תגובה: איך כזו קבוצה של גיפאים ועוד לא התארגנה מחאה של 100 גיפים ברוטשילד ?
מסכים עם דרור ועם תומר,
יש כאן בעיה עמוקה וצריך לנסח אג'נדה רצינית וכוללת , לא לצאת למלחמה נקודתית.
מחירי דלק גבוהים זה אחד הסימפטומים זו לא המחלה, כל פלסטר שתשים על פצע אחד יגרום להופעת פצע חדש - אולי במקום רגיש יותר.
מדובר בתקציב מנופח שניזון מפלח מסויים באוכלוסייה - זה שמסוגל לשלם מיסים. מי שמאד עשיר יכול לחיות עם זה לא רע, אבל הרוב המכריע מתפרק תחת הנטל או במקרה היותר טוב - מצליח לצוף . אנחנו שייכים לפלח האוכלוסייה הזה.
אם אנחנו רוצים להיכנס לזה ברצינות - אנחנו צריכים להסכים על מספר דברים לפני שיוצאים לרחוב -
1. איפה אנחנו רוצים לחסוך ? סביר להניח שההוצאה הכי גבוהה היא "תקציב הבטחון" או ליתר דיוק תקציב "הבטחון" - שוטפים לנו את המוח מאז שנולדנו, שאנו נמצאים באיום מתמיד ובסכנה קיומית. אנחנו באמת מאמינים בזה. מספרים שיש לנו את הצבא החזק בעולם והטוב בעולם. על זה כמובן חייבים לשלם ביוקר... ,
האם זה אכן כך ? האם התקציב אכן מחזק את הבטחון שלנו ? האם קיצוץ התקציב הזה אכן יפגע בבטחוננו האישי או רק בבטחונם הכלכלי של 90% הג'ובניקים משרתי הקבע שיצאו לפנסיה בגיל 45 ?
2. איפה אנחנו לא רוצים לחסוך ? בריאות/ חינוך - נראה שלא תהיה כאן בעיה להסכים.
3. את מי אנחנו מוכנים לסבסד ? זקנים/ חולים/ חרדים (וערבים בעלי משפחות מרובות ילדים שזוכים מההפקר) .
4. כמה המקסימום שאנחנו מוכנים לשלם ? באחוז מההכנסה, בצורה פשוטה, בלי חרטא - זה לא משנה באיזה חור מכניסים לנו את האלמנט, זה משנה כמה עמוק מכניסים לנו אותו.
בואו נגיע להסכמה על הנ"ל קודם כל.
אח"כ כבר לא נצטרך לדומם את הג'יפים בשדירות רוטשילד (אני ד"א זוחל שם בכל יום בבוקר במהירות 3 קמ"ש עם הג'יפ, לא צריך אג'נדה - הבחורות בלי החזייה מהסיפור של אסף מספיקות. אם לא הייתי נאלץ לנהוג (ולעבוד) הייתי מפנה את מבטי לצד השני וקורא פרקי תהילים...) .
פשוט נכבוש את המדינה הזאת ונחייה בה כמו שאנחנו אוהבים.
עד אז , בואו נפסיק לבלבל את המוח.
ניר ,אתה צודק,ואתה רואה את זה נכון מאד.
ביטחון- תמיד ימציאו לך פעולה או מלחמה בכדי להצדיק את הבזבזת שמשמנת פה לא מעט....
בוא נמתין לספטמבר ונדבר.
החושים שלי אומרים שאנחנו הולכים להיכנס לעוד "סיבוב".
ולא סיבוב קטן.......
"הסיבובים" הללו הם הפתרון המיידי לכל "התעוררות ציבורית" ,רק מישהו צריך ללחוץ על הכפתור...
טל
איך מדביקים אותן (הרסטות) לקרחת
אגב המחאה הביאו מספר כוכבי היי טק לראיון כמדומני בערוץ 10 כמשפחה ממוצעת כאשר שני בני הזוג מביאים ביחד כעשרים אלף ש"ח ומיללים על מר גורלם כי הם לקחו משכנתאות מגוחכות.
אז ככה ממוצעים בתחת של האומה רוב האוכלוסיה מביאה כ10000ש"ח לבית אב ואף פחות מכך וונלחמים על זכותם לדיור וחיים הגונים האם נראה למישהו שהם יכולים ללכת למחות נהג משאית חלוקה שמביא שכר מינימום או עובד מדינה זוטר שמרוויח מינימום או האדם שמסדר את השמנת במכולת השכונתית או נהג האוטובוס או עובד הניקיון במשרד,ביה"ס שאוסף את החרא אחרינו או או או או ועוד 6מליון או יכולים ללכת למחות?)
הבעייה אינה נעוצה בדיור (אפילו קאדפי סיפק דירות בתחילת דרכו לעם הלובי) כאם בשלטון הרקוב שמנהיג את מדינת ישראל לדורותיה ואין זה משנה ימין שמאל.
אנו מדינה סמי פאשיסטית שבשם הבטחון, היהדות או מה לא נכנעים לנבלות מלמעלה שידועות לספק לעצמן מיץ לישיבות ארוחות חינם ותנאים על חשבון משלם המיסים שעובד בפרך ללא פגרות כמו שנהוגות אצל "האומללים" היושבים בכנסת
המדינה יודעת הכל על האזרח הקטן אנו רשומים מגיל צעיר (אני מניח שיש לנו את אחוז חולי הנפש הגבוהה בעולם בשביל פטור מצבא).ומקוטלגים החל מבית הספר.
אגב תחריר זה כאן רק אין מי שיישם זאת
בקיצור הכל שטויות
אנו נמשיך לקטר ולילל ואגב תחריר זה כאן רק אין מספיק אנשים שיצאו לרחובות.
ינון, גם על זה דיברו כבר. הרוב לא יוצא לרחובות כי הוא עסוק בעבודה. מלחמת קיום. זה ממש לא מצחיק.
המאהל בשד' רוטשילד זה קרחנה אחת גדולה - סטודנטים עדיני נפש לקולנוע, לתיאטרון. אלה שרוצים לגור במרכז ת"א ומייללים כי שכר הדירה הגבוה גומר להם את כל התקציב שהיה מיועד לגראס ולמסיבות. הם לא מוכנים לשמוע על שום דבר אחר חוץ ממדינת שינקין. מה שיש שם זה וודסטוק קטן - סטלנים, עישונים, הופעות, כל מיני סלבס שבאים להיראות וכל מיני חרמנים עם עיניים שוקקות שבאים לתפוס שם זיונים עם ה"פעילות החברתיות" מהגדה השמאלית, אלה הבחורות עם הפרח בשיער הפרוע, השרוואלים והגופיות של צ'ה גווארה והפיטמות שעומדות, כי הן בלי חזיה מתחת.
רוצים לראות מצוקה אמיתית? עזבו אתכם מרוטשילד. לכו למאהלים בחולון, בקרית שמונה, בפריפריות. שם תפגשו את אלה שבאמת אין להם איפה לגור. אנשים שביומיום ישנים במקלטים, בחדרי מדרגות, אמהות חד הוריות עם עשרות אחוזי נכות וארבעה וחמישה ילדים, בלי עתיד, בלי תקווה. אף אחד לא סופר אותם, וגם כשהמחאות יסתיימו והסטודנטים יקבלו כל מיני אתננים ומעונות והנחות בתחבורה ציבורית בתמורה לפירוק המאהל, המסכנים האלה יקבלו כלום בחזקת כלום ויחזרו לחדר המדרגות.
מה שמדהים זה שדווקא אלה, המסכנים האמיתיים, הם אלה שעוד כועסים על "המערך" ובגלל זה הם מצביעים לביבי. וככל שיתקע להם חזק יותר, ככה המטומטמים האלה יעריצו אותו יותר.
רמז דק - גם לשם אל תבואו עם הג'יפ. ישנאו אתכם שם באותה מידה.
דרור צודק. ואני אומר את זה רק בגלל שביומיים הקרובים אני צריך לנשום את הפלוצים שלו במכונית סגורה. אבל ברצינות - אני הלכתי עכשיו לראשונה בחיי למאהל.לא בגלל שרציתי אלא בגלל שעיתונים נוטים להפיל לפעמים משימות "כולבויניק" על כתים בקטע של "שב שם למקרה שיהיה משהו". נסעתי באופניים ולא עם הקיה.
תסלחו לי- אבל זה בדיחה!!!! מזכיר את עיר הנוער בערד או בומבמלה. ילדים משועממים לפני גיוס עם ראסטות וחולצות צ'ה גווארה ונעליים ב800 שקל מסתירים ג'וינט בכף היד לפני שיבוא שוטר זו לא מחאה חברתית. לא ראיתי שם אנשים כמוני- עם משכנתא ותינוקת. כן ראיתי סלבז שבאו להצטלם (!!!) לפני שהם חוזרים למכונית הממוזגת שהם קיבלו מיבואן רכב בהנחה, שתיקח אותם לבית במושב נחשב -לא קרוב לתל אביב, אבל בטח שלא רחוק ממנה יותר מדי. זה מה שקורה כשאנשים לא נפגשים אחד עם השני אלא מנהלים את החיים שלהם בפייסבוק, כל מפגש אמיתי עם בני אדם הופך במהירות לבדיחה.
דרך אגב- לא נעים לי לשאול - אבל כל מחוסרי הדיור האלה לא שמעו על לעבוד קשה? ראבאק- אני ואשתי ממוצעים לחלוטין (אני קצת שעיר בעורף). משכילים ברמה סבירה, מרוויחים ברמה סבירה, תינוקת. ואיכשהוא כן מצאנו כסף לא מאבא כדי לקנות דירה מצ'וקמקת ברמת גן וגם ג'יפ. משהו בצורה שאנשים במדינה הזו חיים דפוק לחלוטין. אני לא אומר את זה בצחוק- ראיתי את האנשים שמתראיינים בטלויזיה-יש להם הכנסה של 20 ברוטו והם לא יכולים לקנות בית???? אז תחזירו את מכונית הליסינג שאוכלת לכם 6000 שקל מהברוטו ותקנו קורולה בת שמונה. אל תסתמו לי את הכביש בסוף שבוע עם המאזדה שלכם כי אתם נוסעים לסדנת טעימת יין שעולה 800 שקל. אל תספרו ביום ראשון בעבודה שהלכתם לאכול בבראסרי.
לפני הילדה חיינו עם מכונית ספורט שאכלה כסף (פיז'ו...), ובשכירות - וחסכנו המון כסף - ממשכורת משולבת של בערך 20. עד כדי כך שאחרי כמה שנים שחיינו כמו כלבים בדירת שני חדרים מסריחה- קנינו 2.5 חדרים. ועכשיו אנחנו עומדים להרחיב אותה כי נכנס כסף-לא כסף שהלך על ארוחה במסעדה אלאט לחיסכון - זה לא הרבה - אבל בית. משהו בסדר העדיפויות של אנשים כאן מוזר. אתמול ריאיינו את מנהיגת המאבק או משהו כזה- היא חזרה לפני חודש לארץ. מאיפה??? מתואר בהארווארד!!! ראבאק- שנה שם עולה כמו לנדקרוזר משומש. עאלק מצוקת דיור- עוד ילדה משועממת שמחפשת מטרה, שאבא שלה מסתכל מהצד וצוחק-כי היא הרי תבוא אליו לבקש כסף לדירהב כשהשגעונות יצאו לה מהראש. והדירה הזאת לא תהיה ברמת גן- אלא בשדרות רוטשילד שבהן היא מפגינה.
מה ?
חוץ מרסטות צריך לעשות גם עגילים בפיטמות ופירסינג בלשון ???
כוס אמם
שיעשנו ויזדיינו עם הסלבס.
אני לא הולך לשם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
... וודסטוק קטן - סטלנים, עישונים, הופעות, באים לתפוס שם זיונים עם ה"פעילות החברתיות" מהגדה השמאלית, אלה הבחורות עם הפרח בשיער הפרוע, השרוואלים והגופיות של צ'ה גווארה והפיטמות שעומדות, כי הן בלי חזיה מתחת.
.
דרור, שכנעת אותי אני מצטרף ל...מחאה. http://www.jeepolog.com/images/smilies/rolleyes.png
תגובה: איך כזו קבוצה של גיפאים ועוד לא התארגנה מחאה של 100 גיפים ברוטשילד !!!!!!!!!!!
אני לא מסכן,
אני מאלו שמצליחים לצוף,
פעם בשנתיים להתפנק באיזו חופשה יוקרתית בחו"ל ולהרגיש ש"הרווחתי את זה ביושר " " אני עובד מספיק קשה בשביל זה" וכו'
להחזיק פרייבט ו SUV ולהצליח לתדלק אותם.
לאכול מדי פעם במסעדה שווה שלא במסגרת התפקיד ...
וכו' וכו' כמו לא מעטים כאן כנראה (הרי כולנו מקוטלגים כבעלי רכבי שטח בורגנים ומזהמי הטבע)
אלא שמדי פעם, כאשר מוסיפים עוד ועוד משקולות לרגליים שלי , לאט לאט, בצורה מבוקרת, אני בולע קצת מים. מישהו לידי טובע.
אני מניח שבעוד תקופה אני אבלע יותר מים, אולי אפילו אטבע, אני אאלץ להילחם על החיים פשוטו כמשמעו.
אז כנראה יהיה לי דחף אמיתי לשבור את הכלים, לצאת לרחוב , לחסום, לשבור , לשרוף, לחטוף מכות משוטרים אומללים, להיעצר ל 48 שעות, לחיות.
תומר, מצבך טוב. הכנסה חודשית של 20 K למשק בית זה מצוין. אם ההכנסה הזו גם בטוחה, אז אפשר לקחת סיכונים ומשכנתות. הרוב, אפילו כאן, רק חולמים על זה.
שלא תבינו אותי לא נכון - אי חושב שהמחאה אמיתית ונכונה ומוצדקת, הבעיה שלי היא עם אלה מרוטשילד שלוקחים אותה לכיוונים הלא נכונים, ובעיקר עם בעלי האינטרס הפוליטי שמכוונים אותם מלמעלה. זו מחאה שצריכה לחצות את כל השכבות, הדעות והמגזרים. מה שהם עושים שם זה צחוק מהעבודה. עוד חודש וקצת מתחילה שנת הלימודים האוניברסיטאית שלהם, והם ממילא יפרקו את המאהל ולא ישיגו כלום, ועכשיו הממשלה משחקת איתם על זמן - למי יש יותר אורך רוח, והתוצאה הסופית ידועה.
כדי שמשהו יזוז המחאה צריכה להיות אקטיבית. משרדי ממשלה בוערים ולפחות איזה פוליטיקאי ביש מזל אחד או שניים שבסוף מתנדנדים על חבל. שום דבר פחות מזה לא ישיג כלום.
אל תדאג דרור.
רגע אחד לפני שנשבור את הכלים,מישהו שם למעלה ייצא ל"סיבוב" (מלחמה).
וירגיע אותנו לעוד 20 שנה.
זה עובד ועבד ככה בכל העולם.
את הסיפור הזה על "סיבוב נוסף" שממתין לנו בפתח עוד בקיץ הזה, אני שומע כבר לא מעט. רק זה מה שחסר לנו.
מצד שני, הפעם מי שהולך לחטוף זו ת"א. כלומר - קצת פחות שמאלנים קיצוניים וחודשיים-שלושה אחר כך, גם הרבה מאוד התחלות בנייה.... וזה כבר לא באמת כל כך רע....:p
הכל בהומור, כן?.....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
את הסיפור הזה על "סיבוב נוסף" שממתין לנו בפתח עוד בקיץ הזה, אני שומע כבר לא מעט. רק זה מה שחסר לנו.
מצד שני, הפעם מי שהולך לחטוף זו ת"א. כלומר - קצת פחות שמאלנים קיצוניים וחודשיים-שלושה אחר כך, גם הרבה מאוד התחלות בנייה.... וזה כבר לא באמת כל כך רע....:p
הכל בהומור, כן?.....
++1
לי יותר קשה מהאחר, הוא רק מעשן סמים כל היום ומחפש בנות.
איפה שאני גר יותר קשה מאיפה שאתה גר.
אני מרוויח פחות ממך ועובד יותר קשה ממך.
צרות עין וחוסר קבלה של האחר זו הסיבה שטוחנים אתכם במיסים/עמלות/מחירים מנופחים.
איתי, שום צרות עין. רק האמת.
המחאה אמיתית ובאה ממקום אמיתי וכואב.
אבל אי אפשר להתעלם מההבדל בין המצוקה האמיתית שאתה תראה במאהל בחולון או באשדוד או בקרית שמונה, למחאת הקוזאקים הנגזלים של שד' רוטשילד. הענין הוא שהסלבס והאמנים ומצלמות ערוץ 2 לא יבואו למאהל בשכונת ג'סי כהן בחולון או בבאר שבע כי אין שם גיטרות וכוסיות חלומיות בגופיות דקיקות ומתנפנפות, ואין שם ג'וינטים ובירות וגם לא אווירת וודסטוק.
אין לי שום אמפטיה למי שלא מוכן לגור בשום מקום חוץ מאשר במרכז תל אביב ובוכה שזה יקר לו.
דרור ראיתי שהגבתה ונכנסתי מהר לראות את דרור ציפיתי ממך ל הבנה ותמיכה
זה לא משנה בכלל מה המצע הפוליטי של החוגגים במסיבה ברוטשילד
למען האמת רוב חברי הפורום אני מניח לא סטודנטים תפרנים
אני מוכן להעיד על עצמי שלא חסר לי טפו טפו ולא יחסר להפך אני גר 150 מטר מהחוף ים הכי יפה בארץ אישתי לא עובדת כבר הרבה זמן
אני לא מסכן לא חסר לילדים שלי כלום אבל נמאס לי לשבת בבית ולהתבאס שעולה לי 1500 שקל לנסוע ל שלושה ימים למדבר
ושעולה לי ביטוח 6000 שקל ושעולה לי ביטוח לאופנוע עוד 8000 שקל וביטוח למיצובישי לנסר מסריחה עוד 6000 שקל
ועולה לי 30 שקל לקוב מיים ועולה ועולה אבל אני מה אני בוכה בכלל הכול אצלי בסדר אין מינוס אין בעיה של עבודה ואין בעיה של אוכל
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני משלם 3 וחצי שקל יותר מידי לליטר סולר מסריח אני משלם בשנה כמעט 20000 אלף שקל לביטוח רכב מסריח שמה לעשות
צריך לקחת את הילדים מהגן !!! וצריך להוציא את הילדים לראות עולם וידיעת הארץ וחוגים וגנים ובית ספר וכול השיט הזה
שלא נדבר על הסיכוי האפסי לקנות בית או המשכנתאות החונקות והלא הגיוניות מחירי המזון מהגבוהים בעולם
לא חייבים להסכים עם זה אני מבין שאצל רובכם המזגן נעים בגיפ וסביר להניח שלרובכם לא כואב להוציא אלפי שקלים בחודש על דלק
אותי זה מסעיר שאני צריך לשלם כול כך הרבה יותר נכון מכעיס אותי שאונסים אותי בתח%%%%%%ת
אני לא רוצה להיות צודק ולא רוצה להיות חכם אני רוצה שיפסיקו לאנוס אותי נקודה ביטוח במחיר הגיוני ! מחיר רכב חדש שיהיה הגיוני ! מחיר דלק שיהיה הגיוני !
אני אומנם רווק, אך מחזיק מפלצת שמשמשת אותי גם כפרייבט, וגם מצליח לחסוך וגם מצליח לבלות,
וגם לעשות קניות לשבת לבית כל שבוע ולא להיות במינוס ממשכורת של 5K איך זה?
כי אני לא חי בת"א היקרה, (בכלל מתעב את גוש דן באופן כללי למרות שאני עובד שם)
עברתי היום בשדרות רוטשילד מזכיר לי מעט את סרטי הסטלנים משנות ה60, היו חסרים להם רק קמפרים של פולסוואגן,
ותאמינו לי שלחצי מהם שם יש כסף לקנות את הפולסוואגן טראנספורטר קליפורניה (הקמפר)
זה לא מחאה, זאת קרחנה, כנראה במקום מסיבות החוף שהיו מארגנים קוקה קולה בעבר,
אתם רוצים מחירי דיור זולים? למה שלא תלכו ליישב את הנגב והגליל במקום שבדואים ישתלטו שם על שטחים ויגידו שזה שלהם
עוד מהתקופה שהסתובבו פו דינוזאורים? - אהה שחכתי, זה צעד חלוצי ופטריוטי שמזכיר את תקופת המחתרות, זה רחוק שנות
אור מהאג'נדה השמאלנית המודרנית שלכם. ת"א היא המדינה, הכל גבולות ושטחי ספאר,
רדו ממחאות, ועדיף גם שתרדו מהגראס,
טוב אחים יקרים שכנעתם אותי אולי עדיף באמת להשאר בבית הרי יש מזגן והסטודנטים האלו מדברים שטויות ומעשנים סמים ויש ראסטות זה תמיד נראה לי מסריח
ושירותים ציבוריים גועל נפש :)
יאללה נשארים בבית ויוצאים לטיול לילה הר חורשן יום חמישי כאות הזדהות עם המצב
צרו קשר עם אתם בעניין של טיול לילה ככה ננצל את השירשור להודעות חשובות
טיול לילה לחורשן מתאים לי, נספיק גם לעבור בסד"ש בחזרה ולתדלק ב 6.70 לפני שמעלים את הסולר בסוף החודש, מוכן גם לעבור באבו חלווה על הדרך ולקחת קצת בשר , שיהיה מה לזרוק על האש. החיים בזבל.
תומר - אם יהיו מספיק מצטרפים, נוכל לחסום את הכניסה לבת שלמה למשך כשעה, זה לא יפריע לאף אחד, אתה תתעד את הפגנת הג'יפאים הזו ותכתוב על זה משהו (נחשוב עד אז כנגד מה למחות) , יודעים מה - אני אעבור ברוטשילד לפני כן ואציע לכמה סטלניות בלי חזיה להצטרף, עדיף שיתקלחו קודם, הן זקוקות להתאוורר קצת מהעשן של קו 5 - דרור, תבוא גם אתה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
איתי, שום צרות עין. רק האמת.
המחאה אמיתית ובאה ממקום אמיתי וכואב.
אבל אי אפשר להתעלם מההבדל בין המצוקה האמיתית שאתה תראה במאהל בחולון או באשדוד או בקרית שמונה, למחאת הקוזאקים הנגזלים של שד' רוטשילד. הענין הוא שהסלבס והאמנים ומצלמות ערוץ 2 לא יבואו למאהל בשכונת ג'סי כהן בחולון או בבאר שבע כי אין שם גיטרות וכוסיות חלומיות בגופיות דקיקות ומתנפנפות, ואין שם ג'וינטים ובירות וגם לא אווירת וודסטוק.
אין לי שום אמפטיה למי שלא מוכן לגור בשום מקום חוץ מאשר במרכז תל אביב ובוכה שזה יקר לו.
דרור, כתבת באחת התגובות הקודמות שלך "תהיה חכם לא צודק".
אז מה אכפת לך אם יש כמה צפונבויות בלי חזיה שמעשנות גראס עם ראסטפארים?
יש לנו מטרה והיא החזרת המדינה לעם.
כשרוצים להגן על בעלי חיים בטבע יש שיטה (בחו"ל כמובן, כי פה לא מגינים על כלום) שנקראת "מין מטריה" : http://en.wikipedia.org/wiki/Umbrella_species
לוקחים מין של בעלי חיים פוטוגני כמו דולפין (כוסית ברוטשילד) ואומרים לציבור שפה זה השטח שלה וחייבים לדאוג לה.
כתוצאה מהדאגה לדולפינה נטולת החזיה, מינים רבים נוספים פחות פופולארים (הזקנה מחולון) זוכים להגנה בשמורת הטבע, כך יוצרת אפקט של מטריה על אוכלוסיה מגוונת...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ניר ל
תומר - אם יהיו מספיק מצטרפים, נוכל לחסום את הכניסה לבת שלמה למשך כשעה,- דרור, תבוא גם אתה.
תומר וגם דרור עולים מחר בבוקר על מטוס לגרמניה וחוזרים בערך בשישי לפנות בוקר. אבל הרעיון של טיול מבורך. לי יש צלב שבור בדריישאפט שיתוקן רק בשבוע הבא- אבל חמישי הבא- בלילה, נשמע פגזים- כל זה בתנאי שיהיה בשר.
אתם יודעים מה? נראה לי שזה מתבקש. לא צריך למחות על כלום- רק לבוא. חשוב גולדסטאר ובשר. מה אתם אומרים? מחאת הג'יפאים על כמה החיים כאן חרא. ונמחה כמו שאנחנו יודעים - כשאנחנו שבעים מבשר - ושיכורים קלות!!!
מי בקטע? (כמו בשקשוקה- אפשר שרשור חדש)