אחרי שאתה מבין שאתה יכול לעשות את אותו הדבר מהר יותר, אתה עוזב את השיטה שאתה מדבר עליה.
Printable View
אחרי שאתה מבין שאתה יכול לעשות את אותו הדבר מהר יותר, אתה עוזב את השיטה שאתה מדבר עליה.
התשובה המלאה היא כן ולא,
מדובר במערכות שליטה שלחצי הצמיגים דומות מאוד לאלו של המשאיות, מבחינת הפעולה אבל לא המיקום, בהאמרים בהם מותקנת המערכת למיטב זכרוני מדובר במערכת שמוחדרת לתוך הציריה ולא חיצונית, זה בטוח יותר לרכבים כאלו. בעקרון מדובר על מערכת TPMS, בקרת לחצים בצמיגים משולבת בקומפרסור.
המערכות האלו לא נמכרות משהו, כיוון שאין להן הרבה ביקוש וההתקנה היא מסובכת ויקרה מאוד, לכן מתקינים בעיקר על מובילים כבדים אוטובוסים שנוסעים למרחקים באירופה וכאלו...
אבל גודייר קיבלו מימון ממשלת ארה"ב לעשות מו"פ של צמיג מתנפח מעצמו, אז יכול להיות שמשם תגיע הבשורה.
בכל מקרה, הפתרון היעיל ביותר היום, הוא מד לחץ וקומפרסור טוב, לפחות בשבילי.
whisky
מוצר מצוין לבעיה שלא קיימת..
אם גם ככה צריך לעצור כדי להרכיב אותם, אז כמה זמן כבר חסכת?
מה גם שהעצירה להורדת אויר היא גם לבדוק פעם אחרונה לפני הכניסה לשטח שאין הפתעות, העצירה הזו הוכיחה את עצמה יותר מפעם אחת.
לאן אתה ממהר?
בוקר טוב.אם לא הייתי משתמש כבר כמה שנים באביזרים המדוברים ומרוצה מאד לא הייתי "נכנס" לזה.מסכים גם שלג'יפאי "הארץ ישראלי התפרן המצוי" סך 300 שח עדיף שיושקעו במקומות אחרים [לא חסר]. זה ממש אובר לוקסוס . ממש ממש לא ברשימת הציוד ההכרחי,אפשר להסתדר מצויין בשיטה השמרנית,כריעת ברך שליפת השסתום האל חוזר [וונטיל] או סתם נעיצת גפרור למשל או בשפיצ'יק שעל מד ה-PSI שנועד פונקטה לצורך זה. כפי שאמרתי בהתחלה מתאים לי מאד להרכיבם עוד על הכביש כמה דקות לפני הכניסה לדיונות בידיעה ברורה שהם "מעצבנים בדיוקם" ובכלל- מבט מהיר על הצמיגים אומר לי את הלחץ [מנסיון, לא מילה גסה] לפעמים מסיר אותם ממש לפני הכניסה, לפעמים לא, תלוי על איזה צד קמתי בבוקר. סה"כ נחמד, יעיל מאד, אני אוהב את זה,לא סתם המציאו את זה,מתאים לי-"הרכב ושכח". פגישה מקרית עם אורי מכתום במוסך אודי מזרחי ורכשתי. STAUN ולא מצטער לרגע, ההפך. הקלות הבלתי נסבלת של שחרור האוויר למידה הרצויה. אפשר להתווכח על זה, אבל יש גם כאלה שקמים על הבוקר עם מכאובי גב ורוצים לקצר זמן צ'וקהרה.
מעבר לזה: כל מערכת דיחוס האוויר על הציוד ההיקפי [הנלווה למדחס מובנה] זוכה אצלי ליחס מיוחד. מפונקת באל חוזרים, שסתומי בטחון, צינורות סופר דופר, פרסוסטט, ושעון מד PSI מול העיניים. אגב -משמשת גם ל- 2 נעילות נשלטות אוויר.כאמור מערכת דיחוס האוויר אצלי- אגף בפני עצמו, אפילו מיכל שמן מדחסים בהיכון. , בניתי לצורך המערכת אביזר יעיל , נוח ומדוייק לשחרור אוויר [ללא קשר לדיפלייטורים] צינור אוויר 20 באר המתברג להברגת צינור הוונטיל [קצה סטנדרטי] משחרר אוויר עד לשעון מד PSI ובקצה העליון ברז כדורי קטן, פותח את הברז משחרר אוויר ,סוגר את הברז באגודל [לא בידית] עד לקבלת הלחץ הרצוי בשעון, סוגר סופית את הברז, משחרר מהגלגל ויאללה. הצינור באורך המתאים לשימוש בעמידה. חבל שאיני יכול להעלות תמונה כרגע.
צביקי, בלי תירוצים - שלח תמונות אפילו למייל ונדאג להעלות.
כנראה שכן. יש לך סבלנות, לנו אין.
אנחנו מבריגים את כל הונטיל החוצה.
יש כאלה שנותנים לאוויר לעוף החוצה עד לשריקה. אחרים, (בעיקר משתמשי נעילות אוטומטיות, כמוני) סופרים שניות. כדי שהפחתת הלחץ תהיה מדויקת פחות או יותר בין שני הצדדים.
פעם, בגלל חוסר הסבלנות (ועדו 15 ג'יפים שממתינים מאחור) גם היינו ממלאים אוויר בלחץ המקסימלי שהמשאבות הישנות בתחנות הדלק היו מסוגלות לספק. שמים עת המחוג על 120 וממלאים וכל כמה שניות בודקים עם מד לחץ האויר הקטן שלנו, עד שמגיעים ללחץ הרצוי. היום, עם המשאבות הדיגיטליות, זה מיותר.
בדרך פני צלקת, אפילו הלכתי לשרלטנים מר"ג [או בני ברק] לרשום את זה, אמרו לי- סחטיין יופי,הולכים על זה, צריך להשקיע בפס יצור בסין ככה וככה ,ברחתי משם, אח"כ הסתבר לי שהם אומרים את זה לכל אחד.:D
דרור:D אוהב את היציאה -לך יש סבלנות לנו אין. [כבר]
המדחסים האלקטרוניים בתחנות הדלק? את הויאגרה המציאו רק בגללם. מאז "הפרדת הרשויות", חנויות הנוחות [עלאק] , ארומות למינהן, מסופי הדלק, חלפו עברו הימים היפים שמדחס הפאנצ"ר מעכר התעשייתי סיפק אוויר לכל הקומפלקס. לרכבים פרטיים, להוספת עוד כמה PSI קטנים, נו ,זה עוד בסדר
צביקי, אני לא מצליח להבין כלום ממה שאתה כותב.
[QUOTE=zviki;429268]דרור:D אוהב את היציאה -לך יש סבלנות לנו אין. [כבר]
המדחסים האלקטרוניים בתחנות הדלק? את הויאגרה המציאו רק בגללם. מאז "הפרדת הרשויות", חנויות הנוחות [עלאק] , ארומות למינהן, מסופי הדלק, חלפו עברו הימים היפים שמדחס הפאנצ"ר מעכר התעשייתי סיפק אוויר לכל הקומפלקס. לרכבים פרטיים, להוספת עוד כמה PSI קטנים, נו ,זה עוד בסדר[/QUOTE
אגב- חדש בל.כ. [שוב - אין כל קשר מסחרי,עסקי,חברי מלבד היותי לקוח] מדחס T-MAX [הצהוב] 12V עם מיכל צובר 10 ליטר מאלומיניום ושתי יציאות. מתאים ל-FULL SIZE , צ'ירוקי ,L-200 - כלים בסדר הגודל הזה. גם לטרנו וכו' בתנאי שמפנים לו מקום.
טל,בוסה ממך? כולי ריגושים, אבל מתי ניפגש? הגיע הזמן באמת,פתוח להצעות. אולי בעצם תבוא לדיונות של פלמחים, אני והדיפלייטורים נעשה שם קארחנה ;)
אין בעיה,בכיף,יום שישי הקרוב אני הולך לראות באמצע היום איך חותכים לבן של חבר את החתיכה מהבולבול,ע"ש הברית עם האלוהים.
תקבע ליום שישי אחר,אולי יצטרפו עוד אחרים.
אולי נעשה מיני מלך הגיבעה ?
בזמן שתתקארחן עם הדיפלייטורים שלך,אני אחפס אבן שפיצית או מקלון קשוח ,אספור עד 40 לקידמיים,ועד 50 לגלגלים האחוריים, ואוריד אויר,אל תברח לי.
ברצינות,תודיע.
ואיד זיל גמור. רשום לפניך: יום ו 27.1.12 בבוקר [לא מוקדם מאד, עוד נתאם טלפונית] ראלי הדיפילייטורים יוצא לדרך בחולות אזור שפך נחל שורק בואך קיבוץ פלמחים.
הראלי יתבסס על צחוקים, באלאגנים, פאלברות , הרבה קפה ולא בסגנון תחרותי, מיותר.נקווה למזג אוויר נוח. מצב הדיונות- מצע קשה בהתאם לעונת החורף, נשוט ברוב הדרך במצב 4X2 . אני מצידי אדאג למשתתפים נוספים. כולם מוזמנים. מקום המפגש: חורשת הצנחנים שפך נחל שורק, המקום ידוע גם בכינויו " המלבי הראשון".
לצערי בשל סיבות אישיות עלי להיות קרוב לביתי, אחרת הייתי מעביר זאת לאזור הדיונה הגדולה, אשדוד. כאמור עוד נתאם זמן מדוייק בשבוע הבא בס"ד.052-2866694 [גזור ושמור:)]
נא השגח בעת המילה שלא ישליכו את התינוק ויגדלו את החתיכה כפי שארע להרבה אנשים שאני מכיר.
זה ממש עתיק :) אבל תפשתי מישהו שלא מכיר:p