תגובה: מחאת הג'יפאים יוצאת לדרך! עם בשר בחורשן ביום חמישי הבא
[QUOTE=hadtomer;399109] בבת שלמה ניפגש בתשע בערב עם פעילים חברתיים (כלומר ג'יפאים) אחרים
[QUOTE]
יקירי,
אצלינו אומרים,
You talk the talk, but you don't walk the walk
ובמקרה שלך,
You don't even talk the talk
אם אתה רוצה להיות מהפכן, צריך להתחיל מהלינגו הנכון,
זה לא " פעילים חברותיים" זה אפאראצ'יקי, או ליחיד, אפאראט
אזרחים מהשורה- Useful idiots
מישטר- The enemy
שוטרים- Oink
מהפכן מהשורה- חבר שלנו
חבר שהוא "אזרח מהשורה"- חבר שלי (שים לב להבדלים)
"פעליות מהפכנית"- עבודה
וכול זה על קצה המזלג, קפיש?
טוק טוק, ווק ווק, שמוק שמוק- שורה תחתונה- יום חמישי הקרוב- יש הרבה משתתפים, יש בשר ויש אלכוהול. יהיה שמח. המפגש אינו בשביל למחות על משהו, הוא לא בשביל דיבורים והוא לא בשביל להשוות למי יש יותר גדול (ברלי). הוא בשביל לראות חברים שלא ראינו זמן רב, לאכול טוב, לשתות היטב (אך באחריות) ולהכיר פרצופים חדשים. מי שבא ברוך הבא.
וולל??? יש עידכון מי מביא מה וכמה משתתפים יהיו?
אגב. עם מי אני יוצר קשר לבירורים?
(רכב ללא נעילות "אוכל" את המסלול שלכם)
על פי כמות ההודעות, בנתיים כ20 איש. מי מביא מה- כפי שכתבתי- כל אחד מתבקש לכתוב כאן מה הוא מביא. אם לא יעשו את זה, לא יהיה מה לאכול. אין עם מי ליצור קשר לבירורים כי הכל כבר נכתב. אין כאן מטה מאבק, כולה זמן מתי נפגשים וזהו.
טוב, כולם מביאים בשר, אז אני מוחה על מחירי החד פעמי ומחירי הפחם בפרט!
אז הג'יפ שלנו מביא:
פחמים ( 3 חבילות )
סכו"מ חד"פ.
3-4 בקבוקי שתייה קלה
קילו חומוס, כמה סלטים...
שמישו יביא מנגל! (שלי לא כשר, בטח יהיה אחד שזה יפריע לו)
'צטערת, כנראה שאני אדפוק נפקדות. בלגן בעבודה.
אז ככה אני מביא איתי בלי מחאה גדולה קציצות של איתן <<המלך>>
24 X 2 בירות שליש סלט חצילים אולי כפרה חתכות פיתה משובחת מעשה ידייה של פטמה ימחשמה
עם יש מישהוא עם טנדר אני גר 10 דקות מחורשן ויש לי מנגל ענק ( כשר וישאר כשר ) לא אכפת לי מאיפה הבשר רק לא שרצים וכו..
בקיצור עם יש לנו טנדר ובא לו לבוא לקחת את המנגל וכמובן להחזיר אותו אני מוכן לתרום אותו למאבק במחירי המנגלים
משובח, משובח, אני מביא בירה בכמות נאה+2 אבטיחים+מלון אחד.
כנראה שגם אני אגיע (סוף סוף אולי אוציא את הרכב לטיול אחרי חדשיים):(
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
BlackStar
בקיצור עם יש לנו טנדר ובא לו לבוא לקחת את המנגל וכמובן להחזיר אותו אני מוכן לתרום אותו למאבק במחירי המנגלים
לא סתם טנדר - יש טנדר פולסייז, תעמיס עליו גם 8 מנגלים
בלאק-סטאר, תתאם איתי, תשלח לי את הטלפון שלך בה.פ.
כיף לשמוע. מי שבא ברוך הבא- סוזוקי, לנדרובר, טויוטה, כולם מוזמנים. אין בעיה להביא חברים וחברות, כל עוד הם בראש שלנו וכמובן מסוגלים לאכול היטב וגם להצדיק את הגעתם באמצעות בשר ושתיה. לכל מי ששואל - הטלפון שלי הוא 0524004032.
נאלץ לבטל, אמא שלי הודיע לי שיש ביום חמישי חתונה, - בת אחותה מתחתנת (אני לא סובל אותה לכן אני לא אומר בת-דודה שלי)
(מה לעשות, טריפולטאים - אתה לא נוכח אתה נכנס איתם לסיכסוך)
תהנו לכם חבר'ה, לצערי לא אוכל להגיע, (אלא אם כן הארוס שלה יתהפך בעזרת ה' עם הרכב - גם אותו אני לא סובל :P)
1 קבצים מצורפים
מביא מנגל קטן פחמים בשר סלט ירקות טחינה ביתית מעולה שאני מכין וגם שישית בירות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shay_love_off_road
יש לך מידע מוסמך וודאי לזה? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------אומנם עבדתי בטיב טעם ויש לי הבנה מעטה בבשר, אך אני אמחה על מחירי הבירות.אני לוקח על עצמי את הבירות :)
http://www.jeepolog.com/forums/conte...epolog-archive
ראשית -על מנת שיהיה טיול לילה מוצלח- אם כי כמובן קצר, על מנת שלא יגרמו נזקים ונגיע במהירות אל האוכל, נוצר לפני שעה קלה קשר עם נציגי רשות הטבע והגנים שהבהירו שלא יעשו סיפור אם כמה ג'יפאים יגיעו למקום בלילה, כפי שקורה, לדבריהם לא מעט פעמים. כמובן שהבטחנו להתנהג יפה ולא לפתוח במקום מסיבת אסיד (מתברר שזה קורה הרבה). אני מאמין, כמובן, שהתייחסותך לגבי הכניסה למקום בלילה אינה נובעת מטרחנות תמוהה למדי, אלא כמובן מרצון להגיע, לשתות, לפגוש חבר'ה ולאכול .
שנית - ברחבי השמורה זרועים שלטי "גבול שמורת טבע". למעשה השמורה אינה כה גדולה. חלק נאה משטח ההר אינו שמורת טבע.
שלישית, כאמור- מי שבא ברוך הבא. יש לכם חבר עם ג'יפ? תפאדל. חברה? תפאדלי.
מגיע עים יפנית ששותה 1 ל 10 ואני ששותה 1 ל 0.
מקווה להספיק לעבור אצל איתן הלוויתן .
לצערי, בניגוד לBLACKSTAR לא הצלחתי לצלם את הבירה, כי אני גרוע בצילום. את האבטיחים והמלון הזמנתי מהירקן שלי ואת הפיצוחים אני מקבל במשלוח מיוחד מחבר שלי שיש לו פיצוציה.
לכל מי ששלח הודעה ושאל אם יש לו סוזוקי- אז האם מותר לו להביא עוד חברים עם סוזוקי - התשובה היא כן. למי ששאל אם הוא יכול לבוא עם חברה שלו - ברור שכן. האירוע אינו סגור. אין כאן אליטיזם, רק חברים שיושבים לאכול ולשתות (באחריות רבותי!) ולהכיר אחד את השני. וישב לנדרובר עם היילקס וכיוצא בזאת, כולם מוזמנים בכיף.
טוב, חברים, כמובטח עדכונים:
1. נפגשים ביום חמישי הקרוב בשעה תשע בערב- ליד בת שלמה- קצת פנימה לתוך השטח, כדי לא לפגוע במנוחת השכנים.
2. למי שמגיע מהמרכז-שמונה בערב בחניון העליון שליד סינמה סיטי-זה שמאחורי תחנת הדלק. אני אהיה שם קצת קודם. בגלל עומסי התנועה אין "חכה לי אחי". אני בטל 0524004032
3. יש לנו הרבה אוכל. סבבה. יש גם לא מעט שתיה. בעיקר אלכוהול. לא יזיק להיא גם איזה בקבוק קולה.
4. אין אפליה בין מבוגר לצעיר, בין סוזוקי לטויוטה, כולם מוזמנים. יש לכם חבר'ה שמטיילים איתכם? יופי, אין מגבלת כמויות. אין "בלי כיבודים", תבואו, תאכלו, תהנו.
5. לוגיסטיקה-מבחינת אמצעי תאורה וכו - כל אחד מביא מה שיש לו-שולחן מתקפל, מנגל, כיסא, אמצעי תאורה. הכל יתקבל בברכה וכל המרבה הרי זה משובח.
שיהיה לכולנו בכיף.
תוציאו תקציצות מהפריזר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא לשכוח בירות למקרר !!!!!!!