תגובה: שדרוג ורישוי לבאגי
שלום, אני לא מרבה להגיב , אבל משום מה אני מרגיש צורך בכך להפעם.
מנסיון אישי שלי עם הכלאה דומה , הגיר פשוט לא יחזיק מעמד (שלא לדבר על ה 32"), החוליה החלשה בגיר הזה (ולא חסר לו חולשות) , היא ההילוך האחורי , לפתוח מצערת לרווחה כשהגיר משולב לריוורס , ומיד ישמע "קראק" שיעיד על שבירת שיניים בתוך הגיר (שיתלווה בחריכת שניים של אותו נהג) .
אחרי שלושה גירים , אני לא חושב שזה היה ספציפי לגיר בלוי.
וזה גם לא הדגם ה"חזק" של הטרנספוטר (002 שלוש צלעות קירור, לעומת ה 091 עם שש צלעות קירור).
לטעמי , אם הבעלים לא מעלה על הפרק , ליבא תיבת העברה יעודית (כגון מנדולה.) , אז לפחות גיר 915 של פורשה , שאפשר להשיגו בארץ (בסוף זה מה שעשיתי ,אחרי שגם ה091 כשל).
בהצלחה .
וסים.
ווסים שלום
אנחנו מודעים לבעייתיות של הגיר.
זהו גיר מחוזק למקסימום שניתן לחזק גיר טרנספוטר...
עדיין לא בטוח שהוא יהיה מסוגל (אני די בטוח שלא) להתמודד עם הכח והגלגלים.
גיר של חברת מנדאולה נמצא בפרק ויש אחד גדול בהרבה כבר בדרכו לארץ.
כמו כן אנחנו כנראה נשמש בתור המרכז הטכני של חברת מנדאולה בארץ לשיפוץ ותיקון של הגירים שלהם.
כרגע הרכב כאשר יחזור היום מהצבעי יורכב כמו שהוא ויצא לנסיעות מבחן. שאחריהם יוחלט על המשך הדרך.
תמשיך לעקוב ואולי נפתיע אותך.
ארנון
1 קבצים מצורפים
עוד צעד קטן לאנושות וצעד גדול לשילדה........
לוחית תקנית מבית היוצר של משרד הספורט הנושאת את הספרות 10010 הגיעה אתמול וממש ברגעים אלו מרותכת אחר כבוד לשילדת הבאגי.
תודה לצחי מדהלה - הבוחן הטכני - על הליווי הצמוד.
המשך תהליך ההרכבה ממשיך וכבר מתחילים לראות את הסוף.
סופ"ש מדהים ובהצלחה לכל המשתתפים בארוע העבירות.
רפי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רפאל
עוד צעד קטן לאנושות וצעד גדול לשילדה........
לוחית תקנית מבית היוצר של משרד הספורט הנושאת את הספרות 10010 הגיעה אתמול וממש ברגעים אלו מרותכת אחר כבוד לשילדת הבאגי. רפי
הצבע עושה לי את זה, יפה מאד ומזל טוב לאילן.
כרגע הרכב עדיין בהרכבה
ביום ראשון הוא יוצא מורכב כמעט מלא לחשמל . כאשר יחזור נסיים את ההרכבה (לא מורכב מלא בשביל לא להפריע לעבודות החשמל) וייצא לנסיעת המבחן.
ארנון