נדמה לי שמישהו אמר את כבר.. :roll:ציטוט:
נכתב במקור על ידי UNIX
עם תקציב כזה גם ניתן למצוא סופה דיזל מהשנתונים החדשים יותר.. כלומר ללא מחלות הילדות שהיו לגירסה.
ולא נמאס לכם לטחון מים?
דיזל משתלם יותר.. בנזין כיף יותר, נקודה סוף..
Printable View
נדמה לי שמישהו אמר את כבר.. :roll:ציטוט:
נכתב במקור על ידי UNIX
עם תקציב כזה גם ניתן למצוא סופה דיזל מהשנתונים החדשים יותר.. כלומר ללא מחלות הילדות שהיו לגירסה.
ולא נמאס לכם לטחון מים?
דיזל משתלם יותר.. בנזין כיף יותר, נקודה סוף..
[/quote]אחרי שחזר הביתה אתמול לא הצלחנו לחלץ אותו מהכיסא ונכון לכרגע הוא עדיין דבוק לכיסא.....ציטוט:
תודה שאולי!!! רק עכשיו הצליחו להפריד אותי מהכסא...
...That is why friends are for
הנושא הוא לא מה עדיף בנזין או דיזל, לכן אני לא רוצה להמשיך לגלוש מהנושא, כל אחד יעשה את שיקוליו האישיים.
אביגדור
(לכל המעוניין, רנו מגאן, כמו של צה"ל, רק חבל שהפזומט של צה"ל לא מתאים...,טורבו דיזל, עוד חצי שנה תעמוד למכירה)
ושוב הצלחתי להפוך בין הציטוט למה שאני כתבתי, סליחה!
אביגדור
חברים, תעשו טובה, אל תהפכו את אורך שרשרת הפחמימות שיושבת לכם במיכל הדלק לאידיאולוגיה! זה לא רציני, וזה גם לא שייך לשאלה שבראש השרשור.
יש ויהיו בעתיד הנראה לעין מנועי בנזין ומנועי דיזל, זה לצד זה. יש יתרונות ויש חסרונות לכל אחד, הפערים הטכנולוגיים מצטמצמים ורוב החסרונות של מנועי דיזל הם היסטוריים - כשמשווים מנועים מודרניים ביותר אחד לשני, ושהדיון הוא על רכב שטח.
יש למנועי מחזור דיזל יתרון עקרוני על מנועי מחזור אוטו (מנועי בנזין) - יחסי הדחיסה גבוהים יותר, ולכן הנצילות הכללית טובה יותר. נצילות - הספק למסת דלק, או כמה כ"ס לגרם של דלק נוזלי - או במילים אחרות, צריכת דלק. יש כאן יתרון של משהו בסביבות 15% למנועי דיזל (אסף תקן אותי אם אני טועה במספר), וזה לא קשור לא למחיר הדלק ולא לאגרה או לכל דבר אחר.
מעבר לזה (ובנוסף),ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
ברוב דגמי רכבי השטח, לאותו דגם, מנועי הדיזל קטנים יותר ממנועי הבנזין.
ולכן,
כאשר משווים את אותו דגם רכב |(וצריך להשוות תפוחים לתפוחים, וארנבות לארנבות),
צריכת הדלק של מנוע הבנזין גדולה ביותר מ-15% מצריכת הדלק של מנוע הדיזל, פשוט כי יש לו יותר סמ"ק מנוע......