הגיע הזמן.
Printable View
האתר ג'יפים הזה משתגע מיום ליום...
ובלי קשר ,למה למערכת אזעקה טובה אין יעילות נגד גנבים שפלים ? (ברצינות)
כי במקרים שהיו אצלנו באיזור [ והיו רבים , לצערנו ] הגנבים היו כ"כ מתוחכמים עד כדי כך, שלאחר שלקחו מה שרצו [ את רוב תכול הבית, למעט מקרר ] פירקו את מע' האזעקה בשלמותה מהקיר והיניחו במרכז הסלון [ הריק ] , סידרו מסביב את כל הגלאים, המצלמות והשאירו תלוי רק את הצופר שהיה כלפי החזית. וכל זאת בשעות 10-12 לפנה"צ ...
ואני מדבר על סידרת גניבות שהייתה בטווח של 3-4 רחובות, בתקופה של חודש. היו בתים שנפרצו יותר מפעמיים. . .
אז במקום אזעקה לא יעילה, תשקיעו בסורגים, בכלב שייראה רצחני ויוכל להעיר את תשומת לב השכנים ושומר בכניסה לרחוב ...
אני התכוונתי ללילה.
אבל גם ביום ,אם יש לי מערכת אזעקה "חכמה" ,שמוסתרת טוב בבית,ושתחייג אלי סלולרית,אני אדע תוך 10 שניות כשגנב (או חמתי) הפעיל את אחד הגלאים.
ייקח לגנב לפחות שעה עד שהוא ימצא את מערכת האזעקה ,וגם לא יעזור לו לחתוך לפני כניסתו לבית את כבל בזק כבלים וחברת חשמל,אני אקבל את הטלפון,ומה שנישאר לי זה רק לחייג למישהו (ידוע מראש)שיבדוק אם זה גנב או חמתי ששכחה את הקוד....
ד"א
אצלנו באזור מאמינים בשיטת ה 9 מ"מ והנבוט,ולא מתוך תענוג כלשהו, אלא מאוזלת ידה של הרשות המוסמכת...
כל תקופה יש גל של פריצות ,כל פעם ע"י כנופיה אחרת,מארב לילי במשך שבוע,ולמחרת המישטרע מוצאת כלב בן כלב שבור בשדה שאפילו לא יכול לזכור מה קרה לו אתמול לפנות בוקר....
כמובן שכל מה שנכתב הוא בגדר שמועה בלבד.
אותה שמועה אומרת, שזה מה שגרם להפסקת הגניבות אצלנו בסופו של יום. לא פניה לח"כים שגרים באותה שכונה, לא פניה לראשי חברות אבטחה , קצינים בכירים , שגרים בשכונה, ולא פניה לקצינים בכוחות הביטחון [ בזרועות שונות ] שגרים וסבלו מאותה מכת גניבות. בסופו של דבר רק עבודת יד ... כך אומרת השמועה ...
אז לך תשקיע בסירנה של משטרה שמחוברת לספק כוח של מחשב ...
האיסור לגבי מערכות אזעקה מתיחס לרכב בעוד פותח השרשור מתכוון לאזעקה ביתית.
עם שוק של כמה עשרות מוקדים+לפחות 5 ייצרנים של מערכות אזעקה ואני לא נכנס לאינטרס של חברות הביטוח בסיפור הזה הסיכוי שיפסיקו למכור בארץ מערכות אזעקה לבית הוא אפסי מה גם שבניגוד לאזעקות לרכב המערכות הביתיות הוכיחו עצמם כיעילות.
לגבי הסירנה - קיימות סירנות סטנדרטיות בעלות עצמת צליל גבוהה שיעלו לך פחות מההסבה של הסירנה המשטרתית - הייתי ממליץ לך להשקיע את המאמץ הטכני בחיבור התאורה בבית למערכת האזעקה ע"מ להפתיע את האורח במכת אור.
אני חייב להגיד, אני ממש מבין אותך בקטע של הייאוש - להורים שלי פרצו לבית 3 פעמים בשנתיים האחרונות! ולא חסו על השכנים שלהם... ציידתי אותם בכל אמצעי המיגון האפשריים אבל שום דבר לא באמת מבטיח שזה לא יקרה שוב. אבל עדיין, עם כל היצירתיות שבדבר, סירנה משטרתית?! אני יכול להמליץ לך על מערכת אזעקה הנטר פרו 896 שיכולה לזהות מיידית קצר או נתק בקו הגלאים ולדווח לך לסלולרי. זה מה שהתקנו אצל ההורים שלי ובזכות ההתרעה לפלאפון הודענו לשכנים שהבריחו את הפורץ לפני שנגרם נזק משמעותי (חוץ מהרבה בלאגן...). בקיצור, מבין את הצורך עם נשק, אבל שווה לך לבדוק אופציות נוספות. אתה יכול לקרוא על אזעקה לבית של הנטר פרו ולראות אם זה מתאים לך... בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!
זה חוקי להתקין סירנה ברכב, רק לא חוקי להשתמש בלי אישור
לפי מה שאני מבין ממנו הרעיון הוא פשוט.
מכירים את המחקר של פבלוב עם הכלב והפעמון ? אז אותו הדבר עם הכלב בן כלב....
אם הוא ישמע משטרה, אולי זה יעשה משהו והאינסטינקט שלו יגידו לו ללכת.
חוץ מזה, חברים, לא חייבים לדבר על שמועות, זה מזיק לאוזניים :)