אגב, בדקת ממסר ASD ופיוזים בתא המנוע לפני שהתחלת הכל?
Printable View
אגב, בדקת ממסר ASD ופיוזים בתא המנוע לפני שהתחלת הכל?
יש ניצוץ? יש אספקת דלק? יש פיקוד מרססים?
אין ניצוץ, יש אספקת דלק, יש פיקוד מרססים.
את בית הפיוזים כולו בדק חמיס כשהיה.
תודה
רותם
ואין מתח לקוייל, או שרק אין ניצוץ? כשיש פיקוד מרססים, אמור להיות גם מתח לקוייל, ואם אין ניצוץ זה בד"כ אומר תקלת חיווט או קוייל דפוק. במידה ואין מתח הייתי בודק עם נורת ביקורת לד או מד מתח נוכחות מתח ברגל הקוייל במחשב.
קובי
האם אני יכול לבדוק מתח בכניסה לקוייל עם נורת ביקורת ? (חמיס בדק ככה לדעתי)
אם אני מבין - יש 2-3 שניות שבהן אני יכול לבדוק , כשנפתח סוויץ?
ואם יש להמשיך לרגל הקוייל במחשב?
מחר מגיע אליי חשמלאי שמתעסק בזה, אני ממש מקווה לטוב!
מתח לכויל אמור להיות כל הזמן.
רגל המתח לכויל במחשב היא גם רגל ה-+ למזרקים, מקבלת מתח מהאלטרנטור והיא מגיעה גם לרגל 57 במחשב.
רגל האדמה של הכויל היא רגל 19.
בכויל אפשר לבדוק עם מנורת ביקורת רגילה. ביתר רגלי המחשב לא מומלץ.
עדכון:
יש לי קודנית, בלי הקוד אי אפשר לתת סטרטר, ומשאבת דלק לא עובדת.
אחרי הקוד - הכל עובד, אבל אינני יודע לאן היא מחוברת ומה היא עוד מפעילה...אולי שם יש בעיה.
בדקתי לבד הפעם - אחרי פתיחת סוויץ אחרי קודנית, חיברתי נורת ביקורת במצבר במינוס - באף אחד מהקטבים בכניסה לקויל, לא נדלקה הנורה.
אותו הדבר עשיתי במצבר בפלוס - באחד הקטבים נדלקה נורה.
מה שאני מבין שיש מינוס בקויל, אבל אין מתח .
כמו שאמרתי מחר יגיע חשמלאי שמתעסק עם סופות, נקווה לטוב.
תודה
רותם
אם מגיע לך פיקוד למזרקים אז מה שנשאר לך לבדוק זה את הפלוס של הכוהל ובמינוס הוא צריך לקבל פולסים תוך כדי סטרטר
אם יש פולסים ולא מניע אז נשאר רק כוהל לא תקין. אתה יכול לבדוק את הכול בחוץ להוציא אותו מהגיפ אם מצבר
אתה מחבר לו פלוס קבוע ונותן לו פולסים של מינוס תוך כדי הפולסים את החוט של ההצתה אתה מקרב למינוס בערך חמש מ"מ כל פעם
שתתן פולס של מינוס צריך ליהיות ניצוץ בין המינוס לחוט הצתה בהצלחה תזהר לא להתחשמל זה לא נעים
בהצלחה.
דבר ראשון שתבקש מהחשמלאי זה להעיף את הקודנית. גנבים רציניים ממילא יודעים להתגבר עליה.
שלום רותם.
לאחר כל הבדיקות וההחלפות, אני מציע לך לבצע מספר בדיקות פשוטות.
בזמן שמישהוא נותן סטרטר, תבדוק באמצעות נורת ביקורת (כאשר הצד השני שלה מחובר למינוס) אם יש לך פלוס קבוע ברגל אחת של קונקטור המזרק.
אם יש מתח קבוע בזמן סטרטר, תעבור לבדיקה הבאה. תחבר את הצד השני של נורת הביקורת ל פלוס מצבר ובזמן שמישהוא נותן סטרטר
תבדוק ברגל השנייה של הקונקטור של המזרק אם יש פולסים כן לא וחוזר חלילה. (מומלץ לבצע עם נורת ביקורת לד)
אם יש לך זאת אומרת שיש הוראות מחשב למזרקים לרסס דלק.
תעבור לעשות את אותה בדיקה בקונקטור של הכויל (בצמת חשמל כמובן) אבל בדיוק את אותה בדיקה. אם יש לך גם פלוס קבוע וגם פולס, אז גם חיישן קרנק
תקין וגם חיישן קאמפשט (בתוך הדיסטראבוטור) תקין.
אם עד עכשיו הכל היה כן, חבר את הכויל ותבדוק ניצוץ מהיציאה של הכויל, אם יש עד כאן, זה אומר שגם הכויל תקין.
חבר את הכויל לדיסטרבוטור ותבדוק אם יש ניצוץ אחרי הדיסטראבוטור. באיזה שהוא מקום אתה חייב להיתקל בלא אחרת הג'יפ היה מניע.
במידה ואין לך פלוס לכויל או למזרקים, חפש ריליי SHUTDOWN בקומפסת ריליים, הרבה פעמים למרות שהוא תקין ונמצא במקום, אחת הרגליים שלו שוקעת בתוך הפלסטיק
ואז אין מגע .אם אין לך פולסים במזרקים או בכויל יכול להיות חיישן (קרנק או קאפשאפט) או מחשב.
או שיש לך ניתוק ע"י קודנית שמשבש לך את הכל.
אם תרצה הסבר מדויק או שיש לך עוד שאלות אתה מוזמן להרים טלפון (בשעות נורמליות)
יניב
עדכון:
הקודנית עפה!
2 חיישני קראנק חדשים מאי ביי (סינים) + הקיים (הישן) לא תקינים.
החיישן במפלג הקודם + החדש לא תקינים.
מכל מהלכי הבדיקה של יניב אפילו את השלב הראשון לא עברתי......
אני מקווה שלא משהו שורף אותם.....
עדכונים בהמשך.
אה ומנוע צעדים חדש - עובד!
תודה
רותם
היי רותם.
מה לא קיבלת בשלב הראשון ? אין לך 12V למזרקים או שאין לך פולס מזרק.
אם אין לך מתח 12V למזרקים, סביר להניח שאין לך גם 12V לכויל.
אז אם זה כך, יש מספר אפשרויות:
א. רילי SHUTDOWN לא תקין או שאחד הרגליים שלו מנותקות.
ב. פיוז שרוף
ג. נתק בצמת חשמל.
ד. מחשב לא תקין.
לאחרונה ניתקלתי ביותר מקרים של מחשב לא תקין.
אבל זה לא אומר כלום, כי כל מקרה לגופו של עניין, יכול להיות שאצלך יש משהוא אחר וזה רק נראה אותו דבר. בכל מקרה שווה בדיקה.
לגבי חיישני הקראנק, למה אתה חושב שכל החיישנים לא תקינים ? איך בדקת ?
יניב
היי יניב , קודם כל תודה.
כל אחר הצהריים עבדנו על הג'יפ, אני והחשמלאי.
לא קיבלנו 12v למזרק.
הרילי בסדר, וגם הפיוזים.
פתחנו חלק מצמת החשמל ביינתיים, אבל יש מעט "אי סדר" בחשמל...
בדקנו את כל החיישנים עם "אבומטר"......אמרתי נכון? לא היית שום תגובה בשום חיישן, ולאימות בדקנו חיישן קראנק חדש לגמרי שהיה אצל החשמלאי( של רכב אחר אמנם....)
מחר נמשיך עם חיישנים מקוריים חדשים.
תודה!
רותם
משהו לא מסתדר לי בכל החיישנים ה"לא תקינים" הללו.
כן, גם לי נראה משהו לא הגיוני שכל החיישנים לא תקינים.
מה גם שאם לא מגיע 12V למזרקים, אז קודם כל יש בעיה באספקה של המתח.
שרשרת הפיקוד עובדת בצורה הבאה. אתה פותח סוויץ, מגיע למחשב הרכב מתח, המחשב מעביר פיקוד לרילי של הSHUTDOWN והרילי מעביר את המתח למזרקים ולכויל, אם לא מגיע מתח למזרקים, זאת אומרת שמשהוא בשרשרת הפיקוד הנ"ל לא תקין או יש נתק בצמה איפה שהוא.
תבדוק אם יש מתח ברגל 30 של הריליי SHUTDOWN, אם יש לך תעקוף את הריליי ותחבר באופן יזום וזמני לטובת הבדיקה בין רגל 30 ל 87 ואז תבדוק אם יש לך מתח 12V במזרקים ובכויל.
ניסיתה לחבר מחשב אחר ?
אם תצליח לפתור את הבעיה הזאת (של מתח) אז צריך לבדוק אם יש פולס למזרק והוראת ניצוץ לכויל ואם אין זה יכול להיות חיישן קרנק או קאמשאפט וגם מחשב.
תחזור עם תשובות וננסה לעזור לך להמשיך ולבדוק.
יניב
או קיי, עשיתי מעקף - יש מתח ב-30 של shutdown ל-87 - יש פלוס קבוע בקוייל וגם במזרקים.
אין פולסים במינוס מצבר ורגל שניה של מזרק.....
מה זה אומר זה שהייתי צריך לעשות מעקף?
איך אני מדייק במציאה אם זה מחשב , קראנק או קאמשאפט?
תודה
רותם
רותם יקירי.
אתה יורה לכל הכיוונים, וזו דרך מצויינת להוציא הרבה כסף ולקבל מעט מאד תוצאות.
למה את זה אנחנו שומעים רק עכשיו, ולא עם פתיחת השרשור, מה גם שנאמר לך לבדוק את הממסר הזה.
לא היה אצלך חשמלאי ש"מבין בסופות"?
מה בדיוק הוא עשה?
מה שאתה מתאר זה ברדק אחד גדול במערכת החשמל, או מחשב תקול.
כדי לא לשרוף עוד מחשב, אני מציע לך להוריד את הצמה כולה, ולהתחיל לעבור חוט חוט, גם רציפות, גם העדר קצרים, וגם הגעה למקום הנכון.
בספריית ההורדות שבאתר נמצא ספר הסופה, בספר הסופה שרטוט של מערכת החשמל של המחשב.
רק אחרי שתהיה בטוח שמערכת החשמל נכונה, מחוברת, ללא קצרים ונתקים, רק אז תמשיך.
זו המלצתי אליך, ואני מבין משהו במערכות חשמל של סופות.
אחרת, תמשיך להתברבר ולבזבז גם זמן וגם כסף.
זה שהייתי צריך לעשות מעקף אומר שיש בעיית חיווט?
עכשיו שהלכתי שלב אחרי שלב לפי מה שיניב הנחה אותי - הבנתי את ההתחלה של כל הבעיה, סמכתי מדי על 2 אנשי מקצוע שבאו, ולא ידעתי מה הם עשו או בדקו.
לגבי ההמשך - להוריד צמה ולבדוק מול השרטוט......אני עוד אחשמל מישהו או את עצמי...יש חוטים שמתחילים חומים והופכים צהובים בהמשך, לא יודע אם מבחילה, מהחום בתא המנוע או שפשוט החליפו חלק מהם....
רותם
רותם- סליחה שאני אומר לך
תגרור כבר את הרכב למוסך !!!
אתה עושה נזקים יותר גדולים.
זה כנראה מה שאעשה.
איך בודקים רציפות?