תגובה: ג'יפ השנה - הצבעה למקצה חצי הגמר
יוסי, תודה על הפרגון.
רוב הג'יפאים לא מכירים את ההסטוריה האמיתית של המושג ג'יפ. כן, מושג. כעשר שנים לפני שהפך למותג.
שתי חברות גדולות, וויליס אוברלנד ופורד, נתבקשו לייצר כ650,000 ג'יפים בתקופת מלחמת העולם השנייה. הג'יפ שלי נולד במפעלי פורד ב08.02.1942. כך כתוב ברישיון.
ברור שאינו יכול להתחרות בנכדיו ניניו ושאר קרוביו הגדולים, הקשוחים והשריריים. כוחו עדיין במותניו. רק שישים סוסים קטנים מסתובבים לו בין ארבעת הבוכנות.
קטנים, אבל גזעיים. מה שלא מונע ממנו תמיד לחזור לאורווה בשלום. מאחר ואבא שלי היה בשועלי שמשון המיתולוגית במלחמת השחרור, הקדשתי ליחידה זו בכלל ולאבי בפרט, את שיפוץ הג'יפ, על צבעו המיוחד, הכיתוב על הדופן, המספר הצה"לי והמקלע הנכון. הכל לפי התמונות שבידי. אציג אותן על מכסה המנוע השטוח.
ותודה מראש למפרגנים.
טוב. ההצבעה הסתיימה בשעה 21:00. 242 גולשים הצביעו, והתוצאות כדלקמן:
עשרת העולים לגמר "ג'יפ השנה" שישערך במפגש ג'יפולוג, יום שישי 23.9 הם:
1. sos4u בגרנד צ'רוקי ZJ האדום, עם 58 קולות.
2. ארנון וה-CJ6 הירוק, עם 46 קולות.
3. רן ב-CJ7 הכחול-כהה ו-23 קולות.
4. יריב קלר ברוך בצ'רוקי XJ השחור, עם 16 קולות.
5. tomig בג'ימני הכסוף עם 11 קולות
6. hadtomer והקיה ספורטאז' בצבע "שלשול קזחסטני", עם 9 קולות.
7. בולדוזר עם הגרנד צ'רוקי WJ הכחול עם 8 קולות
8. עמית ש והסופה האדומה עם 8 קולות.
9. ג'וי והפטרול עם 7 קולות
10. אחרון חביב - samoray1 והג'ימני הירוק עם 7 קולות.
riko בסופה הירוקה זכה ל-21 קולות והיה אמור לעלות לגמר, אבל לצערו ולצערנו (ולשמחת אחד משלושת המקומות האחרונים) נבצר ממנו להגיע למפגש. לא נורא - בשנה הבאה.
עשרת הזוכים מתבקשים להגיע לשטח מפגש ג'יפולוג באנדרטת חיל התחזוקה שעל כביש 444 (ליד תל חדיד) ביום שישי, 23.9 לא יאוחר מהשעה 08:30 בבוקר, להיכנס ולהחנות את רכביהם הנקיים והמצוחצחים במתחם תחרות "ג'יפ השנה".
אנו מבקשים ממשתתפי גמר תחרות "ג'יפ השנה" בכל לשון של בקשה - אתם לא היחידים שמכניסים כלי רכב לשטח המפגש. בנוסף אליכם נכנסים גם רכבי מירוץ, רכבי אספנות ורכבים למכירה, והלחץ בכניסה צפוי בהתאם, אי לכך - נא לדייק ומוטב אף להקדים!
לאחר השעה 09:00 ייסגרו השערים ולא תתאפשר עוד תנועת כלי רכב בתוך שטח המפגש עד לסיומו, וזאת על פי תנאי היתר המשטרה לקיום האירוע.
חבל שריקו לא יכול להגיע.
אני לא יודע אם נכנסתם לקישור שהוא שם של השיפוץ שלו וראיתם מה הוא עשה בתנאים של בית!! לא סדנא שיש לו או שעומדת מאחוריו.
פחחות ברמה ששום פחח לא מוכן לעשות היום לרכבים האלו, צביעה שהוא עשה ללא תנור אלא בחצר שלו.
את הקול שלי הוא כבר קיבל והוא הזוכה האמיתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moriseven
חבל שריקו לא יכול להגיע.
אני לא יודע אם נכנסתם לקישור שהוא שם של השיפוץ שלו וראיתם מה הוא עשה בתנאים של בית!! לא סדנא שיש לו או שעומדת מאחוריו.
פחחות ברמה ששום פחח לא מוכן לעשות היום לרכבים האלו, צביעה שהוא עשה ללא תנור אלא בחצר שלו.
את הקול שלי הוא כבר קיבל והוא הזוכה האמיתי.
גיפ יפה ומרשים כל הכבוד על העבודה העצמית !
ולמה ריקו נירשם ולא מגיע לגיפולוג מה הקטע?