תגובה: החלפת זר שיניים וחריטת גלגל תנופה
רמי, כתבתי כבר בהתחלה שאני לא רוצה לעשות את זה אלא ללכת לבעל מקצוע.
נכתב פה שדיסקל לא עושים את זה, לכן התפתח דיון על איך לעשות את זה בבית.
בתכל'ס, אני רוצה לבוא לבעל מקצוע שיחרוט לי את הגלגל תנופה ויחליף זר. אני אפילו אלך עם הסטרטר ליאנוביץ' כדי להיות בטוח באיזה זר לקנות. לא מבין בזה כלום!.
החלפתי אצלי בסבן זר לגלגל תנופה כמו שנכתב כאן, חתכתי את הישן, קניתי מיאנובי'ץ זר + בנדיקס חדש, הכנסתי אותו לתנור ל20 דקות והוא החליק פנימה בלי בעייה, עובד כבר שנתיים בלי להתלונן עם אתו בנדיקס. לדעתי בהחלט אפשרי לבד...
אתה לא צריך לדעת יותר מידי ,זה זר של cj או של סופה זה אותו זר,
אני כותב מראש שאני לא מכוון את הדברים הבאים נגד מישהו חלילה.
בכל זאת זה פורום שדוגל בעבודה עצמית (או לפחות היה כזה)... אני לא חושב שהפעולה הזו מחייבת בעל מקצוע, גם אם מי שעומד בפני עבודה כזו עושה אותה לראשונה. לא יודעים? קוראים קצת חומר, שואלים אנשים, מבינים שזה בר ביצוע והרבה אנשים עושים את זה בעצמם בבית... וקדימה לעבודה.
אני לא חכם גדול, גם אני עכשיו מול ביצוע של אותה העבודה בדיוק - להרכיב את הזר החדש על גלגל תנופה של סופה, ולהרכיב על הרכב (ותוך כדי גם להחליף קלאצ'). לא עשיתי את זה מעולם, אבל אני הולך לעשות את זה ומשוכנע שזה יעבוד לי. כי אני מבין את הבעיתיות בעבודה הזו, ומבין איך לעשות את זה כמו שצריך, כן, בתנאים בייתיים. ובעזרת התנור של אמא.
כן, גם בבלמים ברכב שלי אני מטפל לבד. כאן זה ג'יפולוג, אין עבודה שאני מעדיף שמישהו אחר יעשה על האוטו שלי מאשר אני.
נשמע מוכר? זה היה הלך הרוח כאן פעם. נשמע לכם מפחיד? זו כבר פרשנות...
היה לי חשוב לכתוב את זה. (בלי קשר אליך מיכה, הנושא כאן פשוט העלה את העניין).
זהו, אפשר לתקוף.
אמנון :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
שמיל עובי הרפידת מצמד הוא 11 מ"מ. זה תקין?
רפידת המצנד 11 מ"מ?
אתה בטוח שלא מדדת את טס הלחץ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
דברתי עם דיסקל. הם יעשו את זה.
יעני מה חשבת, שאני מחרטט?! בטח שהם עושים את זה(חריטה והחלפות זר שיניים).ואני הולך להפתיע אותך, לא רק את זה הם עושים. עוד הרבה דברים....
1 קבצים מצורפים
רמי הם בהתחלה לא ידעו בעצמם אם הם עושים את זה.
שמיל זה מה שמדדתי. את העובי של החלק הזה. זה לא הרפידת מצמד כלומר אם היו שואלים אותי מה זה אז הייתי אומר רפידה. זה נראה רפידתי למדי...
את השמש אני חושב להחליף, גם עליה יש מעיין גל כמו בגלגל תנופה.
מיכה
אתה בונה רכב לתחרויות עבירות או למשחקי מכונאות ?
תעיף את הקלאץ' המשומש ושים חלקים חדשים בלבד. יש לרפידה עוד כמה פרמטרים, מלבד העובי, ויש דברים שלא תוכל למדוד.
ואם אתה באמת מתכוון להתחרות, אז תשקיע במחוזק, למרות המנוע המקורי.
בברכה,טושי
הקלאץ הזה נראה בסדר גמור.
טושי, תסתכל עם איזהמנוע וגיר הוא הולך לעבוד, ותבין למה אין טעם שישים מחוזק.
טושי, אם היית קורא מתחילת השרשור אז שאלתי אם שווה להביא קלאץ' מחוזק למרוצים. אולי עדיין שווה כי אני לא יודע כמה עולה בארץ שמש ורפידה.
במהלך שבוע הבא אני אברר ואז אקבל החלטות.
שמש אפשר לחרוט? שוה לחרוט?