לא דברתי איתו על כל חלק בנפרד זו היית עסקת חבילה גיר +טרנספר.
Printable View
לא דברתי איתו על כל חלק בנפרד זו היית עסקת חבילה גיר +טרנספר.
זה נשמע טוב וזול .
לפני שנה התענינתי בגיר בשביל חבר והוא רצה 1200 שקל וזה רק אם מחזירים לו את הישן וזה עוד אחרי הנחה .
חנן עם אתה משפץ לבד, כמעט באותו מחיר של גיר מפירוק.
אז לא עדיף כבר לשפץ, ולדעת שיש לך גיר לעוד עשרים שנה? אפילו עם זה עולה טיפה יותר.
את הגיר כבר פירקת בכל מקרה.
אני מסכים איתך, יואב, אבל עמיקם טוען שמדובר בגירים חדשים, ולא מפירוק, אז זה שווה בדיקה.
אלו גירים משיפוץ, לא חדשים, יאנוביץ' מכר כאלה ב 1500 ש"ח לא כולל טרנספר.ציטוט:
אבל עמיקם טוען שמדובר בגירים חדשים
השיפוץ בטוח טוב וכולל את החלפת כל מה שלא תקין לגמרי, אלא שאחרוני הגירים שופצו ב 97-98 , אם הרוליקים החלידו הגיר הזה עלול לאכזב, הצבא אמנם שמר אותם עם שמן שימור אבל לך תדע מה עבר עליהם מאז ואף אחד לא יתן לך לפרק אותם ולבדוק, הגיר יכול לבלוע מים בקלות ואצל אלו ששכבו אצל יאנוביץ המייסבים הראשיים לפחות היו חלודים.
ניר אם אתה אומר אני לא מתווכח ,בכל אופן הבנתי שכשבצבא עושים שיפוץ כזה הם מחליפים הכל בלי חשבון. אז יכול להיות שהם משופצים אבל כשפתחתי את מכסה הגיר הכל ניראה חדש כמו שיצא מהמפעל.
סוף דבר (אני מקוה) :
נקנה קונטרהגיר משומש ב300 ש"ח, הוחלפו ארבעה סינכרונים ,מיסב קדמי, מחזירי שמן ואטמים (סה"כ נזק כולל הקונטרהגיר 800 ש"ח) , ניר ל. (ותודה לטלי של ניר שלא עשתה סצינה כשהיא גילתה שאנחנו מרכיבים את הגיר בכניסה לסלון על רצפות ה"ורונה" שלה) עזר לי להרכיב חזרה את הפאזל לתוך הגיר, היום הרכבתי את העסק על הג'יפ, נסיעת מבחן של כמה ק"מ, הכול סבאבה, כמעט-הספידומטר לא עובד-יבדק בהמשך.
יאללה, מי בא לטיול בוץ ? :P
http://img228.exs.cx/img228/2461/hananandoly4ng.jpg
מתי, עכשיו?
אני בנייד או בבית:
5643098 - 050
9067972 - 03
אביגדור
סתם. צחקתי. אני לא באמת פנוי לזה עכשיו.
מהנסיון שלי ושל חברים שלי. הגירים הצבאיים לא שווים גם 200 ש"ח.
אחרי שסיימת עם הקונטרגיר לא בא לך לפרק איזה טרנספר ??
לא איכפת לי בכלל, אבל אם אתה רוצה את עזרתי, אז שיהיה לך ברור שזו תהיה הפעם הראשונה שאני מפרק טרנספר.
תגיד איפה ומתי
או טוב יותר שלח טלפון נדבר
0547647027
או בחמש דקות הקרובות או אחרי השלף-שטונדה, מארבע וצפונה.