סט קומפלט, של קפיצים + בולמים, של אחת מהחברות הגדולות.
תעלה תמונה של הכלה..
Printable View
סט קומפלט, של קפיצים + בולמים, של אחת מהחברות הגדולות.
תעלה תמונה של הכלה..
אביב מזל טוב!
תעלה תמונות לקבוצה כדי שנראה את היפיוף!
הכי טוב לך למומחים בנוגע להגבהה!
יש לך את מורי , את ליאור , את רמי (ואני לא ממש מכיר עוד )
הרכב עוד לא אצלי. נתתי לו בינתיים מקדמה של 4000 ש"ח והוא התחייב שהוא יותר לא נוגע ברכב. השבוע אני אסגור את כל עניין הביטוחים ואז ביום שישי הרכב יהיה אצלי ואני מבטיח להעלות תמונות. אני אגיע איתו למפגש בתל- חדיד. הרכב בצבע תכלת מטאלי.
אני אתייעץ עם המומחים לגבי הגבהה אבל כמה זה אמור לעלות ? הבנתי שגם רצוי למגן את הטנק דלק, יש עוד דברים שבירים שכדאי למגן?
שוב תודה רבה לכל העוזרים :)
רשמת את הקילומטרז' העדכני???
אני אישית נגד לתת מקדמות.... במיוחד אם זה לא כתוב איפה שהוא....
בסמוראי רק טנק דלק ומיגוני סף..... (תלוי גם במה שאתה הולך לעשות)
אז אביב ,
אתה מוזמן להצטרף לטיולים שמציעים לך בקבוצה!
לעולם אל תיסע לבד לשטח! (תאמין לי שלא כייף להיתקע באמצע שום ומקום ולנסות להסביר איפה אתה לחבר)
תהנה מהאוטו ! תשמור עליו! תטפל בו!
תיסע אם הרכב לפני שאתה מוסיף תוספות... הכי טוב ככה לדעת בדיוק מה אתה צריך....
אולי להתחיל דווקא בצמיגים ולא בהגבהות...
כן ברור שאני לא אסע לבד, היינו מטיילים טיולי משפחות עם הספורטאז של אמא שלי דווקא יש לו יכולות נחמדות מאוד, עשיתי מסלולים די טכניים ככה שאני לא חדש בתחום הג'יפים. ציינתי כבר שאני אעביר את הצמיגים מהספורטאז' (מקסיס 771). אני אשמח לטייל עם הקבוצה, נעשה היכרות במפגש בתל חדיד
ניהיתה לי אסטמה מהשרשור הזה.. זה מרגיש כמו מרתון.
הרכב עוד לא אצלך וכבר אתה רוצה להגביהה אותו? תסע עליו קצת, תכיר אותו, ורק אז תחליט מה יהיה לך מתאים.
e-Pit@m יש בנאדם חדש שמתעניין ברכב (כנראה בחור צעיר) ואתם שולחים אותו לשפר חצי מהרכב?!
רגע אוויר.. תנו לו לנשום, הוא אפילו לא מבין את ההבדל בין המסולסלים והעלים.
בכול אופן שיהיה בהצלחה!
חברים עוד שאלה אליכם,
בסמוראי שקניתי מותקנים לוקרים ידניים. המוכר השתמש בהם לפני 10 שנים בפעם הראשונה וגם האחרונה. האם הלוקרים יהיו תקינים עכשיו אם במשך 10 שנים הם היו משוחררים ולא נגעו בהם?
עד עכשיו לא התערבתי... עכשיו אני מתערב -
למה הוא לא נגע בהם 10 שנים ?
איך בדקת את ה4X4 לפני הקניה ?
ובכלל מה הבדיקות שעשית, אם רק עכשיו נחשף הפרט הזה ?
לא נגע בהם 10 שנים מכיוון שלפני 10 שנים הוא נסע לטיול הראשון שלו עם אישתו בדרום, אישתו לא אהבה את הקטע ומאז הרכב לא ראה שטח והלוקרים לא היו בשימוש.
לא בדקתי את ה4X4 לפני הקנייה אבל שאלתי אותו והוא אמר שהוא עובד. ואת כל הבדיקות עשיתי לבד על סמך מה שלמדתי פה בפורום (בדיקת חלודות, הסתכלתי במכסה מנוע וגם נסעתי ברכב).
כדי לבדוק הלוקרים וה4X4 עובדים יש דרך מאוד פשוטה.
תמצא משטח חולי ליד ביתך.
תיקח חבר עם רכב שטח או עם ידיים חזקות שיבוא איתך, תסתובב ב2X4 עד שתשקע.
אז תעביר ל4X4 בטרנספר, ותנעל את הלוקרים...הגלגלים מסתובבים? יצאת מהתקיעה? יופי ה4X4 עובד.
גלגלים לא מסתובבים? תבדוק האם הדריישפט הקדמי מסתובב?
ואז תחזור אלינו עם תוצאות...
אם הוא באמת פדנט אז הוא דאג לגירוז ראוי (לא יתר על המידה) ולבדיקה של הלוקרים אפילו אם לא השתמש בהם. כמו כן הוא דאג לשימוש במכלולי ה4X4 ולו בשביל ה"הרצה".
אתה גם לא חייב לגשת לחולות, אתה יכול להרים את הרכב על כל 4 גלגליו לשלב ולראות מה קורה.
כמו שGodsFather אמר...
יש לך גם את האופציה ללכת למוסך ולבקש שיעלו אותך על הליפט , לשלב 4X4 ולבדוק!
וכמובן , תלך בכל מקרה למוסך , תחליף שמנים (גם בטרנספר ובסרנים ) , תגרז , ותעשה טיפול כללי ....
למה ללכת למוסך ? למה לא לעשות לבד ? להכיר את הרכב כראוי ואולי אפילו לתת לו את הטיפול הראוי כמו שהבעלים הקודמים נתן ?
אני מציע לך לברר עם הבעלים הקודמים באילו חומרים הוא השתמש ברכב. אילו שמנים ופילטרים ולנסות לשמור על הקו הזה, בלי התחכמויות. נכון שזה לא פרארי, אבל עדיין.
לפי דעתי את הטיפול הראשון עדיף לעשות במוסך....
למה ?
מה ההבדל ?
אתה מצפה ללמוד משהו מאיך שעובדים במוסך בזמן הטיפול ?
ואם במוסך יזיקו לרכב במקום להועיל לו ? (וכבר היו דברים מעולם)
מילא אם אין הידע ואו היכולת, אבל אם יש ?
אתה יודע מה ,
אני מודה בטעות...
אם יש לך ניסיון אז תעשה בעצמך... אבל אם אין לו , שילך לאחד מהמומחים ... (ליאור , רמי , מורי )
אני אלך לעשות לו טיפול כללי של גירוז ושמנים וכל זה, בעיקרון יש לי בסיסי אבל אבא שלי כל הילדות שלו טיפל בכל המכוניות לבד, לכן את הטיפול הראשון אני אעשה בבית איתו, ככה אני אכיר את הרכב ואת חלקיו ואלמד אותו, הבנתי שזה לא צריך להיות מסובך.
את ה4X4 אני אבדוק בשטח מחר, יש לי עלייה נחמדה ליד הבית שבלי 4X4 הרכב מחליק, אני אנסה לעלות בלי ואז עם..
תודה רבה חברים על העזרה