תגובה: הצטרפות למשפחת הווגונירים
יש לכם מושג איפה אוכל לקנות ציוד כמו ג'ק טוב , בוקים להרמת האוטו , אקדח לפתיחת גלגלים לקומפרסור ( קומפרסור יש לי ) וכו' ?
לגבי הבדיקה וצילום העצמות של הנבלה שלי , אני מחכה למזג אויר יפה שבו לא ארגיש טוב כל כך , אתקשר לבוס שלי ( אני ) ואשאר בבית , עטוף בסמיכה
עם כוס תה ............ומברג בין השיניים ....ואזחל מתחת לאוטו למקום שכולו טוב ...כמובן עם מצלמה עם המון פילם .
ערב טוב
אסף
ליד צריפין יש מקום שנקרא ל.כ...
הכל בזול והציוד חלקו טוב וחלקו לא
קח מקדמי בטיחות אם אתה קונה ג'ק קנה ל3 טון ומעלה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wagon67
...כמובן עם מצלמה עם המון פילם.
אסף
ומה תעשה עם הפילם הזה, תשלח לנו בטלגרף?:cool:
קובי
שלום שוב לכולם
תוכלו לספר לי מה זה אקסים ?
תודה
אסף
אקס = axle - סרן. לכן אקסים, סלנג לסרנים.
כשאתה קונה בוקים, קנה רק של 6 טון. ה 4 טון קטנים מדי לג'יפים (מבחינת הגודל לא מבחינת העומס)
אסף.
אפשר להניח את כל הג'יפ על 4 בוקים או שאין טעם לקנות 4 ? זה נשמע לי קצת מסוכן לשים אותו על בוקים ולהיכנס מתחת . נכון ?
אפשר לשים על 4 בוקים אבל לא מומלץ.
כמו כן כדי שזוג גלגלים יהיה על הרצפה, ויש לשים להם אבנים שימנעו מהגלגלים להסתובב ז"א מהרכב לזוז
שלום לכולם
השבוע לא הצלחתי להבריז מהעבודה אז לא היתה לי אפשרות להתחיל לעבוד על הרכב . מה שכן , בהבזק של זיכרון הלכתי וצילמתי מספר תמונות . גם של
האוטו עצמו וגם של הקרבורטור .
התמונות לא יצאו טוב , אני מקווה שתצליחו לראות משהו . בכל מקרה עוד אצלם תמונות באמצע היום שייצאו טוב יותר.
אם יש לכם תגובות לגבי הקרברטור - אשמח לשמוע .
תודה ושבוע טוב
אסף
מצטער , לא הצלחתי להעלות את התמונות . כנראה שאני לא רק מאותגר מכנאות אלא כל נושא טכני שהוא . אבקש עזרה מאישתי ואעלה את התמונות מאוחר יותר.
יש למישהו מושג מה קורה עם העלאת הקבצים ? אני לא מצליח להעלות תמונות ...
אם למישהו בא להתאמץ קצת ... פרסמתי את התמונות הללו בקארספורום תחת הנושא " שיפוץ קרבורטור" שאני פתחתי בשם grand wagoneer .
אשמח אם תשוטטו לשם ותראו את התמונות ואת התגובות שקיבלתי שם .
תודה
אסף
כשאתה ב"מצב מתקדם" יש לך למעלה סמל של אטב משרדי עם קובץ, פתח אותו, תעשה ADD FILES, בחר את הקבצים ואז "העלה".
אסף.
אסף שבת שלום! צור קשר טלפוני 0506667016 ארי.
שלום ארי
לאיזה אסף הכוונה ?
אליך... צלצל לארי הוא מנטור של הכלים הללו
היי אסף , מה קורה ? יש התקדמות ? אני מקווה שדיברת עם ארי גודס הוא יכול לסייע רבות.
עוזי
שלום לך וואגון67.
אל תתפזר.
נסה למקד את עצמך .
יש לך גיפ יפה שזקוק לטיפול .
תתחיל עם מכלולי ההנעה .נסה ללמוד ואז תגש לבצע.קח את הזמן שלך ,יש לך המון מה ללמוד ולעשות .אל תתחיל לקנות כל מיני כלים מיותרים.
גם ככה וגם אחרת ,אתה תקנה כלים יעודיים[למה אתה צריך אקדח פניאומטי לגלגלים?].
http://www.jeep4x4center.com/grand-w...ries/index.htm
את הסדקים בשאסי ,אם יש או אין ,תשאיר לטיפול מאוחר יותר ,יש בעלי מקצוע המתמחים בריתוך שלדות .
אחרי זה לאיזור המנוע ,עובד? יופי !רוצה קרבורטור אחר ? שיפורים? אתה רוצה לטייל או להתחרות עם מישהו?גם ככה אתה תקדיש לו ים של זמן וכסף ,
אז אל תחפז,הוא לא יברח לך מהחניה.
ואז ,אחורי כל זה ..תתחיל לדגם ,פנים הרכב ,חיצוניות.שעונים ,מכוונים,ריפודים ואביזרי נוחות סטייל SUV.הרי הוא נולד כזה ,ראשון הSUVים.
מה שרציתי בגדול להגיד לך ,זה ,,קח הרבה אוויר.
ותתחיל לצלול..
שלום לך וואגון67.
אל תתפזר.
נסה למקד את עצמך .
תתחיל עם מכלולי ההנעה .נסה ללמוד ואז תגש לבצע.קח את הזמן שלך ,יש לך המון מה ללמוד ולעשות .אל תתחיל לקנות כל מיני כלים מיותרים.
את הסדקים בשאסי ,אם יש או אין ,תשאיר לטיפול מאוחר יותר ,יש בעלי מקצוע המתמחים בריתוך שלדות .
אחרי זה לאיזור המנוע ,עובד? יופי !רוצה קרבורטור אחר ? שיפורים? אתה רוצה לטייל או להתחרות עם מישהו?גם ככה אתה תקדיש לו ים של זמן וכסף ,
ואז ,אחורי כל זה ..תתחיל לדגם ,פנים הרכב ,חיצוניות.שעונים ,מכוונים,ריפודים ואביזרי נוחות סטייל SUV.הרי הוא נולד כזה ,ראשון הSUVים.
ותתחיל לצלול..
בהצלחה ,בבקשה שתף אותנו בתמונות .זה מעניין מאד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עוזי עידן
היי אסף , מה קורה ? יש התקדמות ? אני מקווה שדיברת עם ארי גודס הוא יכול לסייע רבות.
עוזי
בוקר טוב , עוזי
דיברתי עם ארי , בן אדם מדהים . נחמד מאוד , קבענו שאגיע אליו איזה יום לביקור .
לגבי ההתקדמות - אני מצטער להודיע שעדיין לא . הזמן לא מתאפשר לי . נכנסתי לאיזה אטרף בעבודה ובבית כך שאני לא מוצא זמן לעצמי ( ווכמובן - לכלה ) .
עוד יבוא היום ....
שבוע טוב\
אסף
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
RONI
שלום לך וואגון67.
אל תתפזר.
נסה למקד את עצמך .
ותתחיל לצלול..
בהצלחה ,בבקשה שתף אותנו בתמונות .זה מעניין מאד.
רוני , תודה על התמיכה הנפשית ... כמעט ניגשתי כבר לפסיכולוג ...
אני אכן מתכוון לצלול , אני מקווה רק לא לטבוע עקב חוסר אויר .
תודה גם על הקישור לאתר החלפים . יש שם איזושהי בעיה שבמעבר מהיר עליו זיהיתי .- לא נראה לי שיש הרבה , אם בכלל, חלפים
שמתאימים לשנה שלי ( 1974 ) , רובם מתחילים מ 78 או אף יותר מאוחר . השאלה האם זה מתאים .
תודה ושבוע טוב
אסף