תגובה: מה עושים עם רכב פתוח בת"א? או - איך שומרים על התו...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
YosSima
וצחי - אפאחד לא רוצה לגנוב תו של כפר סבא (כמעט) תא בניגוד לשאר הערים מאד מבוקשת במיוחד באיזורים 1 -4 ואיזורי המסחר
שאליהם מגיעים נהגים רבים מחוץ לעיר.
וכן ... אפשר להוריד תו חניה בשלמותו וכל ילד יכול לזייף את נייר המעפן שעליו כתובים פרטי הרכב בכל תוכנת כתבן פשוטה...
תתפלא ואתם עושים פיל מעכבר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
TsA
אני מתחיל לחשוב על הסבת המתקן נגד גניבות שהוזכר כאן באתר כמה פעמים (קויל מחושמל בכיסא) לשימוש נגד פקחים- לחשמל את המגבים! נראה אותם מדביקים לי עוד פעם דו"ח...
אחלה רעיון.
אגב, אתם מוזמנים להמשיך לריב, אבל אני אאמץ לי את גישת "בחרת פתוח תחיה עם זה" ויהיה מה שיהיה.
תאמינו לי שיהיו לי כאבי ראש גדולים יותר מהעניין הזה עם הרכב (בוחני תנועה וטסטרים יותר מפחידים אותי מפקחים).
תמרח על גב התו שכבה הגונה [מאד] של דבק דו מרכיבי שקוף,- לפחות 5 מ"מ. תמרח ותהדק היטב את הקצוות עד לגובה 0 מהשמשה. צור מצב שאי אפשר יהיה להכניס ציפורן אצבע. גם עם סכין יפנית יהיה קשה להסיר את זה. תבצע עם דבק זכוכית בלבד.
ומה יקרה שתוקף התו יפוג והוא יצטרך לחדש?
רון, שיכבה של קוצים עם רק בקצה על התו, חשמל למגבים, שני דוברמנים מורעבים קשורים לגלגל וקצת נשורת גרעינית מפוזרת סביב הרכב. תאמין לי אף אחד לא יתקרב, לא הפקח, לא הגנב וגם לא אתה!!!
למה אין עריכה!!!??? על הקוצים, רעל
לא אמרתי לחבר דוח אנד דוח עם ברגים ואומים לתוך השמשה. תוקף התו לפחות לשנה, אפשר להסיר בעבודה פשוטה בנחת ובסבלנות, שמעת על חומר ממיס?
גם אני שואיייל למה אין אפשרות עריכה?