-
1 קבצים מצורפים
תגובה: מנוע נכבה
אוקי, הבעיה נפתרה.
יש לי חבר חשמלן שכבר הרבה זמן אני אומר לא שיעיף מבט על הרכב וינסה לפתור את הבעיה.
כל פעם הוא מסתכל קצת ואומר לי, "שחרר אותי, לך לתלתן, לך לגרשון, אין לי זמן להתעסק עם הרכב שלך"
זה מה שקורה שיש חברים, עם אין כסף, אין עבודה.
הלכתי לפה, הלכתי לשם, שום דבר, לא מוצאים פתרון.
בסוף באתי אליו, אמרתי לו תקבל כסף, תראה מה קורה, אמר "תבוא בשישי בסוף היום נראה,
לבינתים אני אעבור על גיליונות החשמל של הרכב, כדי להכיר אותו קצת (לא מבין גדול בלנדרובר)".
הלכתי, חזרתי, נגע פה, נגע שם, ללא פתרון.
יוצא מהרכב, פתאום חוזר, פותח מתחת לרגלי הנוסע את חתיכת הקרטון, מפשפש בין הצמות ושולף נגד (כמדומני עם חיווט צהוב או לבן), הולך, חוזר עם נגד אחר, לא שמתי לב עם אותו צבע או לא, אומר לי "סע", נסעתי, חזרתי, וואלה, נפתרה הבעיה.
אמר לי, "תביא כסף", אמרתי לו, אני אסע נסיעה ארוכה, עד הבית ואז נראה.
נסעתי שעה וחצי עד הבית, וואלה נעלמה הבעיה.
נפגשנו אחר שבוע, אמר לי, "נו" אמרתי לו, תשמע, זה בנזין שאוכל 1:4 במקרה הטוב, עם היית מההתחלה שם עין וחוסך לי את הנסיעות לצפון/דרום מרכז, לא כולל פנצ'ר שכמעט הרג אותי ובלאי מנוע ומכלולים נוספים, אז נגיד אני חייב לך משהו, אבל בסיכומו של דבר, נראה לי שאתה חייב לי איזה סכום פיצוי על העוגמת נפש שנגרמה לי מהטרטור הזה בכל הארץ.
מאז כל פעם שאני מתקשר הוא בוכה לי "קשה לי, כואב לי הגב, אני לא עובד יותר, עברתי כתובת" ועוד כל מני תירוצים לא ברורים, לך תבין בני אדם, טוב, לא נורא, נסתדר עד הבעיה הבאה.
צרפתי צילום של הפרק בספר רכב שתדעו ותבינו על איזה נגד מדובר.
מעניין מאוד השימוש של הנגד הזה, לדעתי אצלי הוא היה שרוף מסיבה כלשהיא, אבל אני לא בטוח.
זה הכל, נמצא הפתרון והכל בא על מקומו בשלום.
קובץ מצורף 64494
-
בDISCO 1995-1998 צריך להיות כבל WHITE WIRE-3.9Kom,או כבל מנותק בכלל
אם הכבל,לדוגמה,YELLOW WARE-910ohm-זה ביטול SENSORS O2 דרך ECU ENGINE
במקרה זה מנוע יכול להפסיק לכבות ברמזורים,אבל לא תמיד+ יהיה תערובת עשירה יותר...
-
אוקי, אז עם זה צהוב, אני אשנה ללבן.
שוב, ליתר בטחון, אפשר לבן ואפשר בכלל לא? להוציא את הנגד ולחבר קצה לקצה, כן?
-
אסור לחבר קצה לקצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתה יכול לבטל(לנתק)resistor בכלל שהמערכת מתוקנת