נכתב במקור על ידי
e-Pit@m
אויש אסף, באמת שלא נכנסתי לנושא הטכני ויש לכך סיבה,
ברור לכולם שהמנוע לא באחריות... ושקשה יהיה לעשות פה משפט מי אחראי ומה אחראי לתקלות של הבחור, אבל זה לא מעניין ממש... - זה דווקא מאד מעניין, בא אדם משליך בוץ על בעל מקצוע, שהדעות חלוקות לגביו, [ במינימום- כי עובדה שי פה לא מעט שמצדדים לזכותו ] , ולא חשוב אם זה נכון או לא ?! מעל דפי האתר ? זה חשוב מאד, כי מה שנשאר בסוף, זה רק מה שכתוב פה ...
לא הגבתי תגובה המתייחסת לטיב עבודתו של ארז, וזה גם לא הנושא, מבחינתי!
היחס נשמע מזלזל, ללקוח שעשה שיפוץ מנוע.. והרבה ממכם גם טענתם כאן שהטון ואופן ההתבטאות מתאימות לארז. - שים לב מה כתבת " היחס נשמע מזלזל" - אתה לא יודע, לא שמעת איך פנה אותו לקוח, ואיזה טענות השמיע .. וכבר פסקת לרעתו, למה? כי פעם אחת נשמע לך חסר סבלנות, בשיחה טלפונית ?!
מבחינתי אלו "מספרים קשים" אסף.
למען הגילוי הנאות, ארז גם לי ייעץ מספר פעמים בטלפון ולמרות שנשמע מקצועי היה חסר סבלנות (אין מה לשפוט אותו על כך, נשמע שהוא עסוק מאוד ואני עוד קול מציק בטלפון).
backdoorman,
לי 7000ש"ח נשמע על הצד היקר של הסקאלה, כשבמקביל חסר עשה אובראול לרכב זהה במחיר נמוך בהרבה.. (אל תיכנס איתי לטיב ולמקוריות החלקפים כי אני לא יודע) - חכמה קטנה מאד, להשוות תפוחים לאגסים, מאד מקובלת במדינת היהודים. אבל למי חשובות העובדות ?!
העובדה שנעשה אובראול מלא והרכב נוסע טוב, ... ולקוח שהשכיב ערמה כזאת של כסף, לפעמים חצי או שליש מערך הרכב יאה שיקבל הסבר ולא יילך יחפש אוזן קשבת בפורומים., זה גם כשלון של בעל מקצוע, ואני רואה בזה , שוב, תודעת שירות נמוכה.
בחייאת רבאק, מדובר פה על בעלי סמוראים...תפרנים בד"כ, לא רנגלרים ושות'.. - תסלח לי, על מה שאכתוב, אבל, [ ואני מתאים את עצמי למה שכתבת ] ארז הוא לא מוסד צדקה למסכנים. וגם בעלי סוזוקים תפרנים כדבריך, אם ורוצים לקבל שרות, שישלמו. אין כסף? סע בפונטו, לא בסמוראי.
וגם ליוסי,
אם כל הכבוד , כל בעל מקצוע ינסה לנגב לך את תכולת הכיס.. אף אחד לא עובד חינם וכולם מנסים להרוויח כמה שיותר.. לגיטימי. - זה ממש לא לגיטימי שינסו להרוויח "כמה שיותר". זה לגיטימי שירוויחו כמקובל. ותתפלא, יש כאלה. והם לא מעטים. הבעיה היא אותם לקוחות שבאים וחושבים שהכל מגיע לי, ואני צריך לקבל הכל בחינם וצריך גם ייעוץ על איך לעבוד בבית ... וזה מאד לא לגיטימי שלקוח שבא עם טענות מופרכות ודורש אחריות והשתתפות בתקלה שנתיים ו 40K ק"מ אחרי אוברול. ואח"כ עוד יש לו החוצפה לבוא ולירוק פה באתר כאילו שמישהו חייב לו משהו.
אז תודה להצעה שלך, אני נשאר בשלי, תודעת שירות היא דבר מבחינתי גם כשאני חוזר אחרי שנתיים אם טענות לכאורה מופרכות, מינימום של יחס לאדם שניגבת לו תכולת הכיס שנה אשתקד, תודעת שירות זה דבר מינימלי מבחינתי.
מה אתם טורחים כל כך לגונן על בעל מקצוע?! זה מקומם ומחשיד! - תגיד לי רק מי אתה חושב שאתה ? אתה בא לפה, ומטיל רפש לא רק בבעלי המקצוע, אלא בציבור שלם של נהגים, ומטיילים, שאנחנו "מגנים" על בעל מקצוע "מטעמים מסחריים" ? במה זה מחשיד בדיוק ? בקשר מסחרי עם ארז? האם אתה מאשים אותי בזה שאכתוב שקרים עבורו תמורת טובות הנאה ? - ולמה לדעתך הבמה צריכה להיות רק של המתלונן ולא של בעל המקצוע ? כי הוא מרוויח מזה כסף? אהה... אז הוא טוב לייעוץ חינם, בטלפון ע"ח זמנו ששוה כסף, אבל הוא לא יכול להתגונן פה באתר, כי זה אתר מקצועי?!
אני מציע לך לקחת את דבריך בחזרה. הם ממש לא במקום.
זו במה פתוחה גם לבעלי המקצוע... (שלהזכירכם זלזל בכל כותבי הפורומים, שלדעתי מחלקם הוא מתפרנס, נהייתם סנגורים?!? אז מה עם יש לו ידיים זהב והוא מקצוען?!
הוא התייחס לא יפה ללקוח, זה בסדר?! זה מותר?! אתם יורים לעצמכם ברגל לדעתי. גם אם הוא סגר 100 מנועים שנוסעים כבר 100 שנה~~ הוא בנאדם ובני אדם עושים טעויות, קורה, לוקחים אחריות, הוא בחר לפסול ולזלזל בקהילה , חובבת, אוהבת, לומדת ... ואתם אני אשתמש במילים שלו "מלקקים לו את הביצים")
אני לא שמעתי פה מילים רעות על מורי, רמי, זוקילנד.... ואני בטוח שלא כל אחד יש כמה טעויות בשרוול! דבר טבעי כאמור, בני אדם.
יש פה תחושה של צידוק וכאילו אתם עכשיו אחראים על התדמית של המוסך או אופן היחס שלו ללקוחות.
כתבתי, שהיה צריך להשתמש בלשון נקיה, ואני באמת מאמין בזה, יחד עם זה, לא אני ולא אתה שמענו את אופן הפניה של הלקוח. ואתה יודע מה , הלקוח לא תמיד צודק. אבל הוא תמיד צועק ... אתה יכול וזו זכותך, להגיע למוסך שבו מדברים יפה ללקוחות, אתה גם יכול להתלונן על בעל מקצוע, בגלל כל בעיה שהיא, אבל לא ייתכן שמישהו יבוא ויעלה טענה, כלפי מוסך [כשלדבריו, אחרי 40K ק"מ ] כאשר אין בסיס לטענתו. יפרסם את הדברים ולא יצפה לשמוע את דעותינו האחרות על אותו מוסך. וההשמצה אינה בכינוי מלקקי ביצים, על זה הייתי עובר לסדר היום, אבל עם ההשמצה שאני כותב תגובה רק בגלל קשר כזה או אחר עם ארז, [ או עם כל מוסך אחר ] - אינה מתקבלת על הדעת.
ואגב, לפי חוק לשון הרע החדש, גם אתה וגם פותח השרשור צפויים לתביעת דיבה ללא הוכחת נזק עד 300,000 ש"ח. וייקשה עליכם מאד, להוכיח שהדברים שכתבתם - נכונים.
נ.ב, זאת השמצה שאני אומר שאתם מלקקי ביצים? P:
אשמח אם לא יצנזרו , זו הלצה.. , ובכלל זה לא אני אמרתי, זה ארז אמר.