תגובה: עזרה בחיפוש אחרי יונימוג
שני דברים זה שהיה בקרית ים כנראה נמכר לא ראיתי אותו הרבה זמן. תחשוב לכיוון של יבוא אחד כזה ככל הניראה הכי משתלם במידה ומגיע בתור רכב חקלאי פתור מחלק מהמיסים והגבלה של שנת יצור, ורשיון יבוא ממשרד החקלאות מה שכן תצתרך להוכיח שאתה בעל משק אם אני זוכר טוב. אם אתה מעונין תבדוק את כל החוקים המעודכנים במכס אל תסתמך אל מה שכתבתי יכול להיות שחוקים השתנו במהלך הזמן.
טל
טל
אתה יודע מה מפליא אותי
בארהב אחד משופץ לבורג עולה תשמע טוב 10K
35000 שח אבל חדש דנדש צמיגים חדשים הכול חדש
שבארץ הזו רק 4 צמיגים של משלין עולים את ה 16 אלף שקל וכול אחד עם יונימוג חלוד רוצה 80 אלף במינימום איפה ההגיון פה צריך להעלות לראש המחאה את עניין היונימוג המחירים לא הגיוניים אנשים נורמאלים מהישוב לא יכולים לעמוד במחירים האלו
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Merce...item4cf95e64d2
תראה על מה אני מדבר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoni 110
ה404 שראית היה במקרה של אהרון מעופרה?
יוני
אכן כן
בהודעה הראשונה כתבתי שנסעתי לקיבינימט ( עופרה ) זה קיבינימט בכול הכח
מה גם שהרכב בנזין הגיר תפוס רק ראשון שני עוברים יש חור ענק עצום בגג צמיגים יבשים חלודה על זה לא מדברים
הכלי רשיון -ב- משמע קומבינה כול הכלים רשיון טרקטור
2 מה שהכי מרגיז אותי במדינת היהודים שהתמונה של הרכב מלפני 45 שנה בערך ואני נסעתי עד עופרה כי חשבתי שהרכב עולה 30 אלף לא יודע למה חשבתי ככה
הוא רוצה 60 אלף זוזים חדשים :)
יש לי רעיון עבורך, תייבא אחד כרכב אספנות!
יונימוג בנזין במצב מעולה מאירופה יעלה לך פחות. ישנם רבים מעודפי צבא, רובם בנזין.
אשמח לעזור.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
BlackStar
אכן כן
בהודעה הראשונה כתבתי שנסעתי לקיבינימט ( עופרה ) זה קיבינימט בכול הכח
מה גם שהרכב בנזין הגיר תפוס רק ראשון שני עוברים יש חור ענק עצום בגג צמיגים יבשים חלודה על זה לא מדברים
הכלי רשיון -ב- משמע קומבינה כול הכלים רשיון טרקטור
2 מה שהכי מרגיז אותי במדינת היהודים שהתמונה של הרכב מלפני 45 שנה בערך ואני נסעתי עד עופרה כי חשבתי שהרכב עולה 30 אלף לא יודע למה חשבתי ככה
הוא רוצה 60 אלף זוזים חדשים :)
הסיבה שאני שואל היא כי ה404 הזה היה שלי בעבר ונמכר לאהרון לפני עשור כמעט.
כשאני מכרתי את הכלי הוא היה במצה נדיר עם ק"מ מצחיק ממש, ללא חלודה וללא לרבונות. הרישוי שלו הוא אכן רישוי קומבינה אבל הכל תואם את הרישיון (שילדה, מנוע, צמיגים, הנעה וכו')
היתרון של ה404 על הדיזלים הוא מהירות השיוט שלהם, באיזור ה90- 100 קמ"ש להבדיל מהדיזלים שב60 כבר צועקים הצילו.
המנוע הוא מנוע מרצדס טורי 6 צילנדר זהה לזה שב280.
לא הייתי פוסל אותו על הסף, אבל הכל זה פונציה של מחיר.
אם תרצה יותר מידע דבר איתי ואשמח לעזור
יוני
לפני מספר שנים גם אני הרהרתי בקנית יונימוג.
הגלגלים הגדולים והמבנה הכללי שלו היו פתוי שקשה לעמוד בו.
אז הסתכלתי על כמה רכבים והמחירים שלהם ונחרדתי.
לאחר מכן בררתי קצת על החלקים שלהם וכמעת נזקקתי לצינטור.
אבל מה ששבר אותי הוא לראות אותם בשטח.
הרכבים האלו הם ממש לא לישבן עדין, וגם לא כל כך עדין.
נודה על האמת, הם פשוט טרקטורים.
אני מציע לך לעשות סיבוב על אחד ולראות אם זה באמת מתאים לך.
ואם עדין תהיה כל כך נלהב, כדאי שתפנים שיונימוג בארץ מיועד לאנשים עם סריטה עמוקה מאוד מאוד, וארנק עמוק הרבה יותר.
בגלל שיש כל כך מעט רכבים בארץ, מה לעשות היצע וביקוש, המחירים עולים.
ובגלל שאין יבוא סדיר של חלקי חילוף (ואין מה לדבר על חלקים מפירוק) אז גם החלקים מאוד מאוד יקרים
יונימוג הוא לאנשים עם הרבה כסף מיותר שיכול להתפנות לרכב, וזו עובדה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
אפשר לייבא טרקטור/משאית כרכב אספנות?
טרקטור כן (פרוצדורה מורכבת אבל אפשרית בהחלט)
משאית ממש לא.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoni 110
הסיבה שאני שואל היא כי ה404 הזה היה שלי בעבר ונמכר לאהרון לפני עשור כמעט.
כשאני מכרתי את הכלי הוא היה במצה נדיר עם ק"מ מצחיק ממש, ללא חלודה וללא לרבונות. הרישוי שלו הוא אכן רישוי קומבינה אבל הכל תואם את הרישיון (שילדה, מנוע, צמיגים, הנעה וכו')
היתרון של ה404 על הדיזלים הוא מהירות השיוט שלהם, באיזור ה90- 100 קמ"ש להבדיל מהדיזלים שב60 כבר צועקים הצילו.
המנוע הוא מנוע מרצדס טורי 6 צילנדר זהה לזה שב280.
לא הייתי פוסל אותו על הסף, אבל הכל זה פונציה של מחיר.
אם תרצה יותר מידע דבר איתי ואשמח לעזור
יוני
יוני שלום אני מאוד מאוד רציתי את הכלי הזה 404 של אהרון
הוא מוכן לרדת ל 58 K
זה לא ראלי להתחשב בזה שצמיגים 4 חייבים להחליף
יש איזה חור מוזר בגג אולי אתה יודע מה היה שם מין סאנרוף שכזה עגול צריך לסגור אותו
נזילות מסרן קדמי וגיר שלא נכנס ל 3 4 5 6 או שהוא נכנס אבל ממש ממש ממש ממש + ממש קשה להכניס את ההילוכים
שזה אומר שצריך לפרק קבינה להרים תמכנה גיר לעבור על המזלגות עם נייר שיוף ולהוריד מהם תחלודה שנוצרה
הפלוס הגדול של זה שזה רשיון של רכב אספנות עכשיו אני לא חקלאי ולא קרוב לחקלאי לשכנים שלי יש מטעי בננות אז אני הכי הרבה גר לידי חקלאי
( בשביל להעביר בעלות לטרקטור )