תגובה: מזמין היום רוביקון 2012 , ויש לי מספר שאלות.
רון, חן, LANDY בוקר טוב ומזל טוב על הקנייה החדשה.
לאחר התקנת קיט מיתלים וסט מיגונים שלנו על הרוביקון הראשון במכירה ישראלית יש לי כמה תובנות.
קיטי המתלים שיש במדינתנו הצנועה אכן מתאימים בחלקם לרכב (לא היו שינויי זרועות או תושבות בולמים/קפיצים). ישנם שינויים קימים ברכב שמצריכים שינויי של הקיט והוספת חלקים שלא קיימים שם.
הרכב הוא זהה ברובו המוחלט והחשוב לרכב ביבוא אישי.
הפגושים ופנסי החזית הותאמו לתקן האירופי. לכן שונים מהדגם האמריקאי.
הצמיגים מגיעים במידה 245/70/17 בחתך כביש. אין אפשרות לג'אנטים 16" (קאליפרים מוגדלים מקדימה).
סט המיגונים של רכבי 2011 אינו תואם לרכב החדש ולכן פיתחנו וייצרנו סט מיגונים חדש התואם לרכב הנ"ל.
ללא קיט הגבהה אין יכולת להזיז את הקניסטר (חן) אלא למגנו במקומו הנוכחי בלבד.
הרכב נוסע מדהים ואמנם מורגשת טיפת השהיה בתחילה אבל הוא מאיץ בנזונה!!!
כל מחלות הקירקושים ורעשי הרוח הושארו להנאת הלקוח.
בולמי הפוקס שמגיעים לארץ כסטנדרט לרכבי הרנגלר (ספורט, רוביקון) מחוייבים לעבור שינויים (שנעשים פה בסדנתנו) על מנת להתאימם לרכב החדש.
אשמח לעזור בכל שאלה
ארנון שושני
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
arnonshoshani
רון, חן, LANDY בוקר טוב ומזל טוב על הקנייה החדשה.
בולמי הפוקס שמגיעים לארץ כסטנדרט לרכבי הרנגלר (ספורט, רוביקון) מחוייבים לעבור שינויים (שנעשים פה בסדנתנו) על מנת להתאימם לרכב החדש.
אשמח לעזור בכל שאלה
ארנון שושני
ארנון שלום,
אתה יכול להסביר/לפרט קצת בנוגע לשינויים הנדרשים בבולמים.
בתודה
חיים.
חיים שלום
הבולמים שמגיעים כסטנדרט למערכות ההגבהה בארץ או בהזמנה מחו"ל צריכים כיוון מחדש ושינויי
מה השינויים בדיוק אתה מבין שאני לא יחשוף.
ארנון
אני מאוד מעוניין להזמין רכב מאובזר מחול, זו שאלה לאלה שקנו כבר: האם אתם יכולים להמליץ לי על מישהו ספציפי מהנסיון שלכם? איך אתם מצאתם את הרכב בחול? איביי?
אני את הרכב מצאתי אצל דילר באינטרנט, סגרתי עיסקה עם דילר כאן בארץ שיש לו שותף בארה"ב הוא רכש עבורי את הרכב, דאג לכל הניירת ולשילוח, בארץ הדילר שיחרר את הרכב העביר אותו תקינה והביא לי אותו אחרי כל הפרוצדורה, המלצה שלי לא לעשות שום שינו ברכב ולא לפגוע ביציבות שלו והתנהגות הכביש, תסע איתו זמן מה ואז תחליט אם אתה רוצה לשנות בו דברים, (אני נוסע איתו כבר שנתיים ולא מוצא צורך לשנות בו מאום הרכב הזה כמו שהוא עושה הכול ואני אומר זאת אחרי עבר של 35 שנה של רכבי שטח כולל הגבהות והטרפות.
בהצלחה,
יובל.