אין חלש וברגש בדבר הזה,
אחרי שתראה דיסק מתפרק טס למישהו במקרה הספציפי לתוך הבטן ובמקרה אחר אולי לאיבר אחר תבין שאין "חלש וברגש", אז אולי כדאי לחסוך את הנסיון?
Printable View
האמת שלא קראתי בעיון מספיק את ההצעה של צביקי, ומשום מה חשבתי שהוא רשם בהצעה להחזיק את גוף המשחזת במלחציים.
עכשיו כשאני רואה את ההצעה המקורית אז אני יכול להרגיע את כל המודאגים, אין מצב שבעולם שהייתי נוהג כך.
בזמן האחרון שאלתי 3 משחזות 4.5 ממכרים, מה שהדהים אותי שכולן ללא יוצא מהכלל היו ללא מגן.
בפעם הראשונה עבדתי בחיי עם המכשיר ללא מגן ובחשש כבד.
היו לי כמה סיטואציות לא נעימות תוך כדי חיתוך שדיסקית החיתוך "טיפסה" פתאום למעלה וכמעט העיפה את המוט ברזל, לא נעים בכלל
ואני מקווה עד לפעם הבאה שאצטרך , לקנות כבר אחת נורמלית.
תרגיעו , אני בכלל לא בעד אלתורים בנושאים האלה, התכוונתי באופן חד פעמי, פעמיים , לפתוח ולרוץ לקנות דיסקה חדשה.אגב, הפרטית שלי דה- וולט ואין אפשרות לשני מפתחות. לפני שיטת האיזמל והפטיש אפשר גם עם שפיץ פלייר בריא. כל זה רעעעעעעעעע, רעעעעעעע, כלי מסוכן עם קבלות. ולכל המתחילים: לא להתעסק עם כל האלתורים ותמיד תמיד לנתק את הכלי מהחשמל לפני החלפת הלהב.
מוכן להשאיל את המכשיר שלי לכל אחת ואחד הזקוק לעבודה קצרה ומיידית [בתנאי שאין לי עבודה דחופה באותו יום, בעצם גם רתכת אלקטרודה]
למי ששאל כאן על חיתוכים ישרים בלבד, יש מכשירים גדולים [14] עם מלחציים מסתובבות לזווית רצויה
דיסק חיתוך (לפחות ה 4.5" ) הוא אחד הכלים החשמליים הזולים שניתן למצוא.
לא עדיף לקנות חדש ולא להתעסק עם פינים משתחררים דיסקיות עפות וכו'?
כשפין הנעילה מתבלה, סיבוב פשוט שלו כדי שמשטח חדש יבוא במגע עם השקעים ברוטור בדרך כלל פותר את הבעייה... אם לא, אפשר לפרק ופשוט להשחיז את הפין כדי להעניק לו חיים חדשים.
יש לי של מקיטה,עלה בערך 400 שחזה עדיין זול ביחס לכל איבר בגוף...ובטח למישהו שצריך את זה יום יוםסער
התיאורים הבלתי בטיחותיים בעליל, יחד עם כותרת השרשור,
גורמת ל....הרגשה לא נוחה..:)