אני לא יודע על אחרים אבל ברגע שהכול יהיה מסודר ויהיו ביטוחים וזה יהיה חוקי אז אני בהחלט רוצה להתחיל להתחרות וכנראה שבסטנדרט עם ג'יפ. אני יודע שלהגיע הרבה אני לא אגיע אבל גם לנסוע על TT שעולה 350 אלף שקל לא יתן כלום.
Printable View
אני לא יודע על אחרים אבל ברגע שהכול יהיה מסודר ויהיו ביטוחים וזה יהיה חוקי אז אני בהחלט רוצה להתחיל להתחרות וכנראה שבסטנדרט עם ג'יפ. אני יודע שלהגיע הרבה אני לא אגיע אבל גם לנסוע על TT שעולה 350 אלף שקל לא יתן כלום.
יש 2 בדיקות של טכניון או מעבדה מוסמכת אחרת. אחד זה בדיקה של כל האוטו, הכול כולל הכול. החל מגובה פנסים וכלה בריתוכים, אביזרי בטיחות וכדומה.
בדיקה שניה היא בדיקת מעמסה לשלדה מבנייה עצמית (במאמר מוסגר, בעיקרון אין קריטריון ברור כרגע מי צריך לעשות בדיקת מעמסה יתכן שגם רכבים משודרגים מאוד, סטייל הרכב עבירות לשעבר של רדיאטור מודיעין וכדומה, יצטרכו בדיקת מעמסה).
כל בדיקה עולה בקירוב 2500 ש"ח. תוסיף אגרה ועוד שונות ויש לך בסביבות ה5500 ש"ח שאתה צריך לשלם. מעבר לזה יש כמובן עלויות גרר, שכר בוחן וכדומה.
זה לא בשמיים. מצטער לכתוב את זה אבל מי שזה מה שמפריד בינו לבין תחרויות אז לא צריך להתחרות.
חברים !אני מתחרה ברכב סטנטרתי לחלוטיןעם בומים משופרים בלבדאני רותה להגיד לכם שאדם שמרוויח פחות מ20000 שח לחודשקשה מאוד להוציא כ5000 שח כל תחרותובחוצה כ15000 שח.לפני כל תחרות אני מתלבט האם לפרוש או להמשיך.רק הדודה לא נותנת לפרושחוק הספורט המוטורי והרשוי של כלי הרכברק גורמים לכך שאנו בסוף לא נוכל להתחרות!