תגובה: Article: טריאל מכוניות - תחרות עבירות מסוג אחר
אני עדיין חושב שאפשר לעקוף את החוק במקרה הזה.
כאמור מדובר ברכבים לא מהירים. בדיוק כמו שקלנועיות לא דורשות רשיון (לפחות כרגע) אין סיבה שרכב שנוסע כ"כ לאט יזדקק לרשיון.
אני טועה?
דרור, אם אתה מקים עמותה, כותב תקנון שמסתמך על משהו בנלאומי ולא ממציא את הגלגל בעצמך אז לדעתי אין סיבה שלא יאשרו לך. נכון שיכולים לבוא כל מיני פוצים ולהתווכח אבל אתה יודע להתווכח גם כן נכון? אני לא חושב שצריך להתפשר כי זה הספורט וככה עושים אותו (כמו שיחליטו שבישראל הכדורגל צריך להיות מרובע).
הסיבה היחידה לדעתי שFIA זה מה שיש פה, עם שינויים קלים שגם ככה נכנסים לFIA, היא שזה משהו בנלאומי מוכר.
זאת דעתי בלבד. לא אומר שכן או שלא. אם אתה רוצה לדעת יותר אז תפנה לרשות לנהיגה ספורטיבית ותברר.
ובהודעה שלי ממקודם התייחסתי לזה שאם רוצים משהו כזה כיום בישראל אז הוא יצטרך להיות על פי תקנוני הFIA, אם אתה פותח עמותה וכותב תקנון רק לזה אז זה משנה את כל הנסיבות.
אני לא מצליח להבין למה השליליות לפני שמישהו ניסה בכלל ללכת בכיוון אני ממשיך את מה שדובי כתב במידה ויש מישהו באזור אילת שמעוניין לחבור לצוות שכזה אני בפנים!!
אני חושב שאם כל רעיון יפסל על הסף שום דבר בתחום הזה לא יצליח להתפתח
דובי-אני נורא רוצה לומר שאני בפנים.
אם העסק לא יהפך לפרוצדורה מטורפת שתגרור אחריה עלויות מטורפות-אני בפנים
אני מבין שלא שמעתם על תחרויות "אנדר-גראונד"
לא הכל צריך להיותby the book במיוחד במדינה שהאינעל Book של החוקים שלה שוקל לפחות כמו שישה טנדרים שלי בעומס מלא עם עגלה מאחור,