תגובה: שלום מישהו מכיר סרן אחורי יחסי העברה 12:41 כרגע מותקן בג'ימי
[QUOTE=lizard;432623]דנה 44 זה רק דוגמא. צריך לעשות עבודת חיפוש ולראות מה הכי מתאים.
אצלי למשל בסונומה אני רוצה לשים gm9.5 אבל זה מעגל חלוקה של 8 ברגים ולכן צריך ספייסרים מקדימה וכדומה. הסרן שאני רוצה לשים ירד מוונדורה לצורך העניין.
תודה רבה אני אבדוק את הכיוון.
יש גם 9.5" (GM14BOLT "קטן") עם 5 ברגים בנאבה, מואנדורה בנזין 2X4. השאלה היא אם מעגל החלוקה זהה או לא, כי 5 ברגים יש כמה וכמה מרווחי ברגים
קובי
הבעיה היא שאתה נשאר עם הסי-קליפ המעצבן הזה....
קובי
שמע GM9.5 זה כבר סרן סרן. ציריה בקוטר של דנה 70 בערך ושני שליש משקל סרן לעומת דנה 70.
אין בעיה עם הC קליפ. אפשר לתת לו פיק קטן עם CO2 או ארגון והוא לא יזוז לשום מקום. הבעיה בסרנים האלה היא שאם הציריה נשברת אז הציריה ביחד עם הגלגל עפים לקיבינמט. אבל GM9.5 הוא סרן בריא ואם הוא ישבר אז כנראה שכבר כל האוטו ישבר בכל מקרה (או נגיד את זה ככה, אם תשבר לך הציריה והגלגל יעוף אז כנראה שזו הבעיה הכי קטנה שיש לך באותו רגע).
אני אבקר אצל דוד כהן באזור ואבדוק מעגל חלוקה. כמו שכתבתי, אני חושב לשים על שלי את GM9.5 שירד מוונדורה 4X4 ואם הכיוון פרונט לסונומה לא יעזור אז נשים גם את הדנה 44 מקדימה :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
.
אין בעיה עם הC קליפ... הבעיה בסרנים האלה היא שאם הציריה נשברת אז הציריה ביחד עם הגלגל עפים לקיבינמט
זו בדיוק הבעיה בסרני סי-קליפ. מילא, שהקליפ נשבר או יוצא, אבל כל שבירה פירושה גלגל+נאבה+הציריה שנשברה ועוד כמה דברים עפים החוצה. מילא, כמו שאמרת, הסרן הוא סרן גיבור בפני עצמו, מה גם שיש קיטים לביטול סי-קליפ לסרן הזה (ולהסבה לדיסקים, ולפול-פלואטר, ולמטוס קרב חמקני, האמריקאים האלה...)
קובי
וואלה???? חפשתי קיט שמבטל את ה C-CLIP אבל לא מצאתי. אחרי התייעצות עם המורה שלי לריתוך הוא אומר שפיק קטן על הC-CLIP לא יעשה נזק לציריה, מה גם שהפיק במקום שבכלל לא רואה עומס.