תגובה: סמוראי בדיונות- חצי כוח!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שגיא S
תשאל את אותם חברים.
אני מצליח לחשוב רק על היתרון שהוא לא מחליד, וכמובן חדש יותר. צריך לראות אולי הוא יותר שביר.
תנסה לתפוס את רון נחמן אני יודע שלו יש כזה על הסמוראי ותשאל לדעתו. וכמובן תתייעץ עם מורי, רמי ומומחים אחרים..
לי יש כזה בערך שנה.. אני חושב שגם אם הייתי שם זבל סיני הוא היה מחזיק שנה, ככה שאין לי שום דבר חכם להגיד בנושא האמינות, מלבד עצם זה שקיבלתי המלצה ממורי לשים אותו.
צריך להבין שענף הפלסטיקה נמצא בהתקדמות מתמדת, וכיום הכותרת "פלסטיק" כבר לא בהכרח אומרת "זבל זול".
בנוסף, פלסטיק הוא חומר גמיש יותר (להבדיל מהאלומיניום הפריך), ולכן הוא יכול לספוג מכות וזעזועים (לדוגמה, בתאונות רבות הרדיאטור נסדק כתוצאה מפגיעה של המאוורר בו).
וכמה הוא עלה לך? ואיפה הרכבת אותו?
פופי, אתה בטוח שאתה צריך רדיאטור חדש ? מה הסיפור עם שלך ? אולי רק ניקוי יפתור לך את הבעיה ?
לגבי רמי ומורי, תעשה חיפוש על היוזרים האלה ותגלה -
מורי
RAMURAI
גם ארז סנטו מוכר בקהילה ויש עליו שרשורים, אם כי הוא לא גולש בפורום (לפחות לא באופן גלוי).
אני יכול להבין שפלסטיק גמיש יותר, אבל הוא בדרך כלל מבודד טוב, שזה מטבעו תכונה לא מועילה לרדיאטור .... אך היעלות של רדיאטור כזה?
בדוק צריך רדיאטור הוא כולו ריתוכים ושברים ושורות שמנותקות לגמרי מהרדיאטור עצמו
אם אתה מאזור השרון-מרכז ממליץ על זוקי-לנד בנורדיה (הכניסה לנתניה) הוא יתן לך פיתרונות
הנושא כבר בטיפול ומתקינים לי רדיאטור משופר עם אקסטרה שורות קירור שירד מסמוראי 1600
פופי ידידי הצעיר
סבלנות ולימוד ותעבור את כל הדיונות
לגבי רדיאטור?
אמרתי לך אז שהוא קצת עייף
תהנה ילד וד"ש חם
יוסי