איך לאוטו כל כך יפה ומיוחד הצלחת ליצר משהו כל כך מכוער!.הפלסטיק השבור יוחזר לאלתר :rolleyes:
Printable View
איך לאוטו כל כך יפה ומיוחד הצלחת ליצר משהו כל כך מכוער!.הפלסטיק השבור יוחזר לאלתר :rolleyes:
תהרגו אותי, אבל לטעמי גריל הפלסטיק של המודלים האלה הוא היפה ביותר.ואם לא הפלסטיק , אז הגריל המקורי של שנות השישים עם שני זוגות של פנסים עגולים.
חוץ מהעיצוב המאתגר ,נראה לי שעם פח מחורר כזה לא יגיע מספיק אוויר לרדיאטור
אתה מתעסק בכוורות ? אולי זאת הסיבה שנראה לך יפה?איזה אומץ להעלות דבר כזה לאתר זה לא פחות אמיץ מאשר להתחתן עם פולניה.רק שעם פולניה זה כנראה מחוסר ידע\ברירה\אופטימיות יתרה אבל פה זה ממש חוסר טעםמגיע לה
אנחנו לא מכירים, אבל מכמות התגובות לכתבה אחת אני חושב שהעם אמר את דברו...
מכוער ...אך לאור העבודה הרבה וההשקעה אפשר לתקן ולומר שזה מכוער במיוחד !
אחחחח , אייל אייל ... ת'שמע , הכתיבה והתיאורים מדהימים . הרבה יותר מהתוצאה שיצאה (לדעתי) . סה"כ , היה לך שם גריל כמעט מושלם ויפה לטעמי . הייתי חותך את איזור השלבים השבורים (סה"כ 4 שלבים/צלעות במאוזן) ומצלע לצלע (השניה מכל צד - מאונך) נוצר לך מלבן שאותו הייתי משלים ברשת . עדיין קשה לי לעכל , איך אותו חבר מהנדס שגם אני ודאי מכיר , זרק לך רעיון שכזה ועוד חיבקת אותו בשתי ידיים , סליחה 4 (עירבת גם ת'פולניה) אתה בטוח שלזה הוא התכוון ? :confused: ואם כן , מצבכם מדרדר ... ;) שחר
זה שזרק לו את הרעיון התכוון לרשת ולא פח מחורר, ולרשת שנמצאת מעל הפרופילים ולא מתחתם. זה יכול להיות יפה... ויש אנשים שמשלמים הרבה כסף על גרילים כאלה: http://www.carstylingtips.com/wp-con...waynne-239.jpg אסף.
היה ברור לי אסף , שלא לזה התכוונת ולא זאת התוצאה שפיללת ... רק שאייל קפץ על זה מהר מידי כיוון שלשמחתו , לא מדובר בפרוייקט הכרוך בהוצאה של יותר ממה שהזכיר בכתבה ... ;)נ.ב : אייל , לא חושש שתמחוק את התגובה עקב היותך בעל היכולות והאמצעים כפי שהזכרת ... :p שחר .