הסבר יפה אבל טעות ביסודו לגבי "מבצע" זה !
צה"ל היה הפיקוד הראשי .
קבלני משנה,
א. שב"ס ויחידת נחשון בעיקר
ב. משטרע שמצאו להם פריאריים להפיל עליהם משימה
ג. משרד הבטחון בהתקשרות לתובלתיות
רענן
Printable View
צפריר,
אין ספק שציטוט מתוך ספר החוקים הופך את ההודעה שלך להרבה יותר רצינית, מאשר הודעות 'רגילות' כמו שלי.
זה לא משנה את העובדה המצחיקה מאוד, באמת מצחיקה מאוד, שאתם משכנעים את עצמכם שבלעדיכם המבצע היה נתקל בקשיים בלתי רגילים, וש - 30 מתנדבים מקרבכם שינו את התמונה.
ראבאק - תתבגרו. גם הפרה במשל שלי (השני) מבינה בסופו של דבר שבסה"כ היא מתחננת שידפקו אותה עוד.
אתם מתנהגים כמו הילד ההולנדי ששם את האצבע בסכר, ולא יודע שאין שם סכר, אלא סתם חור בקיר.
מה שעוד יותר מצחיק זה שאחרי שמאיר שם את ההודעה באתרים השונים, ויחד עם הברכות אתם מקבלים גם ביקורת, זה מרגיז אתכם ואתם עוברים לפסים אישיים כמו הסייפא של הודעתך.
אם נוח לך בתנוחה של הפרה מהמשל השני - תהנה. רק קח בחשבון שיש מי שחושב שאתם לא עושים טוב, אלא רע. מאוד רע.
יואב יקירי. ראשית ליום הולדתך הייתי מסדר לך את התנוחה של הפרה. שנית והיות ואתה מכיר אותי יום יומיים אתה יודע הייטב כי אני מעלה את הפוסטים מתוך ידיעה ברור לשמוע את שורת המקהלה כמותך זה נהדר. זה רק מעלה לי את הרייטינג ומאפשר לי לגייס מתנדבים נוספים. האמת שאני בונה תמיד עליך על דרור והנה רענן הצטרף(דווקא אחלה בחור) אז שורת המקהלה גדלה וכבר 4 פנו לבוא ולסייע. תמיד טוב לבוא כמונו הקטנים מול גוליית הגדול שזה אלו שצועקים חמס אכלו לי שתו לי הרשויות אשמות הממשלה בטלנית המשטרה נבלות בלה בלה בלההאמת כולם צודקים רק אנחנו עושים מעשה. אם איני טועה יואב שנסעת עם הלנדרוברים שלך אף פעם שוטרים לא עצרו אותך ריחמו עליך מספיק *
חבל שאתם עוברים לפסים מכוערים
גם באם זה בהומור כזה או אחר
זכותו של כל אדם להביע דעה ולמתוח ביקורת
ומאיר ברגע שכתבת אתה חשוף לביקורת
והמבוקר לפחות בבית ספרי רצוי וצריך באם הוא עונה לא לגלוש לפסים מעבר לעובדות
יוסי
אפרופו מאיר
אותם ארבעת המגויסים האחרונים כבר החלו בפעילות?
ראה שאלה זו בצרוף קריצה ממזרית על חשבונך
יוסי
תגיד לי מאיר, מה אתה משרבב אותי לויכוח הזה ?... מה, אמרתי משהו?...
מה אכפת לי או למישהו אחר מכל סיפורי ההרפתקאות האלה?... בחיי שלא אכפת.
כל זה ויכוח מיותר - העיקר שאתם נהנים ממה שאתם עושים. תמשיכו.
יוסי - אל תילחץ. המתקוטטים בשרשור הזה הם חברי נפש במציאות מזה שנים רבות.
הם ממשיכים לרדת זה על זה "לגופו של כותב" גם בזמן שהם יושבים ביחד בלילה קפוא סביב מדורה אי שם במדבר, מדברים על ברזלים ועל בחורות, לועסים סטייקים משובחים וגומעים בקבוקי סינגל מאלט... אבל ברגע שבו אחד מהם בבעיה וזקוק לעזרה, אין יותר סיפורי יחפ"ץ ומשטרע ופרות מיוחמות - הראשון שיתייצב לצידו, בכל מקום, בכל שעה, יהיה לא אחר מאותו אחד שכמה ימים קודם נכנס בו אישית כאן בפורום. תאמין לי, אני יודע, באופן אישי.
רות קיבלתי
אני כאן רק שנה וחודש
ושנית
הרי אתה כבר יודע את רגישותי למילה הכתובה
תודה
ושלח לי מייל שאעביר לך את התמונות
יוסי
מאיר,
עזוב, עזוב ת'בקבוק! רק תן איזה לייק על המשל עם הפרה...
יואב
איחס יואב מה אתה מחפש שיילקח אותך בכוח?טוב נו בחייך תעזוב ,תעזוב כבר את הגלגל ספר תן לנסוע טוב נשברתי לייק על יואב. נ.ב יואב מה עם איזה ייצור גרבר ?
אהה ככה זה?
אם כך אני אאתגר אותכם
ובעיקר את דרור ברלי
תקראו טוב טוב תפנימו גלגלו בעניים ותקבעו מקום
יש לי ביד ממש כך אריזה מאורכת ירוקה
וכתוב עליה
BUSHMILLS'
SINGELE MALT
IRISH WHISKEY
בן עשר שנים
הגיע לכבוד הולדת הנכדה
מחכה להישחט
יוסי
יוסי, לא מאיימים על יונה ביין, על זונה בז...ן ועלי בויסקי...
כשיתארגן טיול גברים כהלכתו, שמור לך ולבקבוק שלך מקום.
ת'ה יודע מה דרור?
הולך
בנתיים אני אחסל לאט לאט את הגלנפידיש
מה לעשות בגילי אוהבים מאלט או סינגל
בלבד
דרך אגב אתה יודע למה כשאתה שותה לבד צריך לשים מראה מול הפנים?
יוסי
לא רק בגילך אגב.
מאז שמאיר עשה לי היכרות עם אוסף הבקבוקים בארונית הקטנה שלו, וזה היה לפני 10 שנים לפחות... ואני רק בן 45. ילד.
אחי תינוק בן יומו, רק בן 23 וכבר הוא סנוב רציני בויסקי.
נו, למה?
היה לי דוד כן ממש אח של אמא שלי עליו השלום
היה האיש חי בגלזגו שבסקוטלנד
ישב בחנות קטנה כזו ומכר וויסקי מכל מיני סוגים
היתה לו מראה גדולה בחנות
והוא היה אומר שאסור לשתות וויסקי לבד
אי לכך הכניס ראי לחנות בכדי שתמיד יהיה מישהו דומה לו לשתות איתו כוסית
ומאז.................................... ..........
כל ערב אני לוגם לגימה אחת לזכרו מול המראה
יוסי
ואני חשבתי שאתה כותב בתערוכות בחו"ל על רכבים
לא מחפש בקבוקים מיוחדים
שנים לא שמעתי את השמות האילו
טוב זה חשוב לכתוב על כך
זה למאיר
אסור ליחפ"ץ לשתות בתפקיד
יוסי
לא כאלה מיוחדים.
65$ בדיוטי פרי בנתב"ג (850-1000 שקלים בחנויות בארץ הגנבים)
יש הרבה יותר מיוחדים ויקרים. אני חושב שאני לא מספיק מבין בוויסקי כדי להבחין בדקויות שבין בקבוקים ברמות המחיר האלה.
גלנמורנג'י לסאנטה, למרות שהוא לא הכי יקר, זה הפייבוריט שלי - מיושן בחביות שרי מדרום ספרד, עם צבע ענברי עמוק וטעם עשיר עם רמז מתקתק. מתגלץ' חלק בגרון ועושה טוב על הנשמה, במיוחד בלילה מדברי סביב מדורה, עם סיפורי ברזלים ונשים, סיגר טוב ובטן מלאה בנתחים מובחרים של פרה מתה.