חוזר: בעית הגנבות! עזרה בבקשה.
מקריאת השירשור מה שנשמע רעיון לא רע בכלל הוא לחבר סויץ' דלק (אפילו ידני) לאחר הפילטר הדלק על צינור הגומי, שנמצא מעל הגלגל האחורי בצד הנוסע... מי שיגנוב את האוטו לא יגיע רחוק, וככל הנראה לא ממש מתמצא בפרטי הסמוראי... אני לא רואה איך הוא יוכל להתגבר על "סתימת הדלק" שפתאום תיפול עליו.
לפני מספר שנים היו שני סיפורים שונים על פגיעה בגנב והתוצאה של הפגיעה אז ככה :
גנב אחד נפל תוך כדי פריצה בתוך וילה בהרצליה - הוא נפל כי במדרגות לא היה מעקה - הוא תבע פיצויים ואף זכה בסכום לא הגיוני בעליל
גנב אחר ניסה לגנוב עדרי בקר - תפס אותו בעל השטח הפליא בו את מכותיו הפשיט אותו וצבע אותו בירוק
אותו גנב התלונן - בעל העדר נשפט - פיצה את הגנב ב100000 ש"ח וגם ישב שנתיים בפנים
עכשיו תחשבו אם כדאי לחשמל
אם יהיה לגנב קוצב לב - הוא ימות מהפרעות קצב ואתם תואשמו בהריגה/רצח
לא נראה לי ששווה אפילו בשביל סוזוקי
כפיר חוט מהכויל לדיסטרבוטור ניתן להחליף עם כל חוט אחר והאוטו ייסע - בדוק
סוזי - מה דעתך על התקנת סויץ' דלק ידני בטור לפילטר דלק מאחורי הכנף של הגלגל (צד נוסע) האחורי ?
אני לומד בבאר שבע ויש לי סמו קצר סגור . אחרי שחשבתי רבות וניסית להגיע לתשובה כמוך הגעתי לכמה מסקנות :
1. אם מישהו ממש ירצה את הג'יפ שלך הוא לא ישאר שלך לזמן רב . המומחיות של הגנבים בדרום מרשימה מאד והם יודעים להתגבר כמעט על כל מכשול .
2. כל אמצעי שתשים רק יעכב את הגנב ( במידה והוא מספיק עקשן ) וכשהוא לא יצליח תמצא את עצמך מתבונן ברכב שרוף או מושחת .
3. אטרקטיביות הרכב או חוסר אטרקטיביות היא מה שיקבע אם הגנב יגיע מלכתחילה לרכב .
4. אם אתה לא רוצה לקחת סיכון - תעשה סקר ביטוחים ( דובר על כך כבר בפורום ) ותעשה ביטוח מקיף .