לעת עתה אני לא יודע אם יש בכלל התארגנות. קראת מה דרור כתב. נהיה יותר חכמים כנראה מחר על הבוקר
Printable View
לעת עתה אני לא יודע אם יש בכלל התארגנות. קראת מה דרור כתב. נהיה יותר חכמים כנראה מחר על הבוקר
נכון ללפני שעה. במסעדה אין שלג, בפסגות מסביב יש.
מוקד מע"ץ 2120 *
אמורים לדעת את מצב השלג באם יש בכבישי הצפון ורמת הגולן
נווה אטיב-מרכזיית המלון -מידע שוטף על התנאים באתר ובדרך אליו
משטרת ישראל מוקד 100 אבל הם לא יענו לך על כך אף כי הם מחויבים
יוסי
תומר אנחנו גרים 2 מטר אחד מהשני אני גר מול בית ספר ערמונים
נכון להרגע !!! מחבר שמשרת בהר דוב
השלג לא מפסיק לרדת בשעות האחרונות ובדקות אלו עוד יורד ולא נראה כאילו הולך להפסיק
בהצלחה
אז מה זה אומר תכלס....הר דב זה לא בדיוק אזור מטוייל
חשבתי שאתה בעל ספורטאז' מסוקס תומר, אבל אתה מתנהג כמו ילדה עם קוקיות...
ואם לא יהיה שלג אלא רק בוץ מטורף וגשם בלתי פוסק שהופך את כל הרמה למפל אחד ענק של מים, לא שווה טיול?
נמרוד- האמת לא. יום שישי בבוקר. גשם. כמו ברוב סופי השבוע, גם השבוע ממתין בחניה איזה משהו חדש ומהיר עם הניילונים עוד על הכיסאות, שממתין לנסיעה למסלול הרגיל-ירושלים, ים המלח-כביש הערבה-מצפה רמון, הביתה. וגם יש לנו שקט מהילדה כי היא בגן, אז אפשר גם שישי בבוקר באיזה בית קפה, עם המשהו המהיר. אז יש הרבה מה לעשות, ואם אין שלג אני לא אניע סתם ככה את האוטו בשביל נסיעה של שעתיים וחצי שלוש רק להגיע צפונה.
מה זה המשהו המהיר
בקיצור, אתה ילדה עם קוקיות.
לא שיש לי משהו נגד ילדות עם קוקיות, נהפוך הוא, כמה מבנותי האהובות ביותר מצוידות בקוקיות. לא עלה על דעתי להדיר אותן או נשים בכלל, או עולים חדשים מכל עדה שהיא לצורך העניין, מפעילות ג'יפאית כלשהי. ולראיה אני לוקח אותן לרמת הגולן לראות שלג. או גשם.
ערב צח
שלג נתפס על הצירים כבר באזור מגדל שמס - דכבה דקה.
בחרמון המצב יותר טוב - בנתיים האתר סגור עד שסופה תגמר.
ככל הנראה ישאר רק בשעות הבוקר המוקדמות (מאד...)
יורד גשם מיידי פעם בעוצמה חזקה סביר להניח שבבוקר המאוחר יותר ימיס את השלג.
אם יהיו שינויים משמעותיים הלילה - אנסה לעדכן בפורום (בהנחה שלא אצא לפנות צירים ....)
לילה טוב
חגי
אם אני אסע בג'יפ מחולון עד לרמה רק כדי לגלות שהשלג לא ממש כבד ושבעצם יכולתי לנסוע גם בפוקוס ולהגיע כמעט לאותם מקומות, אני ארגיש פשוט אידיוט.
היישר מפורום מזג אוויר:
כך זה נראה באלרום ב- 2:15
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Vi...geId=158662233
טוב-רשמי-סופת שלגים בגולן.
http://www.mako.co.il/news-israel/health/Article-4493d8c6345d431017.htm&sCh=31750a2610f26 110&pId=786102762
יאללה... קפה חזק של בוקר, כמה בורקסים במאפיה, ואני בדרך. יונתן, צפה לטלפון, ניפגש שם?
אני מבקש מכולם לנהוג במשנה זהירות
לא אתם עליכם אני סומך בעיניים עצומות
אלא מאותם חכמים שאין להם מושג ירוק בנהיגה תנאי קיצון-הזהרו מהם
שבת מקסימה לכולם
יוסי
אני יוצא , מי שמעונין 0504042780