גיפון בריון זה X6, אני מקווה שהתפסו את הנבלה הנ"ל למרות שהוא ברח.
טל
Printable View
גיפון בריון זה X6, אני מקווה שהתפסו את הנבלה הנ"ל למרות שהוא ברח.
טל
עפ"י הצילומים מדובר ברכב נושא לוחיות זיהוי זרות אזרחיות רגילות כך שהנהג לא יכול להסתתר מאחורי טענת חסינות.
מה שנידרש זה לאתר אותו ולדורש הסגרתו (פורסם שנמלט לצרפת).
הכרתי את לי זיתוני וגרנו יחד באותו קיבוץ, אתמול בשעה 12:00 בצהריים התקשר חבר טוב של שניינו והודיע לי על המקרה. היינו בשוק, במיוחד אחרי שראינו אותה ערב לפני כן. בחורה יפה שנקטפה על ידי רוצח מתועב ושפל, מוג לב ופחדן. תמיד קראנו לה קליאופטרה- יהי זכרה ברוך.
פעם לפני הרבה שנים גרתי בקנדה באיזור ערבות הקרח-
כצבר ישראלי שבשבילו דודג ארט או פלימוט' היו רכבי אלופים נדהמתי מההיצע של רכבים יד שניה
וקניתי קדילאק ורודה שתי דלתות וגג נפתח,ובחיי שהיא עלתה לי 700 דולר קנדיים-
בחורף הראשון נסעתי לבאפלו שמעבר לגבול לחברים ישראליים שגרו שם שנים-משם רציתי לנסוע לניו יורק אך מרוב שעצרו אותי בדרך ויתרתי וחזרתי לאחר סוף שבוע ארוך לקנדה
לא ידעתי שקדילאק כזה משמש או נשים מאוד מבוגרות או שזו היתה סטיגמה לסוחרי סמים-ממש כך
יוסי
דרור ברלי כתב "לפחות עם ה BMW אתה פטור מהנושא של הורדות מהכביש....:
האמנם?
אצלי הרכב סטנדרטי לחלוטין כי השכלתי לקנות את הדגם החזק (כמו שכתבת) ולא להתעסק עם המנועים הקטנים ולנסות לשפר אותם.
השוטרים והבוחנים דווקא עוצרים אותי ומחפשים שידרוגים במערכת הפליטה, מגדשי על, קסנונים (X-נון כמו שכותבים אלו שמתאימים לסטיגמה), הם רואים את ה - VALENTINE ומתעצבנים עוד יותר אז הם מחפשים משבש וכמובן שאין. ניסו לתת לי דוח על הוילון האחורי הכהה אבל הוא מקורי ובא עם הרכב, על זה שהצמיגים מלפנים שחוקים (הרכב עבר טסט לפני שבועיים), ינשוף, ינשופון, בדיקת רשיונות, ביטוח, טסט, אפילו מספר מנוע ושלדה אם תואמים. ועוד ועוד...
דווקא הג'יפ אצלי פחות סטנדרטי ;)
ולענינינו, טוב שמצאו את הרכב ויודעים מי הבעלים, אני מקווה שלא יצליח להתחמק מעונש ("לא אני נהגתי", גנבו לי", "יש לי אליבי" וכו.)
לטעמי BMW עם מנוע אמיתי (2.5 או 2.8 או 3.0 ומעלה) לא צריכה שום שדרוגים.
אלה המכוניות הטובות בעולם, גם כמו שהן מהניילון.
כל ה"שדרוגים" רק מקלקלים את השלמות של האוטו הזה.
אפילו הדגם הכי בסיסי של סדרה 1, שהוא לא באמת מהיר או מפואר או יוקרתי במיוחד, מורח לך מין חיוך דבילי כזה בזמן הנהיגה. ללא ספק יש משהו ב-BMW. הנדסה נכונה, מההתחלה ועד הסוף.
כמו שאמרתי קודם - מתי שהוא תהיה גם לי אחת. להצקות של השוטרים אני כבר רגיל.
למה לעזאזל קוראים לרכבים האלה (ודומיהם) גיפ?
בנסיעה האחרונה לחו״ל קיבלתי BMW סידרה 3 והיה קשה אבל ממש קשה להיפרד ממנו.
לעיניין הג'יפ-jeep
המילה ג'יפ הפכה בארצנו לשם גנרי
כמו שפריז'ידר היה בשנות ה-50 וה-60 שם גנרי למקררים
זה שיבוש עיתונאי ישן של עיתונאים שלא הבינו ברכבים וניסו לעברת מילים לועזיותלגבי התאונה שבכותרת
אנו נראה שהפעם המשטרה כן תדע למצוא את הנהג
אם והמספר הינו מספר לבן זר ושאינו נהנה מחסינות דיפלומטית
יש בין ישראל לצרפת הסכמי הסגרה
הלוואי ויתפס והלוואי וישפט בצרפת-
בצרפת מקרה כזה הינו כרצח לכל דבר
ועד כמה שזיכרוני אינו מטעני עדיין קיים שם עונש מוות על רצח
יוסי
אפילו לחברת JEEP יש היום "ג'יפים" שהם לא באמת ג'יפים כמו ה- PATRIOT וה - COMPASS.
[קובץ מצורף 48495 זהו הרכב ולוחית הרישוי משום מה היא של מדינת קליפורניה . מה לצרפתי , עולה חדש מצרפת לישראל ולרכב שהרישוי שלו בקליפורניה הרחוקה ? זה לא דיפלומטי. אז יש פה כנראה איזו קומבינה . מסריחה
אולי רכב מייבוא אישי, שעדיין לא הושלם הליך הרישוי שלו ועדיין נוסע עם המספר האמריקאי? בכל מקרה, יכולה להיות כל קומבינה שבעולם, כבר הוכח שמדובר בזבל של בנאדם מהסוג השפל ביותר...
קובי
[QUOTE=התייש;407998]קראתי באיזה מקום שמישהו הציע להוציא את הג'יפים ממרכזי הערים (לא הצעת חוק). /QUOTE]
ואני מציע להוציא את כל האנשים שמציעים הצעות מטופשות ממרכזי התקשורת.
וגם להוציא את כל הזבלים שנוהגים ולא משנה באיזה מכונית כאילו אין אף אחד בדרך - לא רק ממרכזי הערים, אלא גם מהחיים שלנו.
אסף.
פשוט מעצבן אנחנו מעלים אספסוף ואחרכך מתפלאים.
אני גם לא מבין למה לו הוציאו צו עיכוב יציאה לאישה של הנבלה ולענות אותם קצת בארץ?
המשטרה אימפוטנטית ואיטית .
אגב אולי ניתן לפרסם תמונות שלהם בקרב אתרים אנטישמים עם פרס כספי.
טוב אני מוציא עשן אבל זה מכעיס אותי