תגובה: החוצפה שכולנו מכירים רק מתועד !
גם אני לא מחבב במיוחד שופטי תעבורה. הם באמת חלק בלתי נפרד ממערכת טרור האכיפה המושחתת והמרושעת ביותר שהתקיימה אי פעם במדינה הזו.
אבל עם הוכחה כל כך חד משמעית כבר באמת קשה להתווכח, מה עוד שזה כבר הפך לעניין ציבורי.
ללא ספק צריך כאן עורך דין, אבל אני עדיין מהמר שבמקרה הזה התביעה המשטרתית אפילו לא תעז להתייצב בבית המשפט ותעדיף לסגור את זה בשקט.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
לפחות אנשים ישתדלו לנהוג לפי החוק במטרה לזמבר שוטרים מושחתים.
שתי ציפורים במכת מצלמה אחת .......
טל
LIKE
המשטרה תבקש לאסור השימוש במצלמות דרך...
מה יותר קל מלאסור על אוסוף ההוכחה? אם אתה לא יכול להתמודד איתם - אסור אותם!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
אח, איך הייתי רוצה להיות עורך הדין המטפל בעניינו.
הייתי מחכה לדיון בבית המשפט, כדי לעשות שם הצגה.
יותר ממה שעשו בטלביזיה?
כן ,יותר ממה שעשו בטלוויזיה. עד שיגיע תאריך המשפט אף אחד לא יזכור את מה שהיה בטלביזיה.
יתר על כן, את הבדיקה שהמשטרה עושה עכשיו, הרי יסגרו בסוף, ואולי מישהו יגיד לשוטר נו,נו, נו.
אם הוא יקבל הערה מבית המשפט, זה גם יהיה כבר עילה לתביעה אזרחית כנגדו, באופן אישי.
ותתפלאו, כבר ראיתי פסיקה שמתחה ביקורת על התנהגות שוטרים, ובמקרה, אני אפילו מעורב עכשיו בתיק שכזה.
אמנם ללא מצלמה, אבל אני מקווה להוכיח התנהגות לא נאותה שלו, שתשמוט את הבסיס לתביעה.
1 קבצים מצורפים
ראשית , זה עדיין נמשך - והמשטרה "מבטיחה בדיקה" :
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/225090
שנית , עברתי שוב על הסרטון .
רק לי זה מפריע שהניידת עומדת ברחוב חד סיטרי נ ג ד כיוון התנועה , בבחינת "המטרה מקדשת את האמצעים" ?!
זה עניין שבשיגרה אז לא ייחסנו לזה חשיבות.
בשוד מזויין יש כלי זיין - מכאן המונח מזויין.....:confused:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סוזי המשתוללת
בשוד מזויין יש כלי זיין - מכאן המונח מזויין.....:confused:
That's deep
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יואב
הזמנתי אחת - כולל כל העמלות שבדרך עלתה 112 שקלים. ניקח את הסיכון. אדווח כשתגיע.
נו יואב, הגיע משלוחה?, כולם פה במתח! אם זה שווה אולי נארגן רכישה קבוצתית.
הזמנתי שתי מצלמות מאי ביי , צריך לקחת בחשבון שכרטיס זיכרון עולה כמו המצלמה כולה, למרות שאפשר להשתמש בכרטיס קטן ולזכור לעצור את ההקלטה בזמן. המשלוח לוקח שבועיים שלושה, אבל אין כאן מה להנדס - מדובר באמצעי פשוט , זול ועושה את העבודה, לא רק נגד שוטרים.
הזמנתי מס יחידות כאלו
http://www.buyonme.com/5-0mp-wide-an...--p-65160.html
תשובות יהיו בעוד שבועיים שלושה
שי
שי (וכולם) התקנה בתוך הרכב של מצלמה עם לדים שמאירים על החלון זה בעיה - כשהלדים ידלקו תקבל הבהק שיגרום למצלמה להוריד גיין כל כך הרבה שלא תהיה תמונה (או שיהיה סינוור). מצלמה שמצלמת החוצה צריכה להיות בלי לדים. מצלמה עם לדים - כנראה מיועדת לצילום פנימה.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
התייש
נו יואב, הגיע משלוחה?, כולם פה במתח! אם זה שווה אולי נארגן רכישה קבוצתית.
טרם. אני ממתין בציפייה דרוכה. כשיגיע, אדווח כמובן.
למי שיש מה שנקרא SMART PHONE יכול פשוט להשתמש בו.
לא צריך לקנות כלום.
אצלי, מטעמי נוחות של GPS ודיבורית, התושבת של הגלקסי מוצמדת לחלון הקדמי, ליד המראה, והטלפון מצלם HD יפה מאוד, ללא כל רעידות ופוקוס מצויין.
היום צילמתי טיולון בהרי ירושלים - ברור באופן מפתיע. זה היה נסיון אז מחקתי כבר.
כולל כרטיס זיכרון יש יותר מ-80GB של זיכרון לסרטון - אח"כ, אם אין ארועים מיוחדים, ניתן למחוק.
בכלל, כשקניית מצלמה עולה על הפרק ו-GPS צריך שיהיה (לשטח ולכביש) אז לקנות טלפון חכם נשמה שקנייה מצויינת - הכל במכשיר אחד...
$80 למצלמה + $60-$80 ל-GPS + מחיר של טלפון סלולארי סטנדרטי... כבר משתלם לקחת איזה טלפון חכם מהמפעילות. כולל ההחזרים, ההוצאה די מתקזזת, אפילו אם צריך לקנות תושבת לרכב באיזה $5.
אה, שכחתי.
ויש עוד כל מיני אפליקציות נחמדות (ורלוונטיות), כמו קליינומטר - שתי הסקאלות האלה, עם האוטו באמצען, שמודד את זויות הצד-לצד ולפנים-אחור.
ויש גם אפליקציה של סורק תקלות OBD, שרק לפני כמה ימים מישהו פה גילה לי (המיתקן שמתחבר לרכב עולה $5 - הזמנתי.
ויש גם מצפן.
ויש גם ניווט שטח.
וגם מצלמה.
וגם טלפון.
וכן. גם ג'פולוג כל היום בכל מקום...
אם לא היה לי, הייתי קונה. במקום רק מצלמה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
למי שיש מה שנקרא SMART PHONE יכול פשוט להשתמש בו.
לא צריך לקנות כלום.
אצלי, מטעמי נוחות של GPS ודיבורית, התושבת של הגלקסי מוצמדת לחלון הקדמי, ליד המראה, והטלפון מצלם HD יפה מאוד, ללא כל רעידות ופוקוס מצויין.
היום צילמתי טיולון בהרי ירושלים - ברור באופן מפתיע. זה היה נסיון אז מחקתי כבר.
כולל כרטיס זיכרון יש יותר מ-80GB של זיכרון לסרטון - אח"כ, אם אין ארועים מיוחדים, ניתן למחוק.
בכלל, כשקניית מצלמה עולה על הפרק ו-GPS צריך שיהיה (לשטח ולכביש) אז לקנות טלפון חכם נשמה שקנייה מצויינת - הכל במכשיר אחד...
$80 למצלמה + $60-$80 ל-GPS + מחיר של טלפון סלולארי סטנדרטי... כבר משתלם לקחת איזה טלפון חכם מהמפעילות. כולל ההחזרים, ההוצאה די מתקזזת, אפילו אם צריך לקנות תושבת לרכב באיזה $5.
אה, שכחתי.
ויש עוד כל מיני אפליקציות נחמדות (ורלוונטיות), כמו קליינומטר - שתי הסקאלות האלה, עם האוטו באמצען, שמודד את זויות הצד-לצד ולפנים-אחור.
ויש גם אפליקציה של סורק תקלות OBD, שרק לפני כמה ימים מישהו פה גילה לי (המיתקן שמתחבר לרכב עולה $5 - הזמנתי.
ויש גם מצפן.
ויש גם ניווט שטח.
וגם מצלמה.
וגם טלפון.
וכן. גם ג'פולוג כל היום בכל מקום...
אם לא היה לי, הייתי קונה. במקום רק מצלמה.
ועוד דבר ששכחתי.
המצלמה גם מתקשרת עם רכיב ה-GPS, כך שלתצלום/סרט מצורפים שעה, תאריך ומיקום, באופן רציף.
שזה חשוב, מבחינה ראייתית - לבימ"ש, אם צריך..
המשטרה ביטלה את הדוח. כנראה ההנחייה כרגע היא להוריד את הסיפור מהסדר היום הציבורי, ולהמשיך ל&יין נהגים.
http://www.globes.co.il/news/article...did=1000679462
מעניין אם אפשר להשיב בתביעה על עוגמת נפש...
המצלמה הגיעה. כמובן בלי כרטיס זיכרון. צריך כרטיס SD.
הוראות ההפעלה מעאפנות, אפילו שהן באנגלית. קצת ניסוי וטעיה, ונתגבר.
אארגן כרטיס זיכרון ונתקדם.