ההתנתקות היא לא רציפה אלא רגעית ורק כשיש הפרשי מהירויות בין הגלגלים ומספיק אחיזה בין הצמיגים לקרקע.
Printable View
ההתנתקות היא לא רציפה אלא רגעית ורק כשיש הפרשי מהירויות בין הגלגלים ומספיק אחיזה בין הצמיגים לקרקע.
ראשית, עובדתית ההגה קשה יותר.סיבות יש הרבה:ציטוט:
* זה לא מתנתק מיד כשיש הפרשיי מהירות, הריי זו נעילה והיא צריכה לנעול. זה עיניין של עומסים, כלומר כמה מומנט מגיע מהמנוע לאומת כמה הסיבוב חד. זכור גם כי הנעילה מתפקדת גם בעת בלימת מנוע...
* לטראנו אין דיפ מרכזי, וזה מוסיף עומס רב בגלל הפרשי המהירות של הסרן הקידמי לאומת האחורי, הרכב נוטה להתיישר כדיי להשוות מהיריות בין הצירים.
למזלך, נידמה לי שבפגרו יש דיפ מרכזי ככה שהמצב יהיה פחות חמור.
אני דיי בטוח שיש LOKKA לדגם שלך, פשוט תבקר באתר שלהם, יש שם קטלוג מסודר.
רבין
טל כל הכבוד על היוזמה והביצוע, לא רשמת דגם ושנת יצור לרכבך,ברשותי טרנו 2004 מנוע 3.0 והנושא מעניין גם אותי האם תוכל לעדכן.
arb זה טוב רק בתחזוקה מונעת .......
אני לא אוהב תחזוקה בכלל , זה דורש ממני לעבוד ולהתלכלך , ובגלל ה arb התלכלכתי הרבה...... כשהיא לא עבדה כמצופה
היום אחרי שיישרתי איתה קו "חמסה חמסה שום בצל" יש שקט בגזרה אבל ללא ספק אני מעדיף עשרות מונים את האוטומטיות לנגזרותיהן
טל כשarb נעול והסרן תחת אחיזה נניח על משטח סלע , אתה יכול ללחוץ על הכפתור ,אבל בפועל הנעילה לא משתחררת אל היא תחת "bind" - פיתול ולא תשתחרר עד שיירד העומס
בניעלה אוטומטית באותו מצב , תרגול של שחרור הרגל מהגז ביחד עם הפניית ההגה ייגרום לשחרור מוחלט ויקל על סיבוב ההגה
בכל מיקרה ,כשאתה מרגיש התנגדות לסיבוב על תילחם
הגה כח מקל בעניין הזה וגורם לתוחשה מוטעית כשבפועל העומס על מערכת ההיגוי גדול
כשיש התנגדות לסיבוב , מתקנים בטכניקת נהיגה , למשל נסיעה קצרה לאחור תוך שחרור העומס
ככל שתתרגל יותר תהיה טוב יותר ומדוייק יותר וככל שתלמד לשלוט בתגובות הרכב באמצעות דוושת הגז בלבד לא תרגיש כמעט בכלל את הנעילה האוטומטית בכביש גם ברטוב
מצד שני אם שכחת לנעול ונקלעת למצב חירום שמכת גז תוציא אותך ממנו , עם arb ודומיה תתהפך ואילו עם אוטומטית תצא מהמצב..
הי
ללא ספק יופי של פרויקט !
אשמח לדעת, האם נעילה זו מתאימה לטראנו 2003 מנוע 3.0 ?
האם מומלץ יותר על בהנחה שאביא אותה עצמאית מחו"ל, ידוע לכם למי יש ניסיון בהתקנה שלה בטראנו ?
ניר
אני חושב שהנעילה לא מתאימה לדגמים עם מנוע 3.0. כי הסרנים שונים
עדכון.
המלצה שלי לאחר שלאחרונה נגזרו הפינים בנעילה, (5 שנים אחרי), לא להשחיז מדיסקיות המרווח הקיימות.
בשיפוץ שעשיתי הוספתי דיסקיות מרווח על הקיים , כ 0.25 מ"מ על הקיימות לכל צד.
את קיט הפינים והקפיצים ניתן להזמין מיצרן הנעילה, Lokka, בעלות של 35 דולר כולל משלוח.
סעו בדרכים טובות.
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
יש גם את הנעילה הרוסית.
אלו הסרנים התואמים
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c423616310.png
אני חושב שדאטסון זה ווינר.