יש בזה משהו ... ;)
שחר .
Printable View
אם הבת שלך כבר בגיל 4 ידעה מה זה טרנספר , כננת , ציריה ועוד שואלת מה זה היי ליפט ? סימן בדוק שאתה נוסע בסופה !
ואם אתה שואל את עצמך איך ? אז יש תמונות שיסבירו ויזכירו לך ... :)
שחר.
זה סיפור אמיתי. באחת הסבתות של הסופה , זה היה לפני הרבה מאד שנים,לא זוכר בדיוק את הדגם [דרור וודאי זוכר]אבל זוכר שהמנוע היה משהו כמו 2200 ואז עוד אמרו פרונט ספיישל- [2ידיות] משהו כנראה לפני הסיקס [אבל לא וויליס]. המגבים עבדו על וואקום עם אופציה להזיז ידית מתכת קטנה שמאלה ימינה להפעיל את המגבים. היינו משחררים את הצינור של הוואקום מכניסים לאוזניים ושואבים את המוחטות הצהובות עם האבק שנכנס בדרך, או מוציאים גוף זר מהעין [נסענו כמובן כשהחלון הקדמי מורד ומשקפי האבק עיצבנו אותנו והורדנו אותם] אז איך אפשר שלא לאהוב את הגזע הזה? זו לא היתה בדיוק סופה אבל אחד מאבותיה.
'הסבתא' שאתה מדבר עליה היא כניראה CJ5 משנות ה-60.
המנוע עדיין הוריקן 4 צ' אבל וויליס נקנתה ע"י תאגיד קייזר.
שלי היה 1968 צבאי לשעבר ואת הברזנט נסעתי לתפור בעזה, זה היה יותר זול...
בתמונה הוא נראה עם הצמיגים 'הרגילים' אחרי שגנבו לי את "צמיגי הבלון" שהיו רק מאחור...
קובץ מצורף 46930
אוי, הגעגועים.
מעניין אם הוא עדיין חי או שהנבלה שלו מתפוררת באיזה מושב.
חוגי כנראה שאתה צודק-[CJ5] השנתונים שאתה מציין מתאימים -שנות השישים,ברזנטים,צמיגי שוקולד, מנשאי ג'ריקנים מובנים,פנסים עגולים כמובן..אני מדבר על גיפים ששרתו אותנו במקום העבודה ברפא"ל מכתש רמון ובסיני, ארוכים עם 2 דלתות. נסענו לתער באוטובוס וחזרנו עם 30-40 חתיכות ישר לשטח. היינו גם צריכים לעשות הרצה. לא מצליח לפתוח את הקישור שלך. אולי כדאי לפתוח פורום "נוסטלגיה" לחיטיארים שבינינו:D
לא חוגי, הוגי [חזירון] וזהו למעשה כינויו של ההרלי.
לא כל כך מבין למה לא מצליח להעלות תמונות, עניין של גיל... אולי קישור יעזור:
< src="https://lh6.googleusercontent.com/-j...0/09%20089.jpg" height="533" width="800" /></a>
- כשבשיא החורף אתה נוסע עם המשפחה עטופים בשכבות של לבנים, גטקס, חולצה ארוכה, קפוצ'ון, דובון, כובע צמר וצעיף אבל עם חיוך מטומתם על הפנים - סימן שזו סופה.
- כשהקטן (כבר מגיל 0, היום2.5) לא מוכן להיכנס לכיסא הבטיחות בשום רכב פרט לאחד - סימן שזו סופה.
- כשבטיול כל החברה מוצאים רעיונות יצירתיים מדוע לנסוע איתך (והילדים נוטשים בהפגנתיות את הרכבים של הוריהם ובאים) אליך - סימן שזו סופה.
- כשכל רכב שטח (גם האמר צבאי, רוביקון או דיפנדר סופר משופצר) גורם לילד (7) לאמר "שלי יותר טוב" - סימן שזו סופה.
- כשרעש המנוע הוא הדבר הכי טוב ששמעת מאז מכרת את האלפא (לפני 15 שנים) - סימן שזו סופה.
- כשכל שכן מכר או סתם אחד ברמזור חייב להסביר מדוע הג'יפ שלו עדיף - סימן שזו סופה.
כן חזרזיר,לזה בדיוק התכוונתי, ואיתו עשינו את כל המעלות בדרום כולל המחמל הגרוס עכשיו ולא רצנו "לספר לחברה" כי לא היה עוד אינטרנט. נעילות היו אז רק תפילות, מי שמע על זה? אבל פה ושם ריתכנו דיפרנציאלים ,אפילו לא זיקה,אוניברסל-44 , ג'ק ערבי - הידית מעץ בוק של הטוריה הקבועה בגיפ. לא GPS ולא שמי פי אס, מפות מנייר. קומפרסור- שלפנו פלאג החוצה הרכבנו צינור אל חוזר במקומו עם הברגה תואמת לבלוק ויאלה מהקומפרסיה, צ'ה צ'ה צ'ה צ'ה. בקיצור היה נחמד.
כשאתה ב-12 בלילה מוצא את עצמך מתחת לגיפ מרכיב סרן עם מנורת פלורצנט ולא יכול להירגע עד שזה מסתיים - אז אתה נוהג בסופה .
כשאתה מגיע הביתה ושמח שהיא עדיין בחניה - אז אתה נוהג בסופה
כשאתה מוצא את עצמך ישן עם עין תורנית וכל 10 דקות מציץ מהחלון בגלל רעשים מוזרים שאיזה חתול רחוב עושה - אז אתה יודע שאתה נוהג בסופה
אם בדף החשבון שאני מקבל מחברת האשראי אחת לחודש ומתוך 50 חיובים 49 הם לינוביץ ,סימן שיש לי סופה.
ואני חשבתי לרגע שמדברים על לנדרובר, אופס טעות בפורום...
לא לא יש כרטים מיוחד לדלק,ינוביץ כבודו במקומו מונח. המקום היחידי בעולם שפורסים לי שטיח אדום ויורים לכבודי 21 מטחים כמו לאיזה בוס של מדינה זה ב-פז. דרך אגב ראית משוגע שמסנדל לעצמו את הסופה? לפחות אני לא מקבל דוח על זה.
כשכל החתולים בשכונה אוהבים לישון דווקא בתוך האוטו שלך - סימן שאתה נוהג בסופה (פתוחה).
כשהאצבעות שלך תמיד פצועות ושרוטות - סימן שאתה נוהג בסופה (ומתחזק אותה בעצמך).
כשאתה לא מבין למה גם אחרי שיפוץ מקיף של מערכת ההגה (תיבה, משאבה, תפוחים, מוט שפור, גומיות לסטבילייזר, גריז, בקיצור - הכל), האוטו עדיין מושך ימינה בפתאומיות בכל פעם שמתקרבים לתחנת דלק - סימן שאתה נוהג בסופה.
הרגת אותי , זה ממש ממכר כמו שציינת . כשאני רוצה לראות את גל ההינע מלמעלה אני פשוט מרים את השטיח של הרגלים מכניס את הראש דוח בחור של הריצפה בלי לגרד אותו בכלל.
[QUOTE=דרור ברלי;403358]כשכל החתולים בשכונה אוהבים לישון דווקא בתוך האוטו שלך - סימן שאתה נוהג בסופה (פתוחה).
+1!!!
- כשהבן שלך, בן שנתיים כבר עם עבר של 2 תאונות כנהג (למד לשחרר אמברקס ופגע ברכב של אמא) - סימן שזו סופה.
- כשאותו הילד שם מאחורי הגלגל של הבימבה, או ה"אופנוע" או האפניים וכו' וכו' וכו' אבן כדי שלא יתדרדרו לאחור - סימן שיש לאבא סופה.
- כשבבית מדברים באהבה וחרדת קודש על סופי, ואין לכם כלבה, סימן שזו סופה.
הכל טוב ויפה, הגעתי למסקנה שבארץ לא יודעים לייצר כרטיס מגנטי כמו שצריך. כל שבוע מתקלקל הפס המגנטי משחיקת יתר. נראה לי שהוא לא עמיד כנגד ריח של בנזין ותקנו אותי אם אני טועה. דרך אגב אני לא מעשן ליד הכרטיס הוא עוד ישרף לי בכיס,רק זה חסר לי