תגובה: שאלות על חיישן EGR לטרופר בנזין
במחשבה נוספת - הכנסת שמן דיפ רגיל לדיפ מוגבל החלקה ייגרום רעשים ותקתוקים
הכי זו זה להחליף רק את שמן הדיפ כבדיקה ראשונה
שמן גיר אל תחליף - לרכב שלך הוחלף שמן לא מזמן והגיר הזה לא אוהב החלפות שמנים (כמעט כל מי שהתחיל לסבול מתופעות בגיר זה קרה לו אחרי החלפת שמן לא יסודית - כולל אני )
סוזי , התייחסת והסברת עקב מה זה נגרם בסרן קדמי . הוא מדבר על סרן אחורי . אתה מכיר את התופעה הנ"ל באחורי ?
[QUOTE=chase;404152
שאלה נוספת, בנסיעה בזמן סיבוב נשמעים תיקתוקים מהגלגל האחורי, לפי זיכרוני הבעיה נפוצה וידועה לבעלי טרופר, מישהו יכול לתת לי קצת מידע?[/QUOTE]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
chase
לגבי התיקתוקים, הבנתי מקריאה בפורומים שהתיקתוק מגיע מהקאפה של הגלגל, ממליצים לפתוח לגרז ולסגור.
לי זה נראה קצת מוזר, אין גירוז של פנים הקאפה קשור לבלימת התיקתוקים?
מה קורה שם בפועל מבחינה מכנית?
שחר .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סוזי המשתוללת
במחשבה נוספת - הכנסת שמן דיפ רגיל לדיפ מוגבל החלקה ייגרום רעשים ותקתוקים
הכי זו זה להחליף רק את שמן הדיפ כבדיקה ראשונה
שמן גיר אל תחליף - לרכב שלך הוחלף שמן לא מזמן והגיר הזה לא אוהב החלפות שמנים (כמעט כל מי שהתחיל לסבול מתופעות בגיר זה קרה לו אחרי החלפת שמן לא יסודית - כולל אני )
שחר זה מספק את הסחורה??:)
זה נישמע מוזר כאילו מותקן לך נעילה אחורית אוטומטית:-) יש בכלל נעילה אחורית אוטומטית לאיסוזו? אוליי זכיתה מן ההפקר:-)
האמת שנחמד לחשוב, אבל לא זה המצב, התיקתוקים נשמעים ומורגשים בזמן סיבוב כאשר לפעמים בנסיעה איטים בזמן תמרוני חניה מורגשות רעידות כאילו משהו שם מאחור לא משתלב טוב.
ממש לא, עוד השבוע אבדוק ואחליף שמן, עדכון מובטח אני מרבה לעדכן דברים מהסוג הזה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סוזי המשתוללת
שחר זה מספק את הסחורה??:)
צודק , צודק ... רק עכשיו הבנתי . חילקת את התשובה לשניים והתייחסת גם לשמן הגיר בנשימה אחת ולכן לא הבנתי
בהתחלה באיזה הקשר כתבת את הדברים . כשכתבת על שמן הדיפ' הרגיל שיכול להיות שהוכנס למוגבל החלקה - הייתי בטוח שזה
חלק מן ההמלצות הכלליות .
איזה יום עבר עלי ... העייפות והאפיפות נותנים את אותותיהן :p .
שחר
עם אתה נותן ל UMI להחליף לך את השמן!!! כדי שתעמוד טוב טוב ליד המוסכניק ששם את ה(אין) מוגבל החלקה, כי שאני שאלתי בשני מוסכים מורשים הם לא ידעו מה זה, והשמן לא מתוסף וסופר יקר (בדיקה שלי על הבקבוק שלא קניתי)
עדיף שתשים בעצמך שמן+תוסף או שמן מתוסף, החישוב שלי הולך לפי כמה שמן נכנס ואם שווה אז אופציה א או ב (יש כמה מקומות זולים לקנות)