נראה לי חלק מהגולשים פה צריכים לראות את הסרט "נפלאות התבונה", סכיזופרניה זו מחלה מאוד נפוצה...
Printable View
נראה לי חלק מהגולשים פה צריכים לראות את הסרט "נפלאות התבונה", סכיזופרניה זו מחלה מאוד נפוצה...
לדרור וכל החברים שלום,
בשלוש שנים האחרונות נסעתי על מכונית כביש חזקה אך סטנדרטית לחלוטין, רוב החברים שלי אם מכוניות כביש, ובזמן הזה הכרתי את עולם מכוניות הכביש בישראל. את חלקם הורידו מהכביש אף אחד מהם לא פירסם שום מידע לגבי הרכב שברשותו בשום מדיה.
ישנה תופעה של הלשנות, יש האזנות לשיחות שלנו, וגם אם הן לא חוקיות המשטרע עדיין עושה בהן שימוש,
האתר הזה מנוטר קומפלט!... לתשומת ליבכם חברים...
ייתכן ויגיע יום בו אנשים ייצטרכו להחביא את המכוניות שלהם...
אני חושב שכתבתי מספיק, תודה לאתר הנפלא ושיהיה לכולנו רק טוב.
בני, היום הזה הגיע כבר מזמן.
אני מכיר לפחות מועדון אחד שרוב המכוניות (המדהימות אחת-אחת) של החברים בו פשוט מוחבאות ומוסלקות היטב ביום-יום. וזה מפחד השוטרים לא פחות מאשר מפחד הגנבים.
[QUOTE=דרור ברלי;425203]בני, היום הזה הגיע כבר מזמן.
אני מכיר לפחות מועדון אחד שרוב המכוניות (המדהימות אחת-אחת) של החברים בו פשוט מוחבאות ומוסלקות היטב ביום-יום. וזה מפחד השוטרים לא פחות מאשר מפחד הגנבים.[/QUOTE
לדרור,
בהודעה הקודמת שלי השתדלתי מאוד להיזהר בדבריי, אתה כתבת לא רק בשבילך... אני מניח שיש עוד כמה אנשים שמכירים מועדון כזה או אחר בו אנשים נאלצים להחביא את רכביהם, אם אני הייתי חבר במועדון כזה או אחר אני מניח שהייתי שומר על מספר חוקיי ברזל, ( אני לא חבר או מכיר שום מועדון כזה)על אפם וחמתם של המשטרע המכוניות האלו ימשיכו לנוע על כבישי הארץ. הקטע הכי עצוב כאן שסביר להניח שהן מתוחזקות טוב יותר מרוב המכוניות הסטנדרטיות שאנו רואים יום יום.
אחרי כל "המלל" שרץ פה אני רק חושב על אייל ש"הפולניה" שלו עשתה "שינוי מיבנה" מסוכןןןןןן לגלדיאטור הקשיש:p
רוב המכוניות הללו לא חדשות בלשון המעטה, אבל כמו שאמרת - מצבן המכני, התחזוקתי והבטיחותי עולה עשרות מונים על רוב המשפחתומטיות-ליסינג החדשות שאנחנו מכירים.
את פקידוני הרשעויות זה לא מעניין. מבחינתם כל מה ש"לא מקורי" צריך לרדת מהכביש, גם אם "מקורי" אומר אוטו חזק ודי מהיר (לפחות בקו ישר) כבר במקור, אבל ללא חגורות בטיחות, ועם בלמי תוף לא מתוגברים וצמיגים דיאגונליים... זה מדהים איך תחביב מרהיב ויצירתי שחוקי ומקובל בכל העולם, הופך אותך לעבריין פלילי מסוכן בדמוקטטורה הבולשביקית-פשיסטית שלנו.
בני, אתה דיברת על הלשנות - כמה מחברי אותו מועדון סיפרו לי איך חברי מועדון רכב אחר מלשינים עליהם למשטרה באופן קבוע... מעבירים לשוטרים מידע על מקומות המפגש שלהם ואפילו על מקומות המחבוא של המכוניות... מדהים. פשוט מדהים. מה לעשות - יהודונים היינו, יהודונים נשארנו. אף פעם לא למדנו את הלקח.
שכחתם את חוקרי חברות הביטוח. מישהו שאני מכיר , ידיד מאתר אחר התהפך עם רכב פרטי, נפצע קשה ואושפז. באתר-בכדי להרגיע את החברים כתב- כלום כמה שריטות.. את השופט לא מעניין בכלל שזה נסיון להרגיע את החברים., אלף עדויות של פרופסורים לאורטופדיה, כירורגיה, בריאות הנפש וכו' מטעם מגיש התביעה כבר לא ישכנעו אותו שלנפגע קרה משהו יותר רציני ממה שהוא כתב לחברים. האמת לא מעניינת אותו, למרות שהוא יודע אותה.הוא רק רוצה לדפוק על הפטיש , לסגור את התיק בזמן לחזור הבייתה ולרוץ לשחק טניס, או לשלוח את הילד, נכד, לחוג לקפוארה. מה? חוקרי חברת הביטוח לא מצלמים, מאזינים, יושבים ליד המחשב ודולים אינפורמציה תוך כדי שתיית קפה? מה יותר פשוט מזה?. סכיזופרניה? פרנויה? כמה אפשר להיות נאיבים?
אל תהיה מצחיקים,
היום כל גוף, וזה כולל אתכם, יכול להתחבר עם חברות שמבצעות עבורו ניטור באינטרנט. זה עולה כסף, לא ממש הרבה, אבל אם בא לי אז בכל מקום באינטרנט, כולל בטוקבקים של אתרים חרדים, כל פעם שמישהו יכתוב את צמד המילים "דרור ברלי" או "תומר הדר" - אני אקבל מייל עם לינק מדוייק למקום בו זה מופיע.
זה חוקי לחלוטין. תנובה כנראה מנטרת מילים שקשורות בה, גם שטראוס, בנקים, חברות ביטוח, סלולר ועוד. מה אתם מתפלאים? אני בטוח שגם מפלגות פוליטיות מנטרות את השיח הציבורי עליהן ברשת, ומבצעות ניתוחי רגישויות שונים. ביבי אוכל מ"הצלחת" של ציפי ליבני שאריות של ליברמן ואהוד ברח. (זה בשבילכם מנטרים מתוקים שלי).
דבר שני, אני מזכיר לכל הקוראים, ובמיוחד לנציגי המשטרה (הייתי כותב משטרע, אבל כנראה זה שכעת מקבל את הניטור לתגובה הזו, לא היה מעלה בדעתו לבקש מחברת הניטור שיביאו לו גם כל פעם שמישהו אומר משטרע. משטרע.) שברשותי טאטא משופרת, עם חמש כריות אוויר, סרנים לא חוקיים של קורץ-באואר, נעילות של מק'קאליסטר, ציריות של באוכנגר + מכפילי בוכנות! הטאטא עם צמיגי 35, לא חוקיים כמובן, שאישרתי באמצעו משה המעאכר שעובד בקומבינה במכון שליד משרד הרישוי, ומשלם במזומן לפרידה הפקידה שתכניס לי לרישיון את כל התוספות!
וחוצמזה, לא כל דבר חייבים לכתוב ברשת.
נ.ב. גם קצב נגד הדרת נשים. שמעו אותו אומר, "מ'זתומרת הדרת שנים? נשים תמיד מקדימה!"
אמרתי לה אלף פעם,אל תגעי בתפוח,אל תעשי את זה,עזבי אותך,הנחש הזה סתם זבל,אל תגעי....אבל לא,היתה חייבת....גהנום.
הוצאת דיבה גם על נחש עקלתון, הינה עברה אשר דינה סקילה בכיכר העיר. היזהר בדבריך שמא יפלו על אזניים ערלות.
הלכתם רחוק מההודעה המקורית של תומר, אבל כולם צודקים.
אל תגידו משהו שלא הייתם רוצים שמישהו אחר יידע, אבל אל תחיו באשליות. כל המידע זמין.
פשוט לא צריך לעזור לאסוף אותו.
זהו, שלא כל המידע זמין. כל מיני התקנות ושינויים שביצעת ברכב הפרטי שלך, אם לא תצעק את זה קבל עם ופורום, זה יישאר בדלת-אמותיך.
העניין הוא שבחור צעיר שזה עתה שפך ת'לפים רבים בשיפורים בג'יפ שלו, רוצה להשוויץ בזה. זה טבעי ומובן - רק מה? לעשות את זה בשכל, במחשבה תחילה. לנקוט אמצעי זהירות.
דרור , ראשית את הדברים הללו אמרנו לפני שנים עוד בזמנים שמאן דהוא הביא את חבריו השוטרים לתת דוחות בבור,
שנית , כל מי שחושב שכל מה שנכתב בפורומים הללו לא מבוקר, נבדק, נמסר, הינו תמים וחי בסרט טורקי הזוי ,
ויודעים מה, הלוואי שהייתי מאמין באותה תמימות.
רק שאני יודע,ודיי לחכימא ברמיזה מה האמת .
ועכשיו תסגרו את השרשור ותמחקו אותו , מי שקרא הבין ודיי
לא צריך שום גוף כל אחד יכול לעשות זאת בכמה דקות.
יש שירות כזה חינאמי לגוגל. תורם לעזרתך את העוצמה האדירה של מנועי החיפוש שלהם.
http://www.google.com/alerts
האמת שאני מסתובב עם הסיפור הזה שנים רבות
משום מה הפעם החלטתי לפרסם אותו כאן השרשור הזה נראה מתאים
לפני שנים הגיעה אלי בחור צעיר הציג את עצמו XXXX ואמר אני מחפשר עבודה
כבר בתחילת השיחה הבנתי שעומד לפני בעל מקצוע ושמחתי לקבל אותו לעבודה .
מהר מאד הבנתי שיש כאן בעיה ( הבחור היה מלא סיפורים כל יום שני וחמישי הוא לא היה בא )
במיוחד אהב את ימי חמישי שאפשר לעשות סוף שבוע ארוך .....
כדי להבין את הסיפור טוב צריך להדגיש לבחור היה רכב פרטי ( שתמיד חנה קרוב אבל לא נכנס איתו מעולם לתוך המוסך )
היה מפתח שיחות טכניות ומקפיד לגרור את השיחה לפינות מאד מאד טכניות . ( ואני הפרייר מלמד מסביר ...)
באחד הימים נעלמו מספר חלקים משולחן העבודה ( חלקים גדולים מיוחדים )
המהומה במוסך היתה גדולה והכל נראה כאילו עובד הניקיון זרק לפח ( זה עוד לפני תקופת סוחרי הברזל )
הרכב נתקע במוסך כמה ימים החלק הוזמן בדואר אויר .הרכב עומד בחניה וממתין .
נגש אלי אותו עובד חרוץ ומציעה לי להביא חלק זהה יש לו כזה .... ( כאן עוד לא נפל לי האסימון )
אני סרבתי .!
עברו חלפו להם ימים החלקים הושלמו הרכב יצא והכל חזר לשגרה
פתאום אני קולט שיש התגודדות ליד הרכב שלו
כל יום בהפסקה כל המכונאים סביב הרכב שלו .
נגשתי מסקרנות לברר מה יש שם
אני רואה שעון מוזר מותקן ליד לוח השעונים ( בתוך השעון כתוב שם דגם הרכב ) תאמינו לי אני לא מכיר חיה כזאת ( עוד לא נפל לי האסימון )
הבחור מתחיל להרגיש טוב מתחיל לבקש לקחת ברשות כל מיני חלקים ישנים . אני מוצא אותו מסתובב לא פעם בפינת הזבל של המוסך .
ואז הוא נעלם ..............!!
כאילו בלעה אותו האדמה . לא עונה לטלפונים כלום
חלפו עברו להם שבועות חודשים ואני קולט בזוית העין איזה שהוא צינור מוזר במחסן הכלים
משכתי יוצא צינור שמחובר לגוף שעונים והצינור חתוך קרוע ( ואני ממלמל לעצמי תראה את העכברים שוב אכלו את הגומי )
פתאום אני קולט !
השעון המיוחד שהותקן ברכב שלו ויש כיתוב של יצרן הרכב הוא השעון שחסר אצלי בסט
החלקים שנעלמו הם חלקי תושבת שמהם ניתן לבנות מתאמים למגדשי טורבו
כאן כבר התמונה התחילה להתברר
סיור מעמיק בכמה אתרי אינטרנט התברר שהמכונאי " המהולל " הוא גנב חלקים גנב ידע גנב כלי עבודה מאד מאד מיוחדים
שלא ניתן להשיג . ( רק בהזמנה מיוחדת )
הוא מייצר קיטים למכוניות
מסתובב בכמה פורומים ( כן גם בפורום הזה )
מוכר \ קונה \ סוחר מכל הבא ליד
מחליף מקומות עבודה ( לפעמים מנהל עסק לבד ) לפעמים עובד שכיר
בקיצור נוכל מקצועי
אני בטוח שהוא הגיע אלי דרך האינטרנט
ויש סיכוי שהוא גם קורא את השרשור הזה .
אז שיחשוב לעצמו מה שהוא רוצה
העולם עגול
והמדינה קטנה
איציק
שלום וערב טוב לכולם
אני לא שוטר ובטח לא כול הסברות של מר תומר הדר[נהפוך הוא]
ואני ירחיב יתכן ומר הדר לא מקשר את שם המשתמש שלי
אז בואו ונעשה סדר לגבי העינין ואני יצוטט אותו תומר אני צריך את עזרתך לשם שינוי
הרכבתי צמיגים הספורטז שלי 235<75<15
והם נוגעים לי מיקדימה [אין לי הגה לא יכול לסובב אותו]
לטיפולך מר הדר תודה
חשבתי לתומי שהוא עדין חבר [והוא יודע במי מדובר למרות שלא ניפגשנו כבר כמה שנים] והוא יכול לעזור במידע בנושא
אבל התשובה שלו היתה קנה רנגלר שזה נחמד ואפילו די מצחיק
(מה זה "לשם שינוי"? מי בכלל מכיר אותך? מתי ביקשתי ממך משהו? מה זה "לטיפולך"??? יא חתיכת אהבל, אני עובד אצלך??? מה אתה בדיוק רוצה? למה הרכבת צמיגים במידה לא חוקית? נו נו נו...)
בתור אותו הפריייייייר שהרכיב לך את המערכת סטריאו בפיזו 106 ראלי שלך ונתן לך במתנה זוג כיסאות מרוץ של omp והתקין לך אותם בלילה
זה מוציא אותי אהבל לא פייר אתה יודע ועוד אתה מיילל כמו מיסכן שעוקבים אחריך וזה לאחר שכולם יודעים מה רשמת על הקאיה שלך
לסיכום אני חושב שמן הסתם זה לא מומלץ ללכלך על אנשים בפורומים כאלה ואחרים כי אתה לא יודע מי עומד מאחורי המיקלדת
והסיבה שאני מגיב בעינין הזה כי אני לא אוהב שמכפישים את שמי ומקשרים אותי לדברים שבחיים שלי לא היה לי קשר
והכי חשוב אני לא מישהו שיחפש ליפגוע באנשים מהפורום הזה ובכלל
מרוב נוכלים לא רואים את היער...
סטיבי, אתה מתבלבל, אף אחד לא קישר בין מנשס לנוכל של איציק, שאגב, לא היה מזיק לדעת את שמו.
אה,
לאדון פוקר, בהינגליש אומרים:
“Assumption is the mother of all fuck-ups.” Or is it presumption?
כלומר, שלחת פרטי בלי לכתוב: שלום, זה משה זוכמיר, נתתי לך X לפני Y שנים....זוכר? (פה אתה מוסיף את שאר ההודעה)
אז.....למה ציפית ומי אשם?