ועוד אחד:
http://suzuki-grandvitara.info/cms/content/view/59/62/
Printable View
benza אני גם ראיתי את התמונות האלו, כרגע אני בהתלבטות מה היה העיצוב הכי יעיל ועם הפגיעה המינימלית במרווח גחון.
המרווח גחון זה אחד הדברים שאני הכי מפחד לפגוע בהם.
דבר נוסף שצריך לקחת בחשבון, הוא לאן לקבע את המיגון בכדי לא לגרום לנזקים גם בזמן פגיעה במיגון.
(עדיין לא ממש התעסקתי עם זה אני מקווה שעד יום ראשון יהיו לי תשובות לגבי התכנון)
כשאני הרכבתי את הקיט הגבהה הסרן נהיה נמוך ופגע לי במיגון מקדימה נאלצתי לכופף ולהשים ספייסרים שלצערי כן פגעו במרווח גחון כרגע יש לי מיגון מלא בויטרה הקצרה אם זה עוזר לבוא לראות אני רוצה בכל מקרה לתכנן משהו אחר לארוכה
היי ישי, שחר
גם אני בעניין של מיגון
ויטרה ארוכה
לא יודע אם זה אצל כל מי שהתקיו מיגון או רק אצלי
יש לי גרנד וי ארוך 09 הרכבתי מיגון גחון וטרנספר אצל רסטה נהיו לי פתאום רעשים חזקים בתוך האוטו מכיוון המנןע כאילו נסיעה בטרקטור
מישהו מכיר את התופעה?
תוודא ששמו גומיות בברגים שתופסים את המיגון.
בדכ זו התופעה כשאין גומיות מהויברציות המגן נוגע בברזל כלשהו ומרעיש צריך לבודד את המגן
עם גומי.
בדקתי את זה יש גומיות
הרעש של המנוע עצמו עובר לקבינה
מה קורה עם המיגונים ?
יש משהו בתכנון?
אחרי תכנון ושרטוט של המיגון לרכב שלי שכלל גם בניית שבלונה מקרטון...
ממש רגע לפני קניית החומר...
מצאתי מגן יד 2 למכירה וקניתי לבסוף אותו- לא במצב חדש אבל במצב מצויין ! המגן מגן על כל החלק הקדמי מהביצה כולל מנוע וגיר - מגן שמתאים במיוחד לגרנד ויטרה כולל חורים לברגים המקוריים של הרכב
מה שכן... נאלצתי לעשות משהו גם לטרנספר והוספתי משהו שנראה לי מספיק ולא מגושם מדי.
האמת, אני בתקופה מאוד לחוצה כרגע והחלטתי לקחת את הזמן עם זה. (אני מאמין שחודש לפחות)
מצטער..:)
הי, אם תתחזור לעניין, אני מעוניין.
תומר 054-6642224
היי אלדר.
העובי של המיגון 6 מ"מ, נכנסתי למפעל מתכת וביקשתי חתיכה של אלומיניום במידות שאני רוצה במקרה הייתה לו שם חתיכה מיותרת -
חתך לי אותה במידה שרציתי ואפילו עשה לי חורים לפי המידות שביקשתי .
את המיגון חיברתי עם ברגים ארוכים לשילדה - בשילדה יש כבר חורים מוכנים .