תגובה: כנפונים לסמוראי- מה יש אצלכם? ואיפה משיגים.....
התמונות שזיו העלה לדעתי הן של כנפיים אחוריות של סופה.
אני קניתי מבעלים של סופה 2 קדמיים ו2 אחוריים משומשים.
את הקדמיות צריך לעצב טיפה כדי שיתאימו, אבל האחוריות מתאימות מעולה לשני הצדדים.
יש גם את האופציה של כנפי סיקס, אבל אותן צריך להלביש על המקוריות של הסמוראי בשביל רוחב.
בנוגע לשבלונה, עדיף לך להעתיק מפלסטיק, יותר קל להפריד מהיציקה.
יש פה תמונות : http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=47931&page=1
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
benza
קיבלתי עכשיו במייל עידכון, המשלוח עולה 100$
אם אתם רוצים, אני מכיר מישהו שמוכר כנפונים לסמוראי של LOW RANGE הוא אמר שעלה לו 400 דולר בארה"ב ככה שהעסק די יקר, אבל ראיתי אותם.
הם די מפלצתיים, יפים ורחבים. והוא טוען שהם מספיק חזקים בשביל לעמוד עליהם...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שגיא S
אם אתם רוצים, אני מכיר מישהו שמוכר כנפונים לסמוראי של LOW RANGE הוא אמר שעלה לו 400 דולר בארה"ב ככה שהעסק די יקר, אבל ראיתי אותם.
הם די מפלצתיים, יפים ורחבים. והוא טוען שהם מספיק חזקים בשביל לעמוד עליהם...
http://www.lowrangeoffroad.com/index.php/suzuki/samurai/exterior-body/bushwacker-extended-fender-flares.html
אלו הכנפונים שלו...
אלה כנפונים מעולים והמחיר בהתאם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
סליחה, אבל לא הבנתי זה מגיע כיחידה ארוכה שממנה חותכים? המחיר למטר?
צחי, אם התכוונת ללינק שלי אז המחיר הוא לשתי חתיכות של 58אינש (כמעט מטר וחצי) ולפי מה שהבנתי אתה חותך ומעצב בעצמך ראה את הוראות התקנה:
http://www.buyautotruckaccessories.c...xFl_instns.pdf
ובינתיים אני מחפש מקורות השראה בשביל הרכב שלי...
הנה אחד עם פוטנציאל:
קובץ מצורף 48672
היתרון הוא שאני יכול לבנות כאלה בעצמי (מפח)
6 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 48673קובץ מצורף 48674
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
יובל יש לך תמונה של זה אחרי צביעה (מקרוב), כי ככה זה אולי פרקטי אבל נראה נורא.
לבקשת הקהל והצופים.
יובל אל תעלב אבל זה נראה איום ונורא
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
נראה מגניב, כמה יצאה לך העלות בארץ אחרי הכל?
עדיין לא הזמנתי אבל זה יוצא ל4 כנפונים (תלוי בדגם) מקסימום 850שח
רון, הלינק שבור....
הספר בידיי :)
תתכונן לראש השנה
לא הייתי משקיע בסט ייעודי שלא תוכלו להשיג בעתיד כנף אחד באם ישבר.
גם המחירים מאוד יקרים וזה דורש ייבוא מחול.
קומבינות למניהן בד"כ לא יראו טוב. וזה כבר עניין אישי של חוש אסטטיקה.
כנפונים סטנדרטיים של סופה או CJ יכולים להתאים.
הם ייחסית נפוצים ומשומשים לא אמורים להיות דבר יקר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
יובל אל תעלב אבל זה נראה איום ונורא
צחי , לא נעלבתי . כל אחד ותפישת עולמו .הקו שהנחה/מנחה אותי אותי בהקשר לכנפונים לפחות , הוא איך אני נותן מענה מבחינת החוק לחישוק '8 בעלות מינימלית ,
עבודה עצמית , long life .הכנפונים בנויים משתי שכבות יריעה ביטומנית , כאשר ביניהן במירווחים של 10cm מונחות רצועות פח מגלוון שהן מחוברות עם ברגי נירוסטה לכנפונים המקורים .חלקים זולים וזמינים להחלפה אם צריך .המושג " שופוני " השגור במחוזותינו (אל קודס וסביבתה )הוא אחד הדברים האחרונים שמנחים אותי ביחס לרכב הן כתפישת עולם והן מחשש עינא בישא .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רון נחמן
ובינתיים אני מחפש מקורות השראה בשביל הרכב שלי...
הנה אחד עם פוטנציאל:
היתרון הוא שאני יכול לבנות כאלה בעצמי (מפח)
אז ננסה ככה - לינק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הירשפלד יובל
שמע, הכנפון הזה שלך נראה מחריד.... אבל אותי מטריד משהו אחר לגמרי. עברת לג'נט 8 - שים לב שהצמיג הצר שלך (7.00X15) ממש נאנס "לפשק רגליים" כדי להתאים לג'נט הרחב מדי. זה לא טוב יובל. מאוד לא טוב. לא לצמיג, ובעיקר לא לבטיחות. חוץ מזה שבכל הורדת אוויר יש מצב שאתה תקלף את הצמיג מהג'נט.
ובכלל, לכל בוני הכנפונים: כנפונים שנראים טוב זה מוצר יקר גם בחו"ל ואני מבין שכולם כאן מנסים לחסוך כסף. גם אני בקרוב נכנס שוב לסרט הזה של צורך בכנפונים רחבים... אבל לא יעזור לנו - כל הכנפונים ה"זולים" בבניה עצמית פשוט נראים זוועה, לא משנה כמה נתאמץ לעשות את זה אסטטי.
יותר מזה, אף אחד לא סופר כאן את כמות הזמן שהוא משקיע בתכנון ובבניה, וכמובן בעלות החומרים. כמה שווה שעת עבודה שלכם? יש מצב שעדיף כבר שתקנו מוצר מדף מוכן ויפה, חדש או יד שנייה (גם לא זול)? אני סבור שכן. בכל מקרה, בקרוב (מיד כשאמצא כנפונים רחבים) אני אוציא למכירה סט כנפונים מקורי של סופה במצב מושלם ובמחיר שאני מקווה שלא ישבור לכם את הלב והכיס... :)
דרור, זה העניין - סט כנפונים מקורי של סופה, עושה יופי של עבודה בסמוראי וגם לא נראה רע בכלל. ברור שזה לא BUSHWACKERS אבל בהפרש המחיר אפשר לנסוע כל החג עם סמוראי או לקצה הרחוב וחזרה במקרה של סופה :)
5 קבצים מצורפים
דרור ברלי : " שמע, הכנפון הזה שלך נראה מחריד.... "
דרור, כל אחד ושיקוליו הוא ומכבד את דעתך .אסתטיקה הוא אחד השיקולים האחרונים אצלי ברכב והכנפונים באו לתת בראש ובראשונה מענה מבחינת החוק - כביש וטסט _טסט נראה בחודש הקרוב כאשר הרכב יגש לטסט בפעם הראשונה עם הכנפונים הנ"ל.את הכנפונים בניתי בזמן עבודתי הקודמת כאשר היה לי אז זמן פנוי ונהנתי מכל רגע. כשהותקן ברכב קיט יחסים 5.14 העדפתי להביא את הקלמיני בעלות של 700$ למרות שהרבה אמרו לי גם אלו של החברות האחרות ב-500$ עושים את אותה עבודה , ומגיעים מאותו יצרן .בקניה של מוצר מהותי לדעתי שאמור להיות מותקן פעם אחת ודי אני מוכן לשלם יותר (ואולי ללא צורך ) אבל להיות עם ראש שקט .עבור כנפונים שהם פיסת פח ,פלסטיק , פיבר אני באופן עקרוני / מעשי לא מוכן לשלם את המחירים ההזוים לכאורה .הכלל המנחה אותי לגבי כל חלק ברכב הוא אם הוא דרוש להנעת הרכב קדימה / אחורה ובהתאם השיקול.ד"א ,יש לי 3 סטים של 7.00-15 וכל אחד בפרופיל וממדים שונים .עד היום בהורדת אויר בשטח לא היו לי בעיות גם בנוסף לזה שחלק מהצמיגים עם פנימיות .מצ"ב תמונות עם סט אחר שעל פניו נראה יושב יפה על חישוק '8.