תגובה: Article: הגודל כן קובע – מפגש עם מועדון ניסאן פטרול הישראלי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אשר צור
]אשר'קה,
שנמשיך את הוויכוח האינסופי...בין טויוטה וניסן. זה לא יגמר...
את חוסן מכלולי ההנעה גם אנשי טויוטה המושבעים, כולל עורכי ירחוני השטח באוסטרליה, מסכימים שהם החזקים ביותר...!
(הוכחה נוספת היא הניסיון שלי עם ה - 105 ושל אחרים עם ה - 73-75) בכל השאר, יש ויש, כמעט כמו בכל אוטו...
אגב, היה לי גם 80, וגם 73...ואתה מכיר כמה בעלי 80...וכמה הם מבלים בתיקונים...
בקיצור, אין מכוניות חסינות!!!!!!
ובין ברירות המחדל, הקיימות באזוריינו (ולא בבלקן) אז הפטרול הוא כלי לא פחות ממדהים.
חוץ מזה, אני מאחל לך רק טוב..אתה יוד
אוף... לא ידעתי שקולטים ג'יפולוג במואב.
הענין הוא שתמיד כשמדברים על תקלות בלנדרובר או בניסן מוסיפים כי, "גם בטויוטה יש בעיות". הרפלקס הזה אומר משהו.
ברור שגם בטויוטה יש בעיות.
אני יודע שבאוסטרליה אוהבים את הפטרול. אני גם יודע שהסרנים בניסן נחשבים חזקים יותר.
גם אני ראיתי פעמון של פטרול וטויוטה 80 נשברים, באותו טיול. נעילה קדמית תגרום לשבר, בד"כ באשמת הנהג.
כמה אנשים יש בארץ שמסוגלים לחוות דיעה גם על ניסן פטרול, וגם על טויוטה 75 - 80 - 105 מתוך ידיעה אישית ונסיון של שנים עם כל רכב ?
מה אתה מתווכח איתי בכלל? לך תטייל. ותפסיקו להשתפן, כנסו לאחד מה - bathtub. אתה יודע שאני צריך תמונות עדכניות.
ותחזור בשבילי עם בקבוקון מלא בחול מאדמת הקודש במואב.
תסתכל בפייסבוק ותראה מה אתה מקבל...
תגובה: Article: הגודל כן קובע – מפגש עם מועדון ניסאן פטרול הישראלי
ג'וי ואשר
התשובה לרכב הכי טוב שיש = הרכב שיש לי עכשיו בחניה.
והכונה לא לרכב הפרטי שלי אלא של כל אחד מכם.
אין הכי טוב - יש סקסי - יש מה שעושה לכם את זה.
כולם נשברים- השאלה מה עושים איתם וכמה זמן.
הרכב שלי לא אמין אז מה? זה הפריע למי מכם או לי לנסוע לאן שאנו רוצים ?לא נסעתם על כזה בעבר או בהווה הרבה שנים ?
הכתבה יפה והרכב של ג'וי יפיפה ואין ספק שהם משרתים אותנו בשיוגנתינו בהנאה מרובה.
אני רכב עכשיו על אגדה בריטית במקור בשם רואיל אנפילד מאות קילומטרים ביום ( למעשה פעם ביומים ) אז מה הוא לא נוזל ?
הראש מנוע של כל אלה שאני רואה סביבי נוזל כמעט בקצב של הדלק. ( השכור לי עוד לא הספיק - מנוע חדש ) והתענוג הוא עילאי ולא היתי נוסע על שום אופנוע יפנהודי אחר.
מה שמראה שלא חשוב הרכב אלא המצב רוח.....
בריאות לשניכם וחג שמח