BEEN THERE DONE THAT
Printable View
BEEN THERE DONE THAT
4 שעות ? זה הכל ? עשה טובה...
ולגביך רון... נראה לי שג'ימני בתחפושת סמוראי לא בדיוק נכנס לקריטריונים שצחי הגדיר אבל אולי נחרוג ממנהגנו הפעם ;)
בתור מארגן סמוריאדות לשעבר כמובן שהגיע !! רעיון מעולה כל הכבוד
פשששש כל הוותיקים מתעוררים ;)
אוהד, האם שתי ה״יעל״ יגיעו (אני מקווה שאני לא מבלבל)?
ברור שמגיע!!!
כל הכבוד על היוזמה.
ערן - יעל 1
כול הכבוד הפורום קצת מתעורר סוף סוף...
לצלם הרבה תמונות בבקשה.
איפה כל בעלי הסמוראים?!?חברה נראה לי שזה הולך להיות אחד המפגשים/טיולים היותר מוצלחים ומהנים יאללה לה-ת-ע-ו-ר-ר.... ishc כמה אנשים אישרו הגעה עד היום?ערן
ממש להחזיר עטרה ליושנה
אני מקבל מס׳ שיחות לאחרונה שאני חושב שלא הבהרתי את מטרתי כראוי.
המטרה היא לא רק המפגש הלילי, אלא גם לטייל יחד קבוצה ענקית של סמוראים.
אני עובד על מסלול ובקרוב אפרסם אותו.
מקווה שכולם יזרמו יחד ויהיה לנו סופ״ש מדהים.
שבת שלום לכולם
צחי, מציע שתעבוד על כמה מסלולים ושמובילי קבוצות שמעוניינים לעזור, יצטרפו וירשמו כאן. אני בטוח שיהיו חילוקי דעות וכמובן דרגות קושי ולכן יעזור אם יהיה ארגון בנושא הזה.
בסמוראידה הראשונה, יצאנו כמה קבוצות למסלולים שונים מבן שמן, בהתאם לדרגות קושי. היינו שיירות של 10-15 כלים כל אחד, זה היה מצוין וכמובן ארוך.
בסמוראידה השניה, היו קבוצות שהתארגנו במקום בעיקר, כי אנחנו לא הכרנו את השטח (ביקורת, נכון) וזה קצת התפספס.
גם מסלולים למקום המפגש יכולים להיות רעיון נחמד. אפשר להעלות לפורום קבצי TWL או לכל הפחות נקודות עניין בהיקף של מקום המפגש שניתן אח"כ להעלות לGPS ולאתר עמוד ענן.
נישמע מעולה זה עוד המון זמן אולי גם אצטרף
לפי דעתי מה שקורה פה זו אפליה על רקע גיל
גיל של הרכב, לא של הבעלים :)
רעים מה דעתכם על הרעיון הבא:
להכין הזמנה לארוע בקובץ word , לעלות אותו לאתר כך שכל אחד מאיתנו יוכל להדפיס אותו ובכל אשר נלך ונפגוש סמוראי נניח בעדינות תחת המגבים.
מה דעתכם?
מי כשרוני די בכדי להכין הזמנה ראויה?
חברים שלא תחשבו שנרדמתי בשמירה. היום סיימתי להכין 3 מסלולים (אחד לכל יום מן הסתם)
העברתי לחכמים ממני שיתנו את חוות דעתם כיוון שהמסלולים אמורים להיות עבירים גם לסמוראים סטנדרטיים. כמובן שמי שירצה לפרוש למסלול אחר זה יהיה אחלה, אבל בראשי אני רואה תמונה של המון סמוראים מטיילים יחד.
אז יאללה חברים להתכונן לסוף חודש מרץ.
חברים, קישור לאירוע בפייסבוק: http://www.facebook.com/events/233249616770145/
אוקיי חברים יש מסלולים ונק' מפגש לשלושת ימי המפגש (ושני לילותיו)
יום ה, ה-29.3: נפגשים בבוקר (שעה תוגדר בשלב מאוחר יותר אבל זה יהיה מוקדם!!!) בשדה בוקר, מתדלקים ויוצאים לדרך. משדה בוקר דרך מעלה צין, נחל צין, נחל חווה, בקעת אבו טריפה, מעלה נוח, ציר הנפט לחניון נחל גוונים (לילה בין חמישי לשישי בנחל גוונים, נגיש למי שרוצה להצטרף) - אורך המסלול כ-64 ק"מ (בגלל שנהיה קבוצה סבירה אני מרשה לעצמי את האורך הנ"ל אבל נצטרך לשמור על קצב התקדמות מהיר).
יום ו' ה-30.3: יציאה מחניון נחל גוונים דרך מעלה דקלים, דרך הבשמים עד מואה לחניון השני (סימבולי גם למפגש ג'יפולוג בשנת 2006). אורך המסלול כ-31 ק"מ (פה סביר להניח שהרוב יצטרפו, מה שאומר קבוצה גדולה מאוד ולכן המסלול הקצר). מואה נמצאת על כביש הערבה ומעט צפונית ממנה ישנה תחנת דלק כדי לתדלק (כמובן שחניון נגיש למי שירצה להצטרף רק פה).
יום ש, 31.3: ממואה למעלה עשוש למעלה, נחל ברק והר כיפה. אפשר להוסיף את ורדית בעליה או בירידה מה שמאריך את המסלול משמעותית (אורך המסלול 38 ק"מ) ויתאפשר רק אם נהיה קבוצה קטנה של רכבים שכולם נעולים.
מצורפים קבצי המסלול הרלוונטים למי שמגיע אם אמצעי ניווט אלקטרוני כזה או אחר
וואו אני כבר ממש מתרגש, נו שיגיע כבר סוף מרץ ;)