תגובה: הפקק ואני - עוד מקור (הוגן) לגביית כסף מעבריני תנועה.
כל עוד אתה מקצר לעצמך את הדרך, ולא גורם בזה שאני אתעכב עוד ואגיע מאוחר עוד יותר, אז אין בעייה. ברגע שאתה נכנס לפני בתור לצומת, חוקי או לא חוקי, אתה דופק אותי בתוסיק. אתם עושים כל מאמץ להכחיש את זה, כי אתם כבר עושים את זה, וזה כלכך מפתה ונוח שעדיף פשוט לנסות להשמע צודק והוגן, למרות שאתם לא.
ערן
זה לא שאני מכיר את כל כבישי ישראל-אך כן חלק מהם
יש מעט מאוד דרכי עפר עם השתלבות חוקית ליד צומת או בעברית נכונה ליד צמתים
אני לא מכיר כאילו דרכים שנכנסים לצומת שאינם חוקיות
יש דרכי עפר שלפני הצומת סללו שם כביש ויש שילוט ו\או רמזור כך שאז לא ניתן ל"הידחף"
זזתי לישון-מחר עוד יום מלחמה בכבישים עם הנהג העצבני חסר הסבלנות בכבישים(ממש כך)
ומי שעובר בבוקר עם קפה בכביש 410 ליד גאליה שיזרוק לי לגימה
יוסי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ערן המסוקס
כל עוד אתה מקצר לעצמך את הדרך, ולא גורם בזה שאני אתעכב עוד ואגיע מאוחר עוד יותר, אז אין בעייה. ברגע שאתה נכנס לפני בתור לצומת, חוקי או לא חוקי, אתה דופק אותי בתוסיק. אתם עושים כל מאמץ להכחיש את זה, כי אתם כבר עושים את זה, וזה כלכך מפתה ונוח שעדיף פשוט לנסות להשמע צודק והוגן, למרות שאתם לא.
+1.
זה ניסוח מעולה וזו גם דעתי.
רכב פרטי ורכב שטח מגיעים באותה נקודה לכביש כשמולם פקק של קילומטר אחד מהרמזור.
רכב השטח חותך מהמסלול "הנוסף" והרכב הפרטי עומד ומחכה לתורו. רכב השטח עקף את הממתינים, ובכך עיכב אותם. רוצה לומר, הגיע אחריהם ליצא לפניהם מהצומת. בלעדיו, היו יוצאים מוקדם יותר. רכב השטח גרם להם להתעקב.
הבעיה היא לא בירידה לשביל, אלא בעקיפה הזו. תנסו, לא תצליחו להתחמק עם ניסוחים וטרמינולוגיה שונה. וכן, לדעתי, זה הפרצוף של הישראלי הלא כ"כ יפה, אבל הכ"כ נפוץ.
והטיעון של "אנחנו במילא מסכנים כי דופקים אותנו בככה וככה עם הג'יפ, אז לפחות בפקק נעקוף את כולם" הוא מגוחך ועוד דוגמא לראש הישראלי.
לכל המקטרגים: אני דוקא חושב שהתנהגות של "הישראלי המצוי " כפי שציינו כאן, היא בדיוק הקיטרוג על כך שמשהו היה נבון יותר ומצא פתרון לפקק המסוים הזה והצליח לברוח ממנו, ואילו המקטרג (אולי בגלל חוסר מעוף? פחדנות? שמרנות? חוסר רצון ללכלך את הרכב? פחד להיתקע? חוסר מיומנות ובטחון עצמי?) נשאר כלוא בפקק המעצבן.
"חוסר תרבות" זה לקרוא להציב מצלמות מהירות כדי שיתפסו את האחר "לא אותי, אני הרי נוסע לפי החוק. אין זהיר ממני ואין צדיק ממני".
כל מי שמצליח להתחמק מהפקק ע"י מציאת דרך חליפית ח-ו-ק-י-ת צריך להיות מבורך, יתכן שמעכב במעט את אלה שהגיעו לראשית התור,אולם משחרר את אלה שהיו צריכים להיות אחריו. במקום לעמוד בפקקים ולנזוף אחד בשני צריך לקום ולדרוש מהרשויות פתרון לפקקים. לא אחת נראה פקק אדיר ולפניו במרחק קלומטרים בודדים נראה שוטרים עם אקדח לייזר מנסים לתפוס עברייני מהירות. בתוך הערים לא אחת פקקים אדירים ובצידי הכביש שוטרים רושמים דוח"ות חניה במקום לנסות לפתור את הבעיה שבעבורה הם לובשים את מדיהם.
נראה לי שלא רק שוטרי התנועה שכחו מה תפקידם, אלא גם אנו האזרחים בעלי זכויות שכחנו .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
זה היה הנוסח המעודן - אחרי שחשבתי פעמיים לפחות
אז יש לך בעיה קשה בקופסה או בחינוך שקיבלת בבית. דרוש מקצה שיפורים. אני מכיר כמה "מזרח תיכוניים" שיכולים ללמד אותך תרבות מהי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מידבר
אני מכיר כמה "מזרח תיכוניים" שיכולים ללמד אותך תרבות מהי.
בעזרת מה, מפתח צינורות 4 צול? http://www.easyfreesmileys.com/smile...mileys-828.gif
נראה לי שיש פה קצת חוסר הבנה, לעיניי יש 2 סיטואציות אפשריות.
1. הנהג חרג לשטח כדי לעקוף את התור ונדחף חזרה לתור בראש הפקק, בהחלט גנב ומאד אנוכי ולא מנומס.
2. הנהג חרג לשטח והתחבר לכביש הראשי בנקודה אחרת, מתקבל, הוא לא גרם לאף אחד בפקק לשבת בו שניה מיותרת אלא אפילו עזר בחסרונו שם.
אז אל איזה סיטואציה מדובר?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
יש פה עוד מישהו שרוצה להצטרף לחגיגת הבורות ?
שלחת את חוש ההומור למכבסה?
פתחת דלת, מאד לא מנומס להתעלם....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
שלחת את חוש ההומור למכבסה?
פתחת דלת, מאד לא מנומס להתעלם....
"אילי יפתח אלבאב יסמע ג'וואב"
1.לא אני פתחתי הדלת אבל שמח ללמוד שהנימוס הוא נר לרגליך.
2.אכן מכבסה היא המקום המתאים ל"גאונים" כאלה.
3.הומור תמיד מתקבל בברכה, רק שנדע.
פתחת לא רק דלת, אלא גם את כול החלונות,
נראה לי שפשוט מוקדם מדי והקפה עוד לא מוכן, תרגע, שתה קפה עם סיגריה ותגיב עוד שעה שעתיים....
ובנתיים, אם הומור תמיד מתקבל בברכה כטענתך...לא היינו מנהלים את השיחה הזאת בכלל.
גיסנו, אני הגבתי למר אברהמי. מכאן שלא פתחתי הדלת.
כתבתי "הומור תמיד יתקבל בברכה, רק שנדע".
אבל אמר כבר אובידיוס "אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח עוצמתה אלא מכוח התמדתה".
ג'ו, אתה תמיד מצליח להתיש אותי.
יאללה קפה.
נראה ש
1.לא הבנת מה זה דלת פתוחה.
2.תודה על המחמאה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
נראה ש
1.לא הבנת מה זה דלת פתוחה.
2.תודה על המחמאה.
ג'ו, אם היית צנוע היית מושלם.
ד'א-"כל" ולא "כול", גאון של אמא.
ובזאת השרשור הזה מגיע לסיומו ונשלח למעמקי הפורום.
תשמרו על עצמכם בכבישים ובשבילים.