מה הקטע שלכם? אני נכנס לתחנת דלק, מתדלק ב-400 ש"ח בלבד, מכ'פתלי מה מחיר הדלק? עולה ? יורד? שיעופו קיבינימט. 400 ש"ח וזהו. נפתרה הבעיה.......................
Printable View
מה הקטע שלכם? אני נכנס לתחנת דלק, מתדלק ב-400 ש"ח בלבד, מכ'פתלי מה מחיר הדלק? עולה ? יורד? שיעופו קיבינימט. 400 ש"ח וזהו. נפתרה הבעיה.......................
צביקי ,אנחנו צוחקים בכדי לשמור על שפיות,אבל תכל'ס,העריצים פה מוצצים מוצצים,וואלק נגמר החלב,כבר יוצא דם.
כשייגמר הדם ויתחיל לצאת לנו אויר מהעטינים אני מקווה שכולנו נפסיק לתקתק על המקלדת,ונצא לכביש 1 בואך ירושליים.
עוד מעט זה קורה,אני רואה כבר את הבועות אויר בדם....
אתה מתכוון ליחידת "בוא נשים מהבהבים על האוטו ונעשה את העבודה לשוטרים"?.. אלו לא מתרגשים מעליית המחירים הם נוסעים על האגו שלהם..
איך 50 דקות??.. רק לשפצר את עצמם לפני היציאה עם כל הפנסים , פלאפונים, מכשירי קשר ועוד ועוד זה יותר זמן.. בערך כמו אישה לפני יציאה...
"אני רק משפצר את הדרייבשפט לשאסי והיינו פה"...
בשביל מה כל הדיבור והבאבלאט הזה???!!!
כמה אנשים גולשים פה באתר, יש כמה מאות? אנחנו יודעים יפה מאוד להגיע למפגשים כאלו או אחרים שמוכרזים פה והרבה פעמים אפילו לקחת יום חופש מהעבודה בשביל זה. אז במקום מפגש כדי לקשקש על הג'יפ בואו ניפגש כולם באיזו צומת ראשית (בלי הרכבים, אתם לא רוצים ששוטר כזה או אחר יתחיל לרשום לוחיות רישוי שלכם ולמחרת גם יורידו אותכם מהכביש על בגוש כזה או אחר), נחכה יפה יפה לאור ירוק במעבר החציה, נחצה
רק שנעצור באמצע (נתיישב על הכביש או שנעמוד לא משנה) ולא נזוז.
תחשבו על סיטואציה כזו עם 500 איש בצומת, מה באמת יוכלו לעשות, עד שהמשטרה גם תתעשת על עצמה ותגיע לפנות זה כבר יעשה את הבלאגן הדרוש, יותר מזה, תחשבו שהסיטואציה הזו קוראת בכמה מקומות במקביל, מתוזמן לאותה שעה.
אבל החוכמה היא להתמיד, פעם בשבוע זה צריך לקרות כדי שזה יזיז למישהו. אם זה יקרה פעם אחת ודי סופה של המחאה הזו בקבר יחד עם מחאת הדיור.
אתה עדיין לא מקשר בין פוליטיקה ימנית לבין העליות, בוא נגיד את זה ככה.
הציבור ברובו נמנע מהפיכה אלימה, כמו שדרור מציע מתוך פחד האנרכיה.
תמיד יש ברקע את צלו המרחף של האיומים הקבועים, הערבים ישחטו, צ"ל משהו עם האיראנים, מצרים הלא יציבה וסוריה המתמוטטת,
וכאילו שלא חסר מספיק, הגאונים מירושלים חירבוו את טורקיה נגדנו.
הציבור הפשוט מתומרן למחשבה שבמצב הפיכה יווצר וואקום אליו יכנסו אויבים אכזרים הרבה יותר מנבחרי ישראל, שעדיף לאכול את החרא מהם עם כל הצער.
תראו אני לא אומר שלא צריך להפגין ולא צריך למחות המדינה שותה מן הדם שלנו ואנחנו שותקים ואם יש הפגנה אני כנראה יהיה בפנים
8 שקלים לליטר זה הזוי ביותר
אבל בואו נשאל אחרת
האם מישהו מבנינו הג'יפאים חשב אי פעם לחזור למידה המקורית של הצמיגים כדי לחסוך כמה אחוזים של דלק? לא!
האם מישהו חשב לוותר על יחסי העברה כי זה יואכל לו יותר דלק? לא!
האם מישהו חשב לא להגביה את הגיפ כי זה יהיה פחות אוירודינמי? לא!
האם מישהו חשב פעמיים ליפני שבא להיתכרע על הדיונה הגדולה ורק על הדיונה לשרוף חצי מיכל? לא!
אז עוד פעם אני לא אומר שזה בסדר לגנוב 50% ממחיר הליטר רק על מס
אבל אני לא הכי מתרגש באמת
אם ההיתי מתדלק 150-200 ש'ח ליפני כל טיול אז אני יתדלק באותו סכום יפסיד ליטר\ ליטר וחצי
אבל יעשה את החישוב שלי כבר בטיול שלא חייב לעלות את הדיונה באשדוד מאה פעם מספיק פעמיים וחסכתי פי עשר מהליטר שהפסדתי בתדלוק
נכון שזה לא ריאלי לעשות חישובים כאלה ולשתוק אבל לפחות על אופי הנהיגה אני יכול לשלוט ולנסות לחסוך
כי גם אם מחיר הדלק ירד זה לא יהיה בחודש הקרוב
האדם, מהפחד על רכושו וקניינו המציא את המשטרה כדי להגן על רכושו היקר לו מהכול, המצאת הפצצה הגרעינית היא המשך של אותה תופעה (הפחד). מדינות מייצרות פצצות בכמות כזו שיכולה להחריב את האנושות מספר פעמים והן עושות זאת בתירוץ של הגנה על רכושן. פחדיו של האדם הביאו אותו למקום שאין חזרה ממנו. לכן אין לבוא בטענות רק כלפי הפוליטיקאים המושחתים אלא כלפי עצמנו, אנחנו חלק מכל השחיתות הזאת. אנרכיה היא לא הבעיה אלא הפחד שלנו לאבד את מה שיש לנו. האדם לא "שובר את הכלים" מהפחד שיאבד יותר. מי שאין לו מה להפסיד לא פוחד לאבד.<o:p></o:p>
למה כל כמה חודשים צריך לשחזר פה את השרשור הזה?
למה אי אפשר פשוט לשנות תאריכים באותן תגובות של פעם קודמת?
חבר'ה, אף אחד לא יצא לרחובות. דיי עם זיוני השכל.
זה שמשתינים עלינו בקשת - זה כבר ידוע.
אפשר להתלונן -
ואפשר להגיד תודה שלפחות את הפיפי מקבלים בחינם. (חכו, גם על זה עוד תהיה אגרה)
בין שתי האפשרויות לצחוק או לבכות לא נותר לי אלא לצחוק. [אני כבר אוכל עוגות במקום לחם, צוחק ומשמין בחצר הביזנטית]
להרוס ,לשרוף,להשמיד, לפוצץ, זה על הכייפק,רק תגידו איפה ואני מביא את הגפרורים. [בנזין ? תשכחו ממני , זה יקר]
הפתיל הארוך של העם כבר ס"מ מהמרעום,זה יגיע, הכתובת על הקיר. זה כבר קרה- וואדי סאליב. רק מהומות נוסח השחורים בארצות הברית שנות השישים יזיזו פה משהו
עד אז- רק איומים ישירים על כסאות הפוליטיקאים. X , לא אתן לך את הקול שלי בבחירות הבאות. כמה שאנחנו עוד נתגעגע ל8 ש"ח לליטר. בינתיים אני כמו כולם , מאונן,
שבע קרבות, מייחל למנהיגות ספונטנית.
כן, בסדר.
אתה מוכן לחטוף אלה בגב מיס"מניק רעול פנים ובלי תג-שם ?
בצמתים שסביב הבית שלי, יש הפגנות חדשות לבקרים. כל מחאת האוהלים היתה 150 מטר מהשער שלנו. תאמין לי שאני יודע בדיוק כמה זמן לוקח להפגנה להתפזר. זה קורה שניות אחרי שאנשים רואים את זה שלידם מתקפל על הרצפה בעקבות מכה יבשה מכוונת היטב, ועוד עשרה אנשים אקראיים בניידת "נשחרר אותם בלי מעצר רק אם אתם מתפזרים עכשיו".
וזה כשמדובר במחאה לא אלימה, רק לחסום את הצומת של היכל התרבות על המעבר חציה.
אגב, הפגנה לא דורשת רשיון אם לא מדובר בתהלוכה ואם אין ארגון מסודר. "עצרת" מותרת חוקית גם בלי רשיון. אבל השוטרים אומרים "לא חוקי" במגפון, הברדסים על הפרצופים, תגי השם יורדים, ובום.
אסף.
ואתה חושב שכל המפגינים הם הלפלפים יפי הנפש של שדרות רוטשילד?...
מה נראה לך? שבסוף לא ידקרו כאן שוטרים?
שהמון זועם לא "יחטוף" שוטר יס"מ ויקרע לו את הצורה?...
ושלא יהיו כאלה שיכניסו בקת"בים לניידות?
בסוף גם זה יקרה. חכה ותראה. כמו שנאמר, הפתיל רק הולך ומתקצר. לאט לאט אבל בטוח.
ארץ אוכלת יושביה, נמאס.
אני חוסך להגר לשם
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=YV2J5Ych93E
אם כבר לקנות בנזין אז בשביל לשרוף את הבית של שטייניץ.
החזירות עוברת כל גבול ומקרבת אותי יותר מתמיד לנקוט בפעולה קיצונית
קרה בעבר, לא נעים אבל אני עוד לא מת.
זה בכלל לא צריך להגיע למצב הזה. מספיק שתקעת את צומת מורשה ל-20 דק' ביום ראשו בבוקר וכבר יצרת פקק עצום.
תחשבו שהסיטואציה הזו מתרחשת בחמש צמתים מרכזיות במקביל, יותר מזה תחשוב שזה קורה אחת לשבוע במשך חודש.
זה ייצור מספיק רעש ולחץ לדעתי.
אבל כל הדיבורים האלו שווים ל- #$^&%*$&@#%, איך מארגנים שיגיעו מספיק אנשים לצמתים?
ואם לא יסתדר באוסטרליה אז אלברטה לא רעה...
http://www.youtube.com/watch?&v=ThFCg0tBDck
לקרוא ולהתעצבן
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...00794407_n.jpg
שימי אני דווקא חושב שהמקום שלנו פה.
ברגע שאנו עצמנו נקבל את זה ,כל העולם יקבל את זה,אנחנו מהססים.
מאותה סיבה כנראה אנו גם מהססים להילחם על המגיע לנו בתור אזרחים.
עם שלא מכיר בזכות ובהיסטוריה של עצמו לא מכיר גם בעתידו.צריך לשאוב כח מההכרה הזו ולא לחפס אוסטרליה/אלברטה.איך שלא תהפוך את זה ,תמיד תהיה שם רק יהודון.
דמגוגיה בגרוש.
נחמד האוסטרברטה הזה ,הא?
סבבה, אני חושב שלא נשאר לי יותר מידי זמן לבזבז בשביל מאבק, אני רוצה לחיות את שארית חיי במקום טוב יותר.
וגם אין לי יותר מידי ציפיות מהצלחת מאבק חברתי בהסתמך על ההיסטוריה הקצרה של המדינה והנפשות הפועלות בה כיום.