לא שאני רוצה לרפות את ידיכם,
(אתם מספקים לי שעשועים רבים :P :twisted: )
לא יותר פשוט להכניס שני מצברים לתוך הרכב ?
אפילו שלושה ?
עם אלטרנטור חזק . . . .
Printable View
לא שאני רוצה לרפות את ידיכם,
(אתם מספקים לי שעשועים רבים :P :twisted: )
לא יותר פשוט להכניס שני מצברים לתוך הרכב ?
אפילו שלושה ?
עם אלטרנטור חזק . . . .
אם המצבר גמור אתה יכול לסובב את האלטרנטור עד מחר.. האלטרנטור צורך זרם בשביל לעבוד.. אם המצבר עוד לא ריק אז בסדר.. ותצטרך לשים את הסוויץ' במצב ON.
:D סבבה!!
אני לא מתכוון לחכות עד שהמצבר יתרוקן,בניתי מעגל מנתק מצבר מרגע שהמתח יורד
מתחת ל-11.5 וולט.
לפי התגובות אני מבין שהעיניין במערכת כזו לא כל כך גדול :evil: אוליי אתם צודקים והרבה יותר פשוט להניע את המנוע כל שעתיים לרבע שעה :twisted: !!!!!
אני לא מבין את ההגיון.
בכל מקרה כמות האנרגיה המקסימלית שתצרוך במהלך החנייה תהיה קיבולת של מצבר אחד. אז במקום לבנות מערכת טעינה חדשה, פשוט תתקין מצבר שני, שנועד ללילה (כדאי מאד שיהיה מצבר פריקה עמוקה, כי מצבר רגיל לא ישרוד הרבה מחזורים של ריקון מלא). למה לייצר משאבה נוספת, כשמה שאתה צריך זה מאגר גדול יותר?
:roll: :roll:
קראתי קצת על מצברי פריקה עמוקה.....אכן נישמע פיתרון מענין-תודה! :wink: אבל:
משום מה יכול להיות שזה סתם קיבעון מטומטם שלי לא בא לי לסחוב איתי עוד מצבר ויותר מאתגר אותי לבנות מערכת הנעה לאלטרנטור הקיים זה פשוט ניראה לי יותר אלגנטי.
מתי אני מתכנן לעשות את זה?זו השאלה הכי קשה בכל העסק!!!!! :evil: :evil:
באשר אלטרטור מת מצבר שני יעזור לך, מנועלה להעת המונע אולי תעזור לך (בדיזל טיפש תעזור יותר), מנועלה לסיבוב האלטרטור ממש לא תעזור.....
הנון בק"ב נדפקה....
צריך להיות
ג'אמט סטארט זו גם אופציה סבירה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי eran4x4
טוב, בוא נזרום איתך...ציטוט:
נכתב במקור על ידי itay-rover
בנאדם שמסובב ידית מול התנגדות קבועה של 100 ניוטון מטר, בקצב של סיבוב בשנייה, מייצר 100W, מספיק לנורה. מצבר של רכב יחזיק נורה של 100W כל הלילה... אם כל מה שאתה מייצר זה 100W, אתה תצטרך לסובב כל הלילה בשביל לטעון את המצבר. וזה בחושך. רחוק מאד מההערכה שלך "10 דקות".
100 ניוטון מטר זה מומנט מכובד, זה מה שאתה סוגר בכריכות הסופיות של בורג יובולט בקפיצי עלים. תחשוב על לסגור כל הלילה, בורג אחרי בורג אחרי בורג... אלוהים אדירים(אגב, בחיל השריון העינוי-הסיני הזה קיים, ונקרא "החלפת הינע סופי").
מנגנון התמסורת והמכשיר שממיר את האנרגיה לחשמל, דינמו או אלטרנטור או מה שלא יהיה, לא משנה בכלל, הם רק מכניסים הפסדים שיורידו את מה שנכנס למצבר בכמה עשרות אחוזים.
אגב, בשביל עוד קצת קנה מידה - 750 וואט זה כוח סוס. אם היה לך סוס, שמושך יצול מסתובב כזה של תחנת קמח, בהספק המירבי שלו, היה לוקח לו בדיוק שעה לטעון מצבר רגיל של 63AH. תיאורטית, לפני הפסדים.
:cry: :cry:
טוב אוקיי שיכנעת אותי,לפחות עוד לא התחלתי לבנות את זה :? .......אני אחזור לרעיון המקורי של טורבינה, :idea: או שאני פשוט אבנה ממסר שמניע את הרכב לרבע שעה כל אימת שהמתח יורד מתחת לערך מסוים שאקבע? :D ,אבל זה נגד העיקרון המרכזי של הרעיון-לנצל חום קיים-מדורה-אוף!!!!