תגובה: תעוד מצולם של בניית רכב העבירות החדש של ברוך המסגר
היי ברוך
כמה דברים......
לדעתי רכב ללא חיפויים משמעותית יותר איטי (מאותו רכב עם חיפויים) באופי התחרויות שיש היום..... תחשוב על מעבר בוץ שבו כל ספר הדרך שלך מתמלא בבוץ. תחשוב על מעבר מים שבו כולך נרטב. וכן גם אני נסעתי ברכב עם חיפויים מינימליים ולכן אני מרשה לעצמי לכתוב זאת.
כמו כן מבחינה חוקית והתאמה לתקנון אתה חייב חיפויים מסויימים !!!!
לגבי הקונספט....... הרכב הנ"ל הינו עם מנוע קדמי השונה לחלוטין מהרכב הישן שלך שהינו עם מנוע אחורי. עקב כך מערכת המתלים הנוכחית שלך לא תתאים. כמו שכבר כתבתי לך..... יש לדעת להכין את כל החבילה בשלמותה :rolleyes:
אם הייתי עומד היום בפתחו של פרויקט דומה הייתי הולך על קונספט אחר לגמרי... ואל תשאל איזה כי אני לא מגלה - הרי מתי שהוא אני רוצה לתת לך בראש :D:D:D
וברוך.... עזוב אותך מעניני המשקל ומהויכוחים שכבר נדושו בנושא זה מעל גבי הפורומים הרבים..... כדי שתוכל למצות את כל הסוסים שיש לך במנוע צריך להעביר אותם לקרקע ! ואת זה צריך לדעת לעשות נכון.........
תהנה מהבניה ואני שמח לעכוב אחרי הנושא
רפי
טים קמרון הוא אחד הנהגים הטובים ביותר בארה"ב בתחום ה - rock buggy . האגרסיביות בנהיגה וללא הורדת אויר נראית לנו כחוסר שכל אבל אצלם זה להראות למי יש יותר חזק ושלא נשבר.
ללא ספק הבאגי העכשווית של קמרון עלתה הרבה מאד אלפי דולרים ורואים זאת לפי איכות החלקים מהם היא מורכבת.( לנו בישראל אין יכולת להשיג חלקים custom made כאלה). מדובר בנאבות,ציריות,ידי סרן .. וכו'. הבאגי הקודמת של קמרון (fat girl ) מככבת ביו טיוב בעשרות סרטים.
בקישור תקבלו מושג על הטרוף:http://www.bustedknucklefilms.com/ev...madnessvideos/
השאלה היא - איזה צבע תהיה השלדה החשופה ? אחרי האדום הכל כך אטרקטיבי הזה :)
ברוך, בהצלחה!
7 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 46580קובץ מצורף 46579. יש עידכונים לשרשור הבניה
1 הסרנים ירדו כמו כן גם הבולמים והמוטות רדיוס כול החבילה נשלחה לניקוי חול וצביעה בגוונים החדשים .
2. הרכב כולו נתפס על הסטנד שאותו אני מכנה בשם " התרנגול בגריל " ככה ניתן לסובב אותו 360 מעלות בכדי להגיע לכל מקודת ריתוך בקלות
3. צבע הרכב אדום פררי לוהט!!!!!
תמונות להנאתכם קובץ מצורף 46572קובץ מצורף 46573קובץ מצורף 46574קובץ מצורף 46575קובץ מצורף 46576קובץ מצורף 46572קובץ מצורף 46573קובץ מצורף 46574קובץ מצורף 46575קובץ מצורף 46576
שהיה בהצלחה תמשיך לעדכן ממתינים לך במפגש מספר 4 :p
עשה טובה לעצמך ותביא מצלמה קצת יותר נורמלית. אתה עושה עוול לתיעוד הפרויקט שלך. בטח ובטח כשיחזרו החלקים מצביעה וכמובן כשהכל כבר יהיה מורכב.
ברוך אתה חייב לצלם טוב טוב את תהליך הבנייה כי תדרש להציג את התמונות בתהליך הרישוי של הכלי. כלים מבנייה עצמית נדרשים להראות ע"י צילומים את תהליך הבניה. תדאג שהתמונות תהיינה ברזולוציה טובה (מצלמה דיגיטאלית ולא מצלמת טלפון אלא אם כן היא מאוד איכותית) ותצלם את עצמך ליד הכלי בשלבים השונים (ליתר בטחון :-)).
נפו מזל טוב
אין אין אתה פשוט ...................אין לי מילים כול הכבוד על ההשקעה מסתבר שמאוד קשה לשבור אותך . לגבי המנוע פשוט חלום רטוב של כול גיפאי
חזי בצלאל ואילן קרט חובת ההוכחה עליכם אני בטוח שתרגשו אותי .בהצלחה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שי משה
נפו מזל טוב
אין אין אתה פשוט ...................אין לי מילים כול הכבוד על ההשקעה מסתבר שמאוד קשה לשבור אותך . לגבי המנוע פשוט חלום רטוב של כול גיפאי
חזי בצלאל ואילן קרט חובת ההוכחה עליכם אני בטוח שתרגשו אותי .בהצלחה
פשוט מה? מה לא ברור לך שאותי לא שוברים אולי רק לרגע אבל כשאחזור זה כבר יהיה סיפור אחר לגמרי . בינתיים הגיעו הצינורות שנקנו מיובל מלמד לסדנה גם הכיפופים הגיעו מכל כיפוף והתוכניות הראשוניות אושרו . בשבוע הבא הכוונה לבנות את הכלוב ולאשר אותו סופית .אני רוצה לשמוע כאן דעה עד לתאריך 23 לספטמבר יהיה גמור או לא .
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dbaruch
פשוט מה? מה לא ברור לך שאותי לא שוברים אולי רק לרגע אבל כשאחזור זה כבר יהיה סיפור אחר לגמרי . בינתיים הגיעו הצינורות שנקנו מיובל מלמד לסדנה גם הכיפופים הגיעו מכל כיפוף והתוכניות הראשוניות אושרו . בשבוע הבא הכוונה לבנות את הכלוב ולאשר אותו סופית .אני רוצה לשמוע כאן דעה עד לתאריך 23 לספטמבר יהיה גמור או לא .
ברוך חמוד שלי כל העונות אף אחד לא שבר אותך אז מפגש חברים עם סבן 82 וכמה סופות גרם לך לקחת את הרכב הכי חזק בליגה ולהפוך את הרכב לתרנגול שחוט?
מעניין מאוד.
חברים להיזהר התמונות קשות לצפייה לא לילדים שי משה ממך אני ממש מבקש לא להגדיל את התמונה
כמובן שמתרנגול שחוט יצמח מיני רובוטריק העים זה יספיק לגולייט {ברוך המסגר} לנצח הפעם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יריב קלר ברוך
ברוך חמוד שלי כל העונות אף אחד לא שבר אותך אז מפגש חברים עם סבן 82 וכמה סופות גרם לך לקחת את הרכב הכי חזק בליגה ולהפוך את הרכב לתרנגול שחוט?מעניין מאוד.חברים להיזהר התמונות קשות לצפייה לא לילדים שי משה ממך אני ממש מבקש לא להגדיל את התמונהכמובן שמתרנגול שחוט יצמח מיני רובוטריק העים זה יספיק לגולייט {ברוך המסגר} לנצח הפעם
אכן תמונות קשות יריב...תראה לקחת כלי עבירות כזה שרירי ולהפוך בגלל יום שישי אחד לכלי צנום וחסר דעה זה אכן דבר קשה מאוד אך הפעם אני חושששששב שמחכה לנו הפתעה נעימה וחסרת מעצורים אבל אני מקווה שהתסריט הזה לא יחזור על עצמו בתחרות הבאה בהצלחה ברוך מכל הלב אבל ראה הוזהרת גם אם צריך לשים מנוע של d10 בשביל לתת בראש אז נשים!!בהצלחה מסגר יקר
אחים יקרים אני נלחם בשביל לנצח ושם את הכול עם זה לא יספיק אז אני לא יודע לאן ללכת . אבל לדעתי בסיום הפרויקט אני עולה 10 דרגות מעל המקום שבוא הייתי ואל פי הסרטים שראיתי הפערים לא כל כך גדולים וזה שהמנוע שאיתו נלחמתי שווה לתחת . אבל למרות שידעתי שאני מפסיד הגעתי למלחמה ונתתי מה שאפשר. אז תתכוננו כי אני הולך להפתיע ובגדול !!!!!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dbaruch
אחים יקרים אני נלחם בשביל לנצח ושם את הכול עם זה לא יספיק אז אני לא יודע לאן ללכת . אבל לדעתי בסיום הפרויקט אני עולה 10 דרגות מעל המקום שבוא הייתי ואל פי הסרטים שראיתי הפערים לא כל כך גדולים וזה שהמנוע שאיתו נלחמתי שווה לתחת . אבל למרות שידעתי שאני מפסיד הגעתי למלחמה ונתתי מה שאפשר. אז תתכוננו כי אני הולך להפתיע ובגדול !!!!!!
ממתינים מצפים תעלה את הרף אני מקווה אז גם אנחנו נצא לסבב שידרוגים!
שהיה בהצלחה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dbaruch
גם הכיפופים הגיעו מכל כיפוף והתוכניות הראשוניות אושרו
אתם לא מכופפים לבד את הצינורות???
קשה לכופף את הפרופילים האלה לבד בצורה טובה. אלא אם כן יש מכופפת טובה. עובי הדופן מאוד נמוך וגם המידות קצת בעייתיות. לדעתי הכי נכון זה לכופף במקום מסודר שגם נותן אחריות אם הפרופיל מתקלקל. בכל זאת פרופיל יקר...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dudibagi
אתם לא מכופפים לבד את הצינורות???
בכדי לאשר את הרכב חוקית הוצאנו תוכניות עבודה וגם תוכניות לכיפוף ממוחשב ככה יוצא שהחלקים מגיעים במדוייק להרכבה .
13 קבצים מצורפים
תמונות מהתקדמות העבודה בסדנה כלוב שעבר אישור סופי אצל יובל מלמד ומנוע שנכנס לעבודה ויורכב ככול הנראה ביום שלישי על הרכב . סרנים עברו ניקוי חול ומוכנים לצביעה מחדש . ומערכת פלטה שתורכב על הרכב .להנאתכם שם הפרויקט שנבחר ומלווה את תחושות הבטן גם שלי וגם של אילן הוא כמו שמופיע על הבנר הגדול בסדנה והוא פרויקט החלומות של ברוך ואילן קובץ מצורף 46939קובץ מצורף 46950קובץ מצורף 46949קובץ מצורף 46948קובץ מצורף 46947קובץ מצורף 46946קובץ מצורף 46945קובץ מצורף 46944קובץ מצורף 46943קובץ מצורף 46942קובץ מצורף 46941קובץ מצורף 46940קובץ מצורף 46951
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
עשה טובה לעצמך ותביא מצלמה קצת יותר נורמלית. אתה עושה עוול לתיעוד הפרויקט שלך. בטח ובטח כשיחזרו החלקים מצביעה וכמובן כשהכל כבר יהיה מורכב.
זה מה יש ועם זה ננצח !!!!!!