כזה עם ה"שופוני"בא לו להיכנס לחוף וזה קצת יותר מרכב של הפקחים.
אני ממש מסכים אתך לגבי הפקחים והטרקטורים. רק שבחופים הלא מוכרזים (שהם טבעיים פחות או יותר) לא עוברים עם הטרקטורים, רק בחופי הרחצה.קובץ מצורף 45475קובץ מצורף 45476
תמונות של מפרץ חיפה של פעם :cool: