תגובה: עזרה בקניית ג'יפ ראשון
נו ,.אחרי כול הכיתובים האלה ,אתה בהחלט עוד תגיע רחוק רחוק..
ובכול זאת,
גם אני מאאאד ממליץ ואומר לך , לך על מה שאביך הציע לך,.כי אתה עדיין מאד מאד צעיר,והנה לך משהו שאתה יכול להתחיל איתו בקטנה ולאט לאט,
ועדיין לא יעלה לך כסף,שאותו כמובן תוכל להמשיך ולחסוך,
הס"כ שיש לך הוא כמובן עדיין לא מספיק למה שאתה באמת רוצה,.המשך בחיסכון, היה בן 18 ומעלה , אולי גם תיסתדר ואכשהו תצליח גם להכניס טיפה יותר,
ואז גם יהיה באפשרותך ללכת גם לדברים וכילים מעניינים יותר..
ההבדל מהיום ועד אז....??.........הניסיון אביב ., הניסיון ,.אומנם בקטנה עדיין ...,אבל בכאל זאת משהו...,כמו גם אפשרות מימון טיפה גדול יותר,
אני מבין אותך ואת הלהט שלך לגבי אחד משלך, ואך לא..??.גם פתוח..!,אבל
אני מזכיר לך,.
אתה עדיין מאד צעיר, ממש בהתחלה,.תיהיה בטוח שעוד יהיו לך כזה או אחר בדיוק כמו שאתה רוצה וחולם...,
אבל כרגע אביב.., תיתפשר..,{ אבא שלך צודק } וכול הרווח יהיה כולו שלך..
בהצלחה ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נורי
נו ,.אחרי כול הכיתובים האלה ,אתה בהחלט עוד תגיע רחוק רחוק..
ובכול זאת,
גם אני מאאאד ממליץ ואומר לך , לך על מה שאביך הציע לך,.כי אתה עדיין מאד מאד צעיר,והנה לך משהו שאתה יכול להתחיל איתו בקטנה ולאט לאט,
ועדיין לא יעלה לך כסף,שאותו כמובן תוכל להמשיך ולחסוך,
הס"כ שיש לך הוא כמובן עדיין לא מספיק למה שאתה באמת רוצה,.המשך בחיסכון, היה בן 18 ומעלה , אולי גם תיסתדר ואכשהו תצליח גם להכניס טיפה יותר,
ואז גם יהיה באפשרותך ללכת גם לדברים וכילים מעניינים יותר..
ההבדל מהיום ועד אז....??.........הניסיון אביב ., הניסיון ,.אומנם בקטנה עדיין ...,אבל בכאל זאת משהו...,כמו גם אפשרות מימון טיפה גדול יותר,
אני מבין אותך ואת הלהט שלך לגבי אחד משלך, ואך לא..??.גם פתוח..!,אבל
אני מזכיר לך,.
אתה עדיין מאד צעיר, ממש בהתחלה,.תיהיה בטוח שעוד יהיו לך כזה או אחר בדיוק כמו שאתה רוצה וחולם...,
אבל כרגע אביב.., תיתפשר..,{ אבא שלך צודק } וכול הרווח יהיה כולו שלך..
בהצלחה ...
תודה רבה על התגובה.
לאחר התלבטויות והתייעצויות עם הוריי הוחלט שהקאיה תשאר בינתיים. אבא שלי בינתיים גם נדלק מאוד על סמוראי והוא רואה שאני עובד המון בשבילו, הוא אמר שיעזור לי בהוצאות. בנוסף אמא שלי לא רוצה ג'ימיני, הוא קטן מדיי ולא נוח לה.
אז התקציב הוא באזור ה20 ואם הסמוראי יהיה ממש מציאה ששווה להשקיע בשבילה אז אפשר לחרוג מעט צפונה. התקציב לא כולל ישור קו.
יש אחד שעומד אצל מורי שנת 91 שמורי אומר שהוא במצב טוב. רוצים עליו 17 וביום שישי אני ואבא שלי ניסע למורי לראות אותו.
תודה רבה לכל העוזרים ושיהיה ערב טוב
בהצלחה
גם אוטו ראשון וגם ג'יפ זה לא פשוט ותמיכה מההורים זה קריטי.
לגבי הבטיחות אני דווקא כן הייתי נותן לילד שלי סמוראי, כי זה אוטו שאי אפשר לעבור את ה90-100
ואם עוברים את ה90-100 מרגישים כמה שהוא לא יציב ומסוכן ואז מנמיכים מהירות..
ואם הילד שלי יהיה כלכך טיפש לעשות נסיעה מסוכנת עם אוטו צ'וקומו מבחינה בטיחותית כמו הסמוראי אז כנראה שעשיתי עבודה לא טובה :)
תעשה חיים