צודק, ממש לא שינאת חינם, אני משלם הרבה כסף כל חודש על השינאה הזאת, כסף שהיה יכול להגיע לילדים שלי הולך לילדים שלהם
Printable View
צודק, ממש לא שינאת חינם, אני משלם הרבה כסף כל חודש על השינאה הזאת, כסף שהיה יכול להגיע לילדים שלי הולך לילדים שלהם
תגידו לי ,אתם שומעים את עצמכם ???
במקום לשנוא את השיטה שגונבת אותנו, אתם שונאים ציבור ???
מה אפשר לשנות ? ציבור או שיטה????
תשקיעו את האנרגיה והשינאה שלכם למקום הנכון, ורק נרויח !!!
בלה בלה בלה....
טל
אין קשר לחבית נפט
אבל מזה שנים רבות ,היום אישרו העלאה חדה בשכר השוטרים ועוד גיוס ענק של שוטרים חדשים.
ושלא תבינו לא נכון,לא שזה לא מגיע להם .גם להרבה מהם יש משכורות רעב.
אבל לפני הרופאים ??
ודוקא בעיתוי של התקוממות עממית ???
ועל חשבוננו ?,משלמי המיסים שמתקוממים???
תגידו עיתוי גרוע ? טעות ?
מעניין......
בלה בלה בלה...
בוא נחשוב על זה.
חיזוק רציני לכח המשטרה... בזמן שמתחילות לצוץ מחאות כמו פטריות
סימן לדרך הטיפול שהממשלה הולכת לנקוט בה...?
אם להחזיר את הדיון למקור, יש הערכות שהנפט ימשיך לדרת עד כ 55 דולר לחבית.
http://www.globes.co.il/news/article...did=1000671817
כן אני שומע את עצמי מצוין, אפילו חשבתי על מה שאמרתי, אני שונא את השיטה, ולצערי הרב שונא ציבור/מגזר בגלל שהשיטה עובדת בשבילם! השיטה היא פשוטה, לוקחים ממי שתורם למדינה וקורע תתחת ונותנים למי שחיי כמו טפיל על החברה ועוד מלקקים לו בנוסף!
כשמישהו מזכיר את זה אז הם אוטומטית אומרים זה מקנאה,אז כן מקנאה, למה אני עובד ועושה צבא ומשלם מסים והם לא עושים כלום וחיים על חשבוני? באיזו מדינה מתוקנת יש דבר כזה? למה אני אזרח סוג ב' והם סוג א'? במה הם יותר טובים ממני? איזו תועלת יש לנו מהם שאנחנו צריכים לשלם מסים בשבילם?
עכשיו הוצאתי אחוז מהקיטור שיש לי עליהם ואני במצב של יותר רגוע, אפשר לחזור לדיון המקורי על מחירי הנפט והמס(חרא) בלו כדי שנמשיך לשלם לפרזיטים האלו את המלגות.
נ.ב ידוע שלא כולם כאלו, לא באופן גורף, אבל ברור למי הכוונה.
מנפלאות גוגל ( ויקיפדיה ) :
"אֶנְטְרוֹפּיה היא גודל פיזיקלי המשמש מדד למידת האי-סדר במערכת. בתרמודינמיקה המושג קשור למעבר חום, ובמכניקה סטטיסטית הוא מבטא את כמות האנרגיה שאינה יכולה להיות מומרת ל"עבודה" במערכת אנרגיה. בשני המקרים, החוק השני של התרמודינמיקה קובע שסך האנטרופיה במערכת סגורה לא יכול לקטון. המושג אנטרופיה נמצא בשימוש גם בתורת האינפורמציה."
יפה, אבל במדע הנוסח המלא הוא הקובע, והבחור לא תחם את האנטרופיה למערכת סגורה נטולת כוחות חיצוניים.
האנטרופיה יכולה לקטון עם הפעלת כוח חיצוני.
דוגמא פשוטה : כוס זכוכית שהתנפצה לא תתאחה מאליה, אבל אם יבוא מישהו, יאסוף את השברים וידביק אותם (נניח שהדבקה שקולה למצב הרגיל)
הכוס תחזור למצבה ההתחלתי כלומר האנטרופיה (אי-סדר) שגדלה עם התנפצותה, ירדה בחזרה עד לערכה הקודם ככוס שלמה, כתוצאה מהפעלת כוח חיצוני.
ולהעמקה , ממליץ על האקדמיה של חאן:
http://www.youtube.com/watch?v=xJf6pHqLzs0