כמה יוצא "ביד " כמאמר הגשש [ למי שכבר עבר את ההסבה ] להסב לסרן סופה [ D44 או 60 ] אחורי ?
למי שכבר התנסה ?
כמה עולה להתקין סרן D44 ברזל כולל נעילה ויחסי העברה מתאימים?!
מישהו יכול לתת מושג ?
Printable View
כמה יוצא "ביד " כמאמר הגשש [ למי שכבר עבר את ההסבה ] להסב לסרן סופה [ D44 או 60 ] אחורי ?
למי שכבר התנסה ?
כמה עולה להתקין סרן D44 ברזל כולל נעילה ויחסי העברה מתאימים?!
מישהו יכול לתת מושג ?
לא יודע, אבל אני מתכוון לבדוק בקרוב...
יחסי ההעברה בעקרון מתאימים לצ'רוקי - 3.54 כמו בסופה. נעילה זה נעילה - החל ב250$. צריך לרתך תושבות קפיצים מעל הסרן (כבר יש לי, עלו כמה עשרות דולרים, קניתי לפני שנים) תושבות בולמים, והדרישפט גבולי באורך - יתכן שצריך לקצר אבל אם כן בקצת מאד. וכאמור, מוותרים על ABS (לי במודל 94 אין גם ככה).
חברה שלום
קצת מספרים לסבר את האוזן
סרן דנה 44 מושלם של סופה 3500 - 4500 ש"ח
שינויי תושבות 500 ש"ח
קיצור/הארכת דריישפט 650 ש"ח
נעילה (בולסטר) - 6900 ש"ח מותקנת על האוטו
יחסי העברה במידה ונדרשים - 3000 ש"ח מותקן
העברת כבלי הנדברקס - 250 ש"ח
ומפה הרשימה יכולה להתארך במידה וצריך להחליף את כל המייסבים בסרן
עם ישנה הגבהה ברכב אז צריך לסובב אותו לכיוון הטרנספר ולכן צריך יותר שמן בביצה שדור מיכסה ARB עוד 1000 ש"ח
ועוד וכו' וכדומה
ארנון שושני
שוב השטות הזאת של דנה 60 ? מי צריך דנה 60 לצמיגים 31 או 33 או 35 ?
כל הרעיון זה להרוויח קלירנס, לא לאבד אותו ולהשאר איבן עם הגדלת הצמיגים.
מה שיפה בפתרון לדנה 35 זה הקלירנס העצום תודות לביצה הקטנה. שימו לב כמה קטנה הביצה בסרנים של טויוטה לדוגמא.
האמריקאים היו מתים לביצה כל כך קטנה אך חזקה (נשמע הזוי - ביצים קטנות) ב JEEP.
ד.א. חבר בארץ שהיסב את הציריות שלו בדנה 35 ל Superior וביטל את ה C-Clip, מאוד מרוצה מהחוזק ומהביצועים. נועל צמיגים 31x10.5x15.
אופיר, אתה יכול להראות קישור כלשהו לקיט לביטול ה C קליפ?
(הקישור בדף הראשון לא נפתח משום מה...)
תודה
סער
סרן דנה 44 תקין פיקס מוסב לצירוקי מורכב על הרכב כולל כל השינויים 5000 ש"ח + מע"מ כן גם עם צריך יחסי העברה שונים
הי תומר,
התקנתי אצלי ב- XJ 2001 נעילה אוטומטית NO SLIP של RICHMOND (אותו הייצרן של ה- LOCKRIGHT). יש דגם מתאים לדיפרנציאל מוגבל החלקה (ללא צורך בהחלפת הקייס). זה די חדש אצלי כך שאין לי פידבק רציני לגבי השטח. בכביש ההתנהגות כמעט רגילה ולא מורגשת. עלות: 455$.
אשמח לספק עוד פרטים אם תרצה. 052-2759561
שלמה
...
אצור איתך קשר.