נו אסף יהיה בשעה טובה
נשמח להגיע
עמוס
Printable View
נו אסף יהיה בשעה טובה
נשמח להגיע
עמוס
למי ששאל אותי בפרטי- וגם לכולם- המפגש מתוכנן להיות (חוץ משקיעות בבוץ, והתהפכויות על סלעים למרחקים קצרים של סמוראים) פיקניק עם נשים וטף, קחו את זה בחשבון.
אסף.
דיבורים,דיבורים
ובשר אין
אז זהו שיש :twisted:ציטוט:
דיבורים,דיבורים
ובשר אין
אני מבין שסושי מגיע?ציטוט:
והתהפכויות על סלעים למרחקים קצרים של סמוראים
:lol: :lol: :twisted: :twisted:
אני בעניין וגם הסמוראי החדש שיקיר
סוף סוף חברים חדשים ומשופרים :lol:
דורי
גם אנחנו שם (וזו יום הולדת שלי נוסף לכל...), בהרכב מלא- סמו, אנחנו והכלבה :lol:
גם אני.
גמני :lol:
אסף שלום!
האם גם לחברים חדשים?
סער
מתי?
SAHAR. כולם מוזמנים. אתה יכול להביא גם את החברה שלך (אם היא נראית טוב....). :wink:ציטוט:
נכתב במקור על ידי sahar
אורי טל.
מאוד חשוב לי לדעת את השעה (עבודה לימודים בלה בלה...)
צ"ל:ציטוט:
נכתב במקור על ידי t_uri
ציטוט:
SAHAR. כולם מוזמנים. אתה יכול להביא גם את החברה שלך (וזה לא חשוב אם היא נראית טוב, העיקר שיש לה חברות שנראות טוב....).
נקסוס יש לך חברה ... :roll: ששכחה אצלי את התמונות ....
מתי זה בסוף,ואיפה?
טל.
חבר'ה... עדיין אין חברה... :oops: :cry:
אבל מי יודע אולי תהיה עד אז?
להתראות וניפגש..
סער :!:
למי ששאל, או לא הבין, או פספס את ההתפתחות בשרשור הזה- סיכום ביניים:
יום שישי, 4.2, החל משעות הצהריים (גם אם אני אקבע שעה, אני במילא אאחר.... אז נגיד שנתחיל ב 1300 ויהיה בסדר, אני מניח שנתפזר עם השקיעה)
בתכנית-
השקה (מבטיח משהו טקסי)
מפגש- תוכלו לזיין בשכל כמה שאתם רוצים, פנים מול פנים, עם כל החברים- ו..כן- כולם זה כל מי שרוצה- חדש, ישן, מה זה חשוב. אנחנו רוצים להיפגש, אם לא תבואו- לא נוכל להפגש.
לא פחות חשוב- תביאו אתכם נשים וטף (כלבים אני יודע שתביאו), תביאו אוכל (כל אחד בכמות לעצמו ולבני ג'יפו, הסה"כ תמיד גדול מסכום החלקים, מה שאומר שגם אם כל אחד יביא רק לעצמו, בסוף יישאר מספיק לתרום לנפגעי הצונאמי), תביאו אסכלות ניידות.
המקום- באזור המרכז, לא רחוק מיציאה של כביש 6 (אני אפרסם נ.צ. סמוך לזמן המפגש), כרגע בכוונה אני לא מפרסם את המיקום.
חשוב- תבואו עם הג'יפים או ה"לא ג'יפים" שלכם. רוצים לראות איך הם נראים באמת, במציאות (אל תדאגו, אף אחד לא יאמר לכם שהג'יפ מכוער. חנן בא עם הג'יפ שלו והכל הופך ליחסי... ).
עוד משהו?
אסף.
ציטוט:
חנן בא עם הג'יפ שלו והכל הופך ליחסי...
:) :D :lol:
Count me in