ברנרד, תודה על ההסבר המפורט והרצון לעזור.
בצעתי את השלבים ועדיין מקבל את אותה הודעה.
ניסיתי גם להריץ על הקובץ troubleshoot compatibility הוא גם המליץ להריץ כ XP SP3 . אבל ללא הצלחה.
רעיונות?
תודה,
Printable View
ברנרד, תודה על ההסבר המפורט והרצון לעזור.
בצעתי את השלבים ועדיין מקבל את אותה הודעה.
ניסיתי גם להריץ על הקובץ troubleshoot compatibility הוא גם המליץ להריץ כ XP SP3 . אבל ללא הצלחה.
רעיונות?
תודה,
משהו על קובץ שחסר ו-PATH שצריך להיות.
אני אריץ מחר שוב ואעתיק את ההודעה.
תנסה שוב את כל מה שהעלתי אבל במקום להריץ את Setup.exe, כקובץ ההתקנה, תריץ את הקובץ Load.exe.
זה צריך לעבור, לפחות את שלב ההתקנה.
שווה לנסות גם עם Xp SP2 mode.
היתה (יש) לי תוכנה ששולטת על מתלי האויר בריינג', שלא הסכימה לעלות בשום אופן, אלא ב-Xp sp2 והרשאות מנהל/Aministrator - לא יודע למה.
בכלל, כל מה שקשור בלנד רובר, לא עושה חיים קלים.. מסתבר.
גם אצלי, אתמול, במחשב שלא הצליח להתקין, לא עבד ה-Setup אך ה-Load כן הצליח לעבור את שלב ההתקנה.
אח"כ, כשנסתי להפעיל את התוכנה, קבלתי שוב את הודעת השגיאה (שאעלה מחר) הקודמת...
ברנרד / אמיר - נא להתקין מהלינק הבא :
http://www.microsoft.com/windows/vir.../download.aspx
להתקין ולנסות להריץ בתוכו...
(מדובר ב מערכת הפעלה XP מיוחדת שרצה בתור אפליקציה - שאמורה להריץ את כל הדברים שלא רצים טוב בWIN7)
בהצלחה!
אני לא חושב שאצלי זה קשור ל-XP/WIN7.
זו ההודעה שהופיעה כשניסתי להתקין באמצעות ה-SETUP:קובץ מצורף 55525
התקנה ע"י ה-LOAD, הצליחה אך בהפעלת המיקרוקט, מיד עולה, שוב, אותה הודעת שגיאה...
הי ברנרד ,
ההודעה קשורה להפעלת התוכנית בסביבת דוס ,
אם התקנת בסביבת WIN7 - ההצעה שהצעתי כניראה תפתור את הבעיה ,
אם בסביבת XP ,
זה אמור לפתור את הבעיה :
כניראה אחד מהקבצים חסרים או פגומים :
- Autoexec.nt
- Command.com
- config.nt
לבדוק שהם קיימים במיקום הנ"ל:
ספרייה : %windows%\System32 \
פתרון
Config.nt file, allow only:
dos=high, umb device=%SystemRoot%\system32\himem.sys files=60 shell=SystemRoot%\system32\comman.com/e:4096
או להוריד ולהריץ :
Direct Download Here: http://www.visualtour.com/downloads/xp_fix.exe
OK.
אני אסיר את ההתקנה ואריץ את שני הקבצים שהצעת ואז אנסה להתקין שוב.
נתחיל מהסוף - עובד, סופסוףףףף!
תודה אמיר.
ובפרטים:
- לכל מי שניסה על WIN 7 HOME לסוגיו - לא ניתן להריץ ב- XP MODE.
- אם רוצים להריץ משהו ב- XP MODE, צריך לשדרג לגירסה גבוהה יותר.
- מסיבה זו, לא ניתן להוריד מהאתר של מיקרוסופט, את תוכנת התיקון, שאמיר העלה - אלא אם "עובדים" על מרכז ההורדות "ומצהירים" שהגירסה הקיימת היא אחרת מ-HOME.
- הורדתי והתקנתי את שני הקבצים, שאמיר הציע, כך שאני לא יודע מי מהם הביא לישועה בסופו של דבר...
- בכל זאת, ולא ברור למה, ההתקנה הפיקה הודעה שמערכת ה-UNINSTALL לא עובדת ושלא אוכל להסיר את המיקרוקט.
- אחרי ההתקנה, RESET הוביל מיד למסך הכחול של מיקרוסופט והודיע על MEMORY DUMP.
- אחרי שהמחשב עלה, המיקרוקט, שהותקן, לא עבד -אכן לא ניתן היה להסיר, משום שהוא כלל לא הופיע במערכת הסרת התוכנות...??
- הותקן שוב המיקרוקט, הפעם תוך שימוש ב-AUTORUN, ליתר ביטחון ושימוש בכל הקבצים שהוא רק רוצה - ההתקנה עברה ללא הודעות שגיאה ודרסה את ההתקנה הקודמת - המיקרוקט לא עבד והודיע שהתוכנה מבקשת לבצע פקודה לא חוקית...
- הפעם התוכנה הופיעה ברשימה והסרתי אותה באופן מסודר ומלא, כולל RESET וללא המסך הכחול.
- התקנתי שוב ע"י ה-SETUP - ללא הודעות שגיאה.
- לאחר ה-RESET, המיקרוקט עלה רק כשהופעל כאדמיניסרטור אבל עלה ועובד יפה...
סיכומו של עניין - לבצע הסרה מסודרת של כל מה שהותקן קודם, להריץ את התוכניות של אמיר ולהריץ את מיקרוקט כמנהל.
או, יותר פשוט, לקנות רכב אמריקאי - שם לא מתחכמים עם מיקרוקט ואו רייב וסביר שלא תצתרכו את מקבילהים בתדירות גבוהה כ"כ...
(שלא לדבר על מחברי דיאגנוסטיקה מיוחדים ללנד רובר)
לצערי בגזרתי אין הצלחה. לאחר התקנת ה XP MODE התקנה של ה MICROCAT רצה. בזמן ההתקנה בשלב עדכון ה REGISTRY ה XP MODE נופל ולא עולה יותר.
צריך להסיר ולהתקין מחדש. ניסיתי כמה פעמים.
אמיר
האפליקציה הוירטואלית נופלת. נסגרת. ללא כל הודעה או אזהרה. כבר עדיף לנדרובר.
למרות שזה נשמע בדיוק כמו בלנד רובר, עדיין לא הבנתי איך אתה רואה מה קורה באפליקציה.
תנסה להריץ את תיקון ה-XP, שאמיר (הראשון) העלה.
היא מתקינה קבצים שחסרים/פגומים ואח"כ תריץ את ההתקנה, בלי להפעיל את התוכנה הראשונה שאמיר העלה. רק תיכנס להגדרות קובץ ההתקנה של המיקרוקט ותסמן ריצה ב-XP.
אתה לא אמור לראות כלום - זה רץ רגיל מבחינתך. לא רואים אפליקציה ולא שום סימן אחר שזה רץ בסביבת XP.
דבר נוסף, שחשבתי עליו - אולי תוריד שוב את הקבצים. אולי משהו נדפק בהורדה/חילוץ. זה קורה, לך תדע..
שאלה בנושא התצוגה במיקרוקט,
אני רוצה לעבוד בתצוגה גרפית בכל התפריטים. כרגע רק התפריט הראשי מוצג בתצוגה גרפית.
מישהו יודע איך עושים זאת?
השאלה לא מובנת
מה זה אומר תצוגה גרפית בכל התפריטים ?
אתה יכול להגיע לחלק בעזרת חיפוש גרפי , או חיפוש טקסט
גם החיפוש הסופי , אתה יכול לראות שרטוט של החלקים , או להסתכל על הרשימה של החלקים ולבחור.
אני אנסה להסביר.
התפריט הראשי מופיע בתצוגה גרפית = 12 תמונות המחולקות לפי נושאים ( מנוע , טרנספר , בודי וכו')
לאחר שאני נכנס לאחד הסעיפים נניח בודי , נפתחות שתי תמונות , כאשר לוחצים על התמונה השמאלית זה הופך לתצוגה אלפאבתית .
לאחר לחיצה על שם החלון נפתח שוב התצוגה הגרפית . לעומת זאת באתר הרוסי כל התצוגה היא בתמונות , רציתי לדעת אם גם פה יש אפשרות לעבוד רק בתמונות?
למיטב ידיעתי , לא ניתן לעבוד בצורה של האתר הרוסי,
אבל ניראה לי שאין הרבה הבדלים ...
למרות שלא ברור לי כ"כ/בדיוק למה הכוונה..
אם אתה בוחר נושא, מתוך 12 התמונות ומתחיל "לרוץ" עם החיצים ימינה/שמאלה, יש רק תמונות והמלל למטה.
אפשר בכלל, "לרוץ" רק עם החיצים על כל הקטלוג.
כאשר מעבירים עם החצים ימינה ושמאלה עוברים בין נושאים השונים.
אביזרים, בודי וכו'
אכן ההבדל לא משמעותי אך היה לי יותר קל לאתר את החלק הזה : RNE500030 באתר הרוסי.
לא נורא נתרגל.(:
לא, לא.
אחרי שנכנסת לנושא שאתה רוצה, כנס לחלק הראשון באותו נושא (דאבל קליל) ואז "לך" עם החיצים - הכל תמונות.
ככה אני "עושה". אחרת, אם אין לך את המספר הקטלוגי, זה באמת קשה למצוא.
בקשה לאחד המנהלים ,
מידי פעם שואלים אותי על הנושא הזה - אולי שווה "לסדר" את ההודעות בשירשור הזה ולהפוך לדביק ?
תודה!
אני עוד מתברבש בשלב הראשון של הורדת התוכנה...
כולם רוצים רישום, התקנת Downloader, או כסף...
אמיר ידידי - יש מצב שאתה שם לי את התוכנה ב dropbox שלי ?