טוב אני בונה עליך :Dציטוט:
נכתב במקור על ידי המהנדס
מכסה מפלג תקין.
בסרק הוא מגיב יפה.
עידן בהצלחה במבחן - (משהו שאני יכול לעזור ? ) ואני על סיכות. :twisted:
Printable View
טוב אני בונה עליך :Dציטוט:
נכתב במקור על ידי המהנדס
מכסה מפלג תקין.
בסרק הוא מגיב יפה.
עידן בהצלחה במבחן - (משהו שאני יכול לעזור ? ) ואני על סיכות. :twisted:
עידן אני מקווה בשבילך שהמנוע שלו לא דופק .. מעניין כמה פעמים תצטרך לפתוח ולסגור עד שהכל יהיה בסדר??? :twisted:
אני שמעתי 4!
:twisted:
שיה ..יהיה בסדר רק תגיד לי אם בסל"ד גבוה בניוטרל יש דפיקות קטנטנות? ותנסה להאזין לחלק התחתון של המנוע
פתחת כבר פלאגים? תגיד לי איזה צבע היה לפלאגים שפתחת אותם ,והאם היה עליהם פיח
אם אתה יכול לצלם זה יהיה עוד יותר טוב
צבע תקין של פלאגים שעובדים טוב עם תערובת טובה זה צבע חלודה
שיה- כשאתם נפגשים לתקן- נא לקרוא לד"ר. אני רוצה ללמוד! 8)
יואב, סגרנו אין בעיה - הזדמנות לבדיקה שגרתית תביא סטטוסקופ :twisted:
כפיר - הרכב למעשה עומד כל השבוע ואני מניע נוסע רק בשישי שבת, ככה זה, דתי.
באמצע השבוע אני מגיע בשעות הערב המאוחרות והחניה שלי לא מקורה ככה שאני לא בדיוק יכול להתעסק עם הנ"ל.
אבל בהזדמנות הראשונה של מזגאוויריפה אני בודק או שאהיה אצל עידן, מה שיהיה קודם.
:D
אחרי סיבוב עם עידן ונסיונות שונים (שלו) מסקנתו כמעט סופית - קרבורטור. :evil:
כל מה שהמלצתם נבדק ונמצא תקין, כנראה שהדיזה שאמורה להכנס לעבודה בטורים הגבוהים לא עושה את זה, יהיה ניקוי ועד אז הכלי לא יעבור 80 בחניה, בדרך עוד אפשר להחזיק לעידן אצבעות שלא יהיה מועד ב :evil: ושיתפנה בקרוב :( להרביץ פרק בהלכות קרבורטורים.
על הדרך מסתבר גם שהגיע זמן הצלבים - בהנעה האחורית זה על הגבול ובקדמית עבר את הגבול.
הלכה השבת.
גבר אל תיהיה כזה מבואס :D
סיכום הבדיקה:
רעידות במהירות גבוהה = צלב אחורי מתנדנד + אין גריז בכלל בסליפ יוק.
אוטו עובר את השמונים אבל ממש לאט = דיזה משנית/משאבת תאוצה בקרבורטור כתוצאה של ליכלוך שנכנס מהפתח- שאמור לסתום אותו מן גומי בצורת אקורדיון שכבר לא קיים.
או לכלוך ממסנן דלק שלא ידוע שהוחלף (בעלים קודמים של האוטו).
חוץ מזה אוטו ממש תקין וכיף לנהיגה, מנוע חזק מאוד.
נ.ב.
תתחיל לחפש וולבו כדי לפרק ממנו כיסאות. :lol:
כבר אמרתי לאישתי שאחרי כל כך הרבה שנים איתה אני כבר זכאי לוולבו :lol:ציטוט:
נכתב במקור על ידי המהנדס
חנן צדקת בכיוון :D פשוט הדפסתי את דף השרשור פתחתי מכסה מנוע ועברתי על הדברים.ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן א.
כנראה שזיהיתי את הבעיה ופתרתי אותה חלקית (בנתיים) , בבדיקה הסתבר שהמשטח שיושב על הלאגר היה תפוס ולא זז קדימה עם היניקה, וזה כנראה לגרם לדיאפרגמה להקרע.
פרקתי את המפלג לגורמים (בעזרתו המלומדת של היינס - הספר), ניקיתי ושימנתי והכל עובד בפנים בצורה חלקה, יניקה גורמת ל "פיקאפ" לזוז חופשי, רק שהדיאפרגמה לא מחזיקה וואקום ואני חייב להחליף אותה, במהלך השבוע אקנה חדשה. :D
שוב תודה חנן :D
ותודה לעידן שתמיד זמין להתייעציות דחופות :D
סבאבה. לבריאות :D
ובאמת הבעיה היתה בחוטי ההצתה, לכן אני תומך במהנדס....
בדיוק כמו שהוא אומר- שמתי את היד על היציאות של החוטים, קיבלתי זרם,
החלפתי חוטים ונגמר הסיפור.
גם אצלי- סמוך ל-90 קמ"ש הוא היה נחנק, אבל בטורים נמוכים לא היו גימגומים.
הבעיה אצלי היתה כמו שציינתי במפלג, הדיאפרגמה לא עבדה לכן לא היה קידום הצתה והסמו לא פיתח מהירות :twisted: הדיאפרגמה הוחלפה והבעיה נפתרה :D
בכלל ממליץ להכניס את הדיאפרגמה לרשימת הפרטים לבדיקה שיגרתית, כבר נתקלתי בסמוראים שהדיאפרגמה לא החזיקה וואקום והם ניסו לחפות על החסר בקידום ההצתה - בכיוון הצתה.
כמו אצלי :twisted:
אני צריך דיסט' חדש בגללך :lol:
אני מעלה את השרשור מהאוב = הבעיה ממשיכה.
התופעה, הכלי לא מפתח מהירות למרות שהכל לכאורה תקין, אחת המסקנות שהגענו אליה תוך כדי התהוות הבעיה - " המהנדס " ואני - שזה קורה כשהמנוע חם. רק כשהמנוע חם, או לאחר מאמץ.
זה הגיוני ?
אנחנו מפספסים משהו?
יש לכם רעיונות חדשים? להזכירכם - הוחלפה דיאפרגמה לא תקינה לדיס', מה יכול עוד להיות ?
מחוסר התגובות אני משער ש.. או שלא הסברתי טוב.
באופן סדיר וקבוע אני מגיע ל 100-110 ולפעמים יותר, שמתי לב כי לאחר שאני יוצא מ4X4 בד"כ כאילו שמתחילה הגבלת מהירות, הכלי יוצא מהנעה קדמית - בדוק!, לכאורה הכל תקין.
הנחנו שזה נובע מהתחממות - יכול להיות שקידום ההצתה מתחמם ולא מתפקד ?
יכול להיות שקורה משהו בקרב' כשהו מתחמם ? או שמשהו אחר ?
האם יש למישהו רעיון בנדון ?
שמתי לב כי לאחר שאני יוצא מ4X4 בד"כ כאילו שמתחילה
יכול להיות שההגבלה היא לא במנוע.
אולי הלוקרים ????
אם אתה לא משחרר אותם הפרונט אקס מסתובב יחד עם הגלגלים (לפחות לפי מיטב הבנתי)
אם הוא לא מאוזן - במהירות גבוהה הוא יכניס רעידות ורעשים.
זו יריה באפלה תנסה - אין מה להפסיד.
אופציה נוספת לבדיקה מניסיוני האישי אחרי שנה של החלפות ושינויים. אגזוז סתום. אצלי פשוט החלפתי בלי לבדוק והבעיה נפתרה, אחרי זה חתכתי את הדוד וראיתי שהוא מלא ב-CRAP.
בתופעה היתה זהה. לפעמים הוא היה סבבה. במהיריות נמוכות וטורים נמוכים הוא בכלל נסע מושלם אבל במהירויות גבוהות ולחיצה עד הסוף על דוושת הדלק הוא פשוט נתקע, למרות שלפעמים נסע יפה מאוד.
אני לא אומר לך לרוץ להחליף. זה יקר. פשוט נתתי לך עוד אופציה.